ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κινηθείτε με δυναμισμό κατά την σημερινή μέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε απρόσεκτοι. Οι μέρες είναι απατηλές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας. Προσέξτε ιδιαίτερα και μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει σήμερα! Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε από το ενδεχόμενο αυτό.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί! Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν. Βλέπετε όμως κάποιες φορές τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά, κάτι που θα πρέπει να ελέγξετε. Επικοινωνήστε με φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Τα άστρα ίσως φέρουν κάποια μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

 

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει τους γύρω σας.  Σκεφτείτε καλά τι θέλετε να πετύχετε και βάλτε στόχους και προγραμματισμό στη ζωή σας.  Σήμερα καλείστε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις από το πρόσφατο παρελθόν. Κάποια θέματα πρέπει να κλείσουν οριστικά για να ανασάνετε!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε την διατροφή σας πριν είναι αργά… Το φυσικό και συναισθηματικό σας σώμα χρειάζονται αναζωογόνηση, για να διατηρήσετε την ζωντάνια σας…

Ιδανική μέρα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή τον σύντροφο σας. Νιώθουν παραμελημένοι, αλλά κι εσείς στέρηση της παρουσίας τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους την αγάπη σας!

 

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα κουράσουν τον ψυχικό σας κόσμο οι υποχρεώσεις του σπιτιού και οι απαιτήσεις των οικείων σας. Κάντε υπομονή, διαβάστε ένα βιβλίο, χαλαρώστε με όποιο τρόπο μπορείτε και αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να προγραμματίσετε μια έξοδο με φίλους, για να ξεσκάσετε λίγο και να ξεκουράστε το μυαλό σας από τις σκέψεις και τα προβλήματα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα, το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μέρα θα σας δείξει τι πρέπει να κάνετε. Χρειάζεται μόνο να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσετε θα είναι αρκετά έντονη… Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση και σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος! Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Έχετε συσσωρεύσει αρκετή κούραση και το πλανητικό σκηνικό της μέρας  είναι αρκετά πιεστικό. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να αποβάλετε τη κούραση, τη ρουτίνα και τα άγχη.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλό είναι να έρθετε σήμερα σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό ζήτημα που εκκρεμεί. Τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς την κατεύθυνση που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή κινήσεις στρατηγικής!

 

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέσα από κανόνες που έχετε βαθιά μέσα σας, οι οποίοι καθορίζουν τα πιστεύω και τις ηθικές σας αξίες, προχωρήστε σε ριζικές, εάν χρειάζεται, αλλαγές στη ζωή σας, όσο είναι ακόμη καιρός. Έχετε την αίσθηση ότι όλο και λιγότεροι δικοί σας άνθρωποι σας καταλαβαίνουν και κατανοούν αυτό που αποζητάτε από τη ζωή. Μην κάνετε άσκοπους συμβιβασμούς και κυνηγήστε το όνειρό σας!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και υπόσχονται πως η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες ωστόσο θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή της μέρας, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει σε διαφορετική περίπτωση εμπόδια… Φλερτάρετε με την ιδέα μιας νέας συναισθηματικής σχέσης, δεν είστε όμως απόλυτα έτοιμοι να δεσμευτείτε…

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τον οικονομικό τομέα! Αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά ρίσκα.  Μην υπογράφετε συμβόλαια, γιατί ίσως παραβλέψετε ένα σημαντικό παράγοντα που θα σας ταλαιπωρήσει αργότερα. Η σωστή διαχείριση των εξόδων σας θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Περάστε μια χαλαρή και ήρεμη βραδιά με τον σύντροφο σας ή με αγαπημένους φίλους που θα σας χαλαρώσει.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας, προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και με ξαφνικές ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές  θα σας ξεκουράσουν και θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τα προβλήματα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολύ ενέργεια έχετε και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνετε τις υποθέσεις σας εκπλήσσει και σας τους ίδιους. Ίσως όμως χρειαστεί να σκεφτείτε προσεκτικά πριν αποφασίσετε για κάτι σημαντικό. Μια παλιά γνωριμία ή φιλία έρχεται με δυναμικό τρόπο σήμερα στο προσκήνιο. Θα αναπολήσετε το παρελθόν, θα περάσετε υπέροχα, και εάν υπήρξε κάτι μεταξύ σας στο παρελθόν, ίσως αναζωπυρωθεί και πάλι.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα ανέμελο πρωινό θα το διαδεχτεί ένα απόγευμα που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι. Με ηρεμία και καθαρό μυαλό θα τα καταφέρετε θαυμάσια. Με την έμφυτη αίσθηση του χιούμορ, τη διπλωματία σας και τις επιδέξιες σας κινήσεις θα καταφέρετε να δημιουργήσετε γύρω σας ένα κλίμα ήρεμο και αρμονικό.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η εργασιακή σας μέρα θα είναι αφόρητα βαρετή και ρουτινιάρικη, οι ερωτικές σας υποθέσεις όμως, εσείς οι ελεύθεροι, κινούνται μα την ταχύτητα του φωτός σήμερα! Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσετε τη σπιτική ατμόσφαιρα σήμερα και θα χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μόνο που προς το βράδυ θα έχετε μπουκώσει από την τόση ευτυχία και θα θέλετε να ξεδώσετε…

 

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με νέους φίλους στο πλευρό σας ή μέλος μιας νέας ευρύτερης ομάδας, μπορείτε να χαμογελάτε ευτυχισμένοι. Η προσωπικότητα σας λάμπει και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για σας. Μια νέα απασχόληση ή ένας καινούργιος χώρος απασχόλησης μπορεί να διαφανεί σήμερα. Εάν πρόκειται για νέα απασχόληση, θα έχει σχέση πιθανότατα με ταξίδια.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλά και έντονα συναισθήματα σας μπλοκάρουν σήμερα. Θα διαπιστώσετε για μια ακόμη φορά, πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι φιλίες στη ζωή σας. Πείτε όσα σας βαραίνουν, χαλαρώστε με ένα ποτό και αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Εναλλακτικά, ασχοληθείτε με κάτι μηχανικό και να ξεχαστείτε. Αυτό θα αμβλύνει τον έντονο συναισθηματικό πόνο που αισθάνεστε.

