ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες και την εμπειρία σας μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της μέρας που στις επαγγελματικές σας συνεργασίες ή στην σχέση σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Δυσκολίες αναμένονται ωστόσο στον τομέα των οικονομικών σας!

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα δεν έχουν τέλος για σας! Σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται προσοχή, ιδίως ως προς την διαχείριση.

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έξαρση της ζηλοτυπίας σαφώς και δεν θα σας κάνει καλό στις σχέσεις σας με το ταίρι σας! Φανείτε λογικοί και μην χαλάτε μια καλή ατμόσφαιρα με παραλογισμούς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα καριέρας. Χρειάζεται προσοχή στη λήψη αποφάσεων αλλά και επικοινωνίας με συνεργάτες και συναδέλφους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτετε τη στόφα του αρχηγού.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, ενώ είναι επικερδής, ενώ είναι πιθανά τα κέρδη από επιχειρήσεις.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Κερδοφόρα προοιωνίζεται η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής έγγραφα, με τη εκπαίδευση ή με την ενημέρωση σας πάνω σε νέες τάσεις στον τομέα της δουλειάς σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στην  επικοινωνία σας τόσο με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, όσο και με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες σήμερα προβλέπονται επικερδείς, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα. Κάποιο όμως δουλεύουν παρασκηνιακά και σας σκάβουν το λάκκο…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετές πιθανότητες να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότητα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια για τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, ενώ προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή ομορφιά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας , γραπτή ή προφορική.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αυξημένη ένταση που νοιώθετε και η πολεμική σας διάθεση μπορεί να σας δημιουργήσει σειρά προβλημάτων με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας. Προσοχή λοιπόν!

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρομαντική η σημερινή μέρα και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο της! Μην αφήνετε τα πάθη σας να σας κυριεύσουν και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, για να έχετε κάποια ελπίδα επιτυχίας.

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιθανή κάποια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια έχει η μέρα στο μενού της. Προσοχή στη υγεία σας, για να μην αντιμετωπίσετε αργότερα μεγαλύτερα προβλήματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτική η ατμόσφαιρα και εσείς ακτινοβολείτε. Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να απολαύσετε τις χαρές του έρωτα. Αν είστε και αδέσμευτοι ακόμη καλύτερα…

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Αποζητάτε λίγη περισσότερη ηρεμία στη ζωή σας, κάποιες στιγμές απομόνωσης και περισυλλογής, οι υποχρεώσεις σας όμως τρέχουν και σας πιέζουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η σχεδόν εριστική σας διάθεση μπορεί να βλάψει τις σχέσεις σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ηρεμήστε και φανείτε διπλωμάτες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σας! Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και τακτοποιήστε εκκρεμότητες ή ανοίξτε νέους δρόμους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παίζετε με την τύχη σας, ειδικά σήμερα, ένα δεν έχετε ρεαλιστικές απαιτήσεις. Προσγειωθείτε και περιορίστε τις οικονομικές σας διεκδικήσεις σε αποδεκτά πλαίσια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το εργασιακό σας περιβάλλον κάθε άλλο παρά ειδυλλιακό είναι! Άτομα από τον εργασιακό σας περίγυρο σας επιβουλεύονται και σας διαβάλλουν. Κινηθείτε με προσοχή και καλύψτε τα νώτα σας.

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι αρκετά σύνθετη, οι υποχρεώσεις σας πολλές και η κούραση μεγάλη! Έχετε όμως και φιλοδοξίες που πρέπει να τις υποστηρίξετε… Μην γκρινιάζετε λοιπόν, γιατί αποβλέπετε σε ένα καλύτερο αύριο.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…