ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν οικονομικά θέματα σήμερα. Μελετήστε κάθε πιθανή πτυχή και μετά λάβετε τις τελικές σας αποφάσεις γιατί θα δεσμευτείτε για μεγάλο διάστημα…                                 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο τρόπος σκέψης σας αλλάζει σταδιακά και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Μια απρόσμενη συνάντηση σήμερα θα σας δώσει κάποιο καινούργιο ερέθισμα.                            

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις σας, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων! Αποφύγετε επίσης τις βιαστικές αποφάσεις, ιδίως αν έχουν σχέση με το εξωτερικό.

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα αιφνίδια ταξίδι επαγγελματικής φύσης ή μια απρογραμμάτιστη συνάντηση μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Τις βραδινές ώρες σας απασχολούν προβλήματα της οικογένειας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια υπαγορεύουν τις κινήσεις σας σήμερα. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας ίσως να βρουν ένα κίνητρο για να παλέψουν για όσα επιθυμούν.

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Είστε έτοιμοι να απαρνηθείτε την ρουτίνα και να ακολουθήσετε πιο περιπετειώδεις διαδρομές. Μια εξαιρετική μέρα ακόμη και για διάβασμα ή εμπειρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Εάν έχετε καλή διάθεση και κέφι για ζωή, η μέρα θα σας φέρει στο δρόμο μικρές και άνευ σημασίας δυσκολίες. Εάν όμως έχετε κακή διάθεση και αρνητική στάση, θα δυσκολευτείτε σήμερα αρκετά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εργασιακή σας βδομάδα ξεκινάει αρκετά ομαλά και κάποιες αναμνήσεις από αρνητικά συμβάντα του σαββατοκύριακου σβήνουν από την μνήμη σας. Τις απογευματινές ώρες πιθανά κάποια μικρά προβλήματα υγείας.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιθανή η ύπαρξη ευκαιρίας για μια επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων ή και για μια δεύτερη δουλειά που δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι απρόβλεπτη και ο προγραμματισμός σας εύκολα μπορεί να πάει περίπατο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους.

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι συνεταιρισμοί και οι συνεργασίες θα δοκιμαστούν σήμερα, καθώς θα υπάρχει μια περίεργη ένταση. Η ένταση πηγάζει από μέσα σας και γίνεστε απαιτητικοί, επιθετικοί και επίμονοι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι κυρίες του ζωδίου σας είναι επιρρεπείς σήμερα σε ακραία καταναλωτικά ξεφαντώματα αλλά και σε ακραίες επεμβάσεις αισθητικής φύσης. Προσοχή λοιπόν, γιατί και στις δύο περιπτώσεις θα κλαίτε…

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο εγωισμός σας γίνεται ακραίος και μπορεί να καταστρέψει όσα με τόσο κόπο και προσπάθεια ανοικοδομήσατε. Μια φαινομενικά απλή διένεξη μπορεί λόγω δικών σας χειρισμών να πάρει πολύ άσχημη τροπή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικεντρωθείτε σε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, το σπίτι σας ή τα οικονομικά σας και αναζητήστε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα.                               

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο και σπαταλάτε τις δυνάμεις σας. Δείξτε πρακτικό πνεύμα, αυτοσυγκράτηση και διάθεση για ειλικρινή επικοινωνία και η μέρα σας θα κυλίσει πολύ καλύτερα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια θαυμάσια μέρα για μελέτη και επικοινωνία! Με την εσωτερική ένταση και την επιθετικότητα να έχουν υποχωρήσει σημαντικά, οι καλλιέργεια σας μπορεί να προσφέρει το κατάλληλο υπόβαθρο για κάτι καινούργιο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέσα από τη μελέτη ενδεχομένως να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασανίζουν είτε σε επίπεδο καριέρας, είτε σε επίπεδο σχέσεων.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι αντισυμβατικές προσεγγίσεις ενός θέματος μπορούν να δώσουν και τις πιο απίθανες λύσεις ενός προβλήματος! Αυτό ακριβώς σας ζητούν τα άστρα να κάνετε σήμερα…

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιτυχία και η αναγνώριση των προσπαθειών σας θα έρθει μέσα από την ομαδική δουλειά ή την ενεργή στήριξη των δικών σας ανθρώπων.

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε σήμερα ότι βαδίζοντας τη πεπατημένη απλά χάνατε χρόνο και δεν μπορούσατε να δώσετε λύσει στα προβλήματα σας. Μια έμπνευση της στιγμής θα φωτίσει το δρόμο σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εντυπωσιακές και ριζοσπαστικές σας ιδέες προσκρούον προς το παρόν σε αντικειμενικές δυσκολίες, είτε πρόκειται για σωματική αδυναμία, είτε σε οικογενειακές δεσμεύσεις ή ακόμη και σε οικονομική στενότητα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Κάποια μικρή ένταση που καταγράφηκε με δικό σας άτομο, οφείλεται σε προσωρινά προβλήματα επικοινωνίας. Εάν όμως έχει τη ρίζα του σε βαθύτερα αίτια, σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να διευθετηθούν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επιθετική στάση απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους σας φαίνεται ο εύκολος τρόπος να λύσετε τις διαφορές σας, εκ των πραγμάτων όμως δεν οδηγεί πουθενά. Απαιτείται συναίνεση και διάθεση για επικοινωνία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα να ασχοληθείτε με πρακτικά πράγματα, ξεχνώντας τις όποιες δυσκολίες των τελευταίων ημερών. Οργανώστε για παράδειγμα κάτι εορταστικό για τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το στοιχείο της έκπληξη παραμονεύει καθ όλη τη διάρκεια της μέρας, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο το προγραμματισμός σας, αλλά και την καλή σας διάθεση…

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είστε πολύ νηφάλιοι σήμερα και κινδυνεύετε να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Οι κινήσεις σας μπορεί να υπαγορευτούν από την διάθεση σας για επιβολή, εκδίκηση ή ακόμη και ακραία φιλοδοξία.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην βάζετε το πήχη των απαιτήσεων σας πολύ ψηλά γιατί κινδυνεύετε να απογοητευθείτε. Οι κυρίες του ζωδίου προσέξτε τις δαπάνες σας αλλά τα θέματα αισθητικής φύσης. Η υπερβολή είναι ο εχθρός σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επιβραδύνετε από τους ξέφρενους ρυθμούς της ζωής σας και να απολαύσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα την εορταστική ατμόσφαιρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή μέρα για αγορές και ψώνια, μια και θα πετύχετε πραγματικές ευκαιρίες από άποψη τιμών, θα είναι όμως και από αισθητικής άποψης απόλυτα ικανοποιητικά για τα γούστα σας.                  

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα του κόσμου επάνω σας, επιθυμείτε διακαώς να σας θαυμάζουν για την εμφάνιση ή την επιτυχία σας, αλλά κινδυνεύετε να ακυρώσετε τα πάντα λόγω της υπερβολής σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η συνολική αποτίμηση της μέρας μόνο θετική μπορεί να είναι για το ζώδιο σας. Σε ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα αποχαιρετάτε το χρόνο και ανοίγετε με χαρά ένα καινούργιο παράθυρο στο μέλλον.

 

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2021

Τρίτη 01.06.2021 (Σελήνη σ&tau…