 

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην επιτρέπετε να αποσπάται η προσοχή σας από την εργασιακή σας ρουτίνα. Τα προβλήματα με αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρείτε τον τρόπο να τα λύσετε εκτός εργασίας. Είναι μια μέρα που δεν ενδείκνυται για ανάληψη κινδύνων! Αν και είστε αρκετά συντηρητικοί στις κινήσεις σας, σήμερα θέλει λίγο περισσότερη προσοχή στους χειρισμούς σας!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Τα υλικά αγαθά θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο κατά την σημερινή μέρα. Διασφαλίστε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικογενειακά τιμαλφή και τακτοποιήστε οικονομικές οφειλές. Παλιές υποθέσεις ή μακροχρόνιες μνησικακίες με συγγενικά σας πρόσωπα γίνονται και πάλι επίκαιρες. Είναι καιρός να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση και να κλείσετε κάποια παλιά θέματα…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσωπικές ή οικονομικές εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν σήμερα! Και ναι μεν αναφορικά με τις οικονομικές μπορείτε να κάνετε μια ρύθμιση, για τις προσωπικές όμως πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις… Έχει περάσει ο καιρός που μπορούσατε να χρονοτριβείτε και να ζυγίζετε τα πάντα. Τώρα έφτασε η στιγμή της δράσης!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια βαθιά ικανοποίηση υπάρχει για το επίπεδο που καταφέρατε να φέρετε την συναισθηματική σας σχέση! Το να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας χωρίς λογοκρισία είναι σημαντικό για σας. Επαγγελματικά, δεν πρέπει να επιτρέψετε τις ευαισθησίες σας να δυναμιτίσουν το έργο σας, μια και θα εκληφθούν σαν αδυναμίες. Φτάσατε πολύ μακριά για να χάσετε το τρένο των εξελίξεων.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρόκειται για μια ευνοϊκή μέρα αναφορικά με επαγγελματικά ραντεβού ή ανεπίσημες διαβουλεύσεις, μια και το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Μην ασχολείστε όμως  με πράγματα ανάξια λόγου σήμερα και έρχεστε σε κόντρα με συνεργάτες. Εάν πρόκειται για κάτι σημαντικό που θέτει σε κίνδυνο το επαγγελματικό σας μέλλον η αντιπαράθεση είναι δικαιολογημένη.        

 

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σχολαστική και επίπονη δουλειά σας του τελευταίου καιρού δεν θα τύχη της ανταπόκρισης που περιμένατε και αυτό θα σας πληγώσει βαθιά… Δεν είναι όμως μόνο ο επαγγελματισμός σας και τα λοιπά τυπικά επαγγελματικά σας προσόντα που θα κρίνουν την επιτυχία του έργου σας. Εάν γυναικείο πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις τρέχουσες εξελίξεις!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η παρόρμηση σας σήμερα θα σας οδηγεί να ρισκάρετε, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, ενώ η διαίσθηση σας θα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου… Οι δεσμευμένοι, μπορεί να απέχετε πολύ από το επίπεδο της αμοιβαίας κατανόησης με το ταίρι σας, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια ειλικρινή και εφ όλης της ύλης συζήτηση μαζί του.

 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε την δημιουργικότητα σας να εκφραστεί μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα. Θα σας ανακουφίσει από την φόρτιση της μέρας και θα σας δώσει μια νέα προοπτική στην ζωή. Στον συναισθηματικό τομέα , μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα, που προφέρει άπειρες δυνατότητες για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Και για τους ελεύθερους, κάτι θα τραβήξει την προσοχή σας και θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα σας. και που ξέρετε… το θήραμα μπορεί να είναι μοναδικό!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εξαιρετικά τυχερή η σημερινή μέρα που μπορεί ως δια μαγείας να σας απαλλάξει από προβλήματα οικονομικά και σχέσεων. Αδράξτε την ευκαιρία και θα δείτε την σας να αλλάζει δραστικά. Μην αναβάλετε πράγματα για αύριο, όταν μπορείτε κάλλιστα να τα διεκπεραιώσετε σήμερα. Προσοχή όμως στην υγεία σας, μια και χρειάζεστε ξεκούραση…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αίσθηση της βαρεμάρας είναι ιδιαίτερα αισθητή σήμερα. Μπορείτε να αλλάξετε κάποιες από τις συνήθειες σας και να ανανεωθείτε λιγάκι, μια και είστε απόλυτα προσκολλημένοι στον τρόπο ζωής σας. Την ψυχραιμία σας όμως  θα πρέπει να κρατήσετε σήμερα και να περάσετε από φίλτρο τα λεγόμενα σας, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε μόνοι Σαββατιάτικα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ανησυχία υπάρχει στον αέρα σήμερα και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία. Μετά το μεσημέρι θα σας δοθούν οι απαντήσεις που αναζητάτε. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να εστιάσετε στα μικρά και ασήμαντα και να χάσετε την συνολική εικόνα. Στα συναισθηματικά σας, επικοινωνιακά είστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο σήμερα και η ευφράδεια σας μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες! Εκμεταλλευτείτε το!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2021

Σάββατο 01.05.2021 (Σελή&…