ΖΥΓΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019

ΓΕΝΙΚΑ

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 Το 2019 θα είναι γεμάτο υποσχέσεις αναφορικά με τα οικονομικά σας, φίλοι Ζυγοί! Θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα βελτιώσουν κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση. Εξαιρετικοί μήνες για τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι οι μήνες Μάιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος! Είναι οι περίοδοι που θα έχετε απροσδόκητα έσοδα. Πέρα όμως από τους μήνες αυτούς, κέρδη μπορεί να κατακτήσετε και στα μέσα Ιουνίου, αλλά αμέσως μετά και μέχρι τον Ιούλιο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείριση σας. Μην παίρνεται κατά την περίοδο αυτή σημαντικές αποφάσεις οικονομικής φύσης και μην βασίζεστε για κανένα λόγο στα οικονομικά τρίτων προσώπων, γιατί θα αυξηθούν μελλοντικά οι δαπάνες σας.

Προσπαθήστε να μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα! Υπάρχει όμως ισχυρό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η περιουσία σας, αποδεχόμενοι κάποια κληρονομιά ή μεταβίβαση ακινήτου από την οικογένεια σας! θα δεχτείτε επίσης την στήριξη της οικογένειας σε σημαντικά οικονομικά ζητήματα που θα ενσκήψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Κέρδη μπορεί να προκύψουν από διεθνείς επαφές και σχέσεις, ειδικά εάν δραστηριοποιείστε στον τομέα του εμπορίου. Επίσης, κατά τη διάρκεια του 2019 υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο.

 ΣΠΟΥΔΕΣ

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, αυτό το έτους θα είναι ιδιαίτερο και σημαντικό για τους σπουδαστές του ζωδίου σας! Η αφοσίωση και η επίπονη προσπάθεια θα ανταμειφθούν, καθώς θα στεφτούν από επιτυχία οι εξετάσεις σας. Πέρα δε από την σχολική γνώση, αναμένεται να αποκτήσετε σημαντικές πρακτικές γνώσεις και εμπειρίες στον τομέα σας.

Εάν ετοιμάζεστε για κάθε μορφής ανταγωνιστικές εξετάσεις ή διαγωνισμούς, οι οιωνοί είναι θαυμάσιοι! Από την αρχή του έτους θα σας διακατέχει ενθουσιασμός για τις ακαδημαϊκές σας σπουδές και τα επιτεύγματα σας, καθώς θα υπάρχει ένας θετικός ανταγωνισμός μεταξύ των συμφοιτητών σας. Η προσπάθεια σας δε δεν θα διαφύγει της προσοχής των καθηγητών σας! Τα αποτελέσματα της δουλειάς σας θα απεικονιστούν με τον πιο απόλυτο τρόπο στις εξετάσεις του Ιουνίου – Ιουλίου. Όσοι μεταξύ σας επιθυμούν να μεταβούν στο εξωτερικό για ανώτερες σπουδές, θα υπάρξουν χρυσές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του 2019!

Περισσότερες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν όσοι φοιτούν ή θα ήθελαν να φοιτήσουν στην Ιατρική ή το Πολυτεχνείο, καθώς ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ σκληρός. Ανάλογης δυσκολίας αναμένεται να είναι και οι συνθήκες ανταγωνισμού για τις Στρατιωτικές Σχολές ή στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς αναμένεται να ανέβουν αρκετά οι βάσεις εισαγωγής μέσα στο 2019.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2019 μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλό για την συναισθηματική σας ζωή! Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει και η χημεία που θα έχετε με τον καινούργιο σας σύντροφο θα είναι σπουδαία. Θα απολαύσετε την συντροφιά ο ένας του άλλου και ενδεχομένως να κάνετε κοινές εξορμήσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν θα λείπουν όμως και οι δυσκολίες ή οι απογοητεύσεις. Εκεί θα πρέπει να είστε αρκετά ψύχραιμοι ώστε να τις ξεπεράσετε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Αποφύγετε να πιέζετε το ταίρι σας χωρίς λόγο και εάν έχετε να του πείτε κάτι, ο πιο ασφαλής τρόπος θα είναι τα ξεκάθαρα λόγια αντί για μισόλογα και υπονοούμενα. Εάν βρίσκεστε στο ξεκίνημα μιας σχέσης, αποφύγετε να εμπιστευτείτε το ταίρι σας τυφλά. Αφήστε τη σχέση να ωριμάσει, να εμβαθύνει η επαφή σας με τον καιρό και σταδιακά να έλθετε πιο κοντά.

Για όσους βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, αποφύγετε τις αμφιβολίες και τις δεύτερες σκέψεις, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, και αφιερώστε το χρόνο και την ενέργεια σας για την κατάκτηση μιας αρμονικής καθημερινότητας. Υπάρχει το ενδεχόμενο, να κάνετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής το επόμενο μεγάλο εξελικτικό βήμα στην σχέση, είτε αυτό θα είναι μια συμβίωση, ένα σύμφωνο συμβίωσης ή ένας γάμος, όπου αυτό είναι δυνατό. Μη δίνεται τροφή στην καχύποπτη φύση σας, παραμερίστε γρήγορα προβλήματα που προκύπτουν από παρανοήσεις και απολαύστε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας!

 ΥΓΕΙΑ

 Κατά τη διάρκεια του 2019 αναμένεται να απολαύσετε πολύ καλή υγεία, φίλοι Ζυγοί! Όχι μόνο θα αποφύγετε περιπέτειες με την υγεία σας, αλλά θα απαλλαγείτε και από προβλήματα που σας ενοχλούσαν από παλιά. Αυτό εν μέρει θα οφείλεται στην μεταστροφή σας σε μια πιο υγιεινή διατροφή αλλά και στην προσπάθεια σας για περισσότερη άσκηση. Θα σας ωφελήσει πολύ το τζόκινγκ, το γυμναστήριο αλλά και η ενασχόληση σας με τη γιόγκα. Εάν είστε λάτρεις των έτοιμων γευμάτων, τώρα είναι η εποχή που επιβάλλεται να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες!

Τον Ιανουάριο αναμένεται να έχετε αυξημένα επίπεδα στρες, αλλά αυτό θα σας δώσει φτερά στην δουλειά σας και θα απογειωθείτε! Λόγω της καλής κατάστασης της υγείας σας, θα έχετε την φυσική και ψυχική δύναμη να αντεπεξέλθετε με σχετική άνεση στις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Και εάν ακόμη παρουσιάσετε κάποια συμπτώματα ασθένειας αυτή την περίοδο, θα μπορέσετε να ανακάμψετε πολύ γρήγορα! Το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου ενδέχεται να πάρετε κάποια κιλά, ενώ τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο μπορεί να παρουσιάσετε κάποια δερματικά νοσήματα. Εάν τα αντιμετωπίσετε στο πρώτο στάδιο, δεν αναμένεται να σας δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Το τελευταίο δε δίμηνο του έτους κινδυνεύετε από γρίπες ή κρυώματα, οπότε χρειάζεται κάποια προσοχή!

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

ΑλίνταΚανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…