Ερμής στον Κριό | 17 Απριλίου εώς 6 Μαΐου 2019

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει από τις 17/4 στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6/5. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του από το ζώδιο της φωτιάς θα χρωματίσει τις συμπεριφορές μας στον τομέα της επικοινωνίας με χαρακτηριστικά του Κριού, που ίσως και να μας ξαφνιάσουν στην καθημερινότητα σας.

Η επικοινωνία μας αναμένεται να γίνει τις βδομάδες που ακολουθούν πολύ πιο άμεση, ειλικρινής έως ωμή, ακόμη και ορμητική! Θα υπάρξει αρκετή δόση στόμφου στο ύφος και στον λόγο πολλών μεταξύ μας, μια αδιαλλαξία, καθώς  ο λόγος μας θα θέλαμε να αποτελεί νόμο, αλλά και μια καλυμμένη λεκτική κόντρα. Η μεγαλομανία του Κριού στο απόλυτο μεγαλείο της! Το ποιος θα δίνει εντολές και ποιος θα εκτελεί είναι ένα άλλο μείζον θέμα των ημερών που θα ακολουθήσουν, καθώς πολλοί από εμάς θα αισθανθούμε ηγέτες τις τρείς βδομάδες που θα διαρκέσει η διέλευση.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

 Θα θυμώνουμε όταν δεν θα γίνεται το δικό μας, θα προκαλούμε τους γύρω μας για να δείξουμε την ανωτερότητα μας, και όποιος κάθετε απέναντι μας, όσο αγαπημένο πρόσωπο και αν είναι, γίνεται αυτόματα εν δυνάμει αντίπαλος μας. Πέρα όμως από την μεγαλομανία, την εριστική διάθεση και τη ισχυρογνωμοσύνη, θα υπάρξουν και κάποια θετικά χαρακτηριστικά. Το μυαλό μας θα διψάει για διέγερση και νέα ενδιαφέροντα, κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια και να μας ανοίξει νέες πόρτες στην ζωή, επαγγελματική ή προσωπική. Η σκέψεις μας είναι ξεκάθαρες, το ίδιο και ο λόγος μας και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια παρερμηνειών. Η πρωτοπορία και η πρωτοτυπία στις σκέψεις ή τις ιδέες που θα γεννηθούν μπορεί να φανούν εξαιρετικά ευεργετικές για την εξέλιξη της καριέρας και της προσωπικής μας ζωής.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το πέρασμα αυτό είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπους ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Για σας η περίοδος αυτή είναι δημιουργική και έντονα επικοινωνιακή, αρκεί να έχετε κάποιο φίλτρο στα λεγόμενα σας.  Απολαμβάνετε την επικοινωνία και μετέχετε σε πολλές εκδηλώσεις, όπου μπορεί να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Ίσως δε γίνετε κοινωνοί μιας πολύ σημαντικής ανακοίνωσης την περίοδο αυτή!

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

 Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στον Κριό (5 – 29 Απριλίου 2024) : Η δυναμική!

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το συνεσταλμένο και εξαιρετικά συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων στι…