ΖΥΓΟΣ – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10/6 έως και 16/6/2019

Επαγγελματικά – καριέρα :

Τα άστρα δίνουν έμφαση σε προβλήματα οικογενειακά και επαγγελματικά που καιρό τώρα ψάχνουν να βρουν την λύση τους. Το μεγάλο σας όπλο ο λόγος!

Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελος σας. Ίσως καταφέρετε μια προαγωγή ή αύξηση. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μηνός μπαίνουν σε μια σειρά και τα κλεισίματα τους θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιουργήστε νέες φιλίες και κάνετε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές με την νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους !

 

Αισθηματικά – κοινωνικά :

Με τον Άρη στον 10ο οίκο σας και  την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη, θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους. Κάνετε νέες γνωριμίες και προσεγγίστε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφο σας. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ότι το καλύτερο αγαπητοί μου αν ανήκετε στους singles του ζωδιακού. Φροντίστε το εαυτό σας, γιατί ο οργανισμό σας έχει και τα όρια του.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …