ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2018

ΤΡΙΤΗ 1.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σημαντικές ευκαιρίες χαλάρωσης και διασκέδασης θα φέρει η μέρα. Επωφεληθείτε και χαλαρώστε με αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε τις αντοχές που απαιτεί από σας η μέρα, κάποια πράγματα όμως που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα δεν θα πρέπει να τα επιτρέψετε να συμβούν.

ΠΕΜΠΤΗ 3.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευνοούνται σχέδια για επαγγελματικά ταξίδια ή υπογραφές συμβολαίων. Οι πρωτότυπες ιδέες θα είναι αυτές που θα σας δώσουν το προβάδισμα στον τομέα της καριέρας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ανανεώνονται οι φιλοδοξίες σας στον τομέα της καριέρας, ενώ ο αισθησιασμός σας γίνεται ασυγκράτητος…

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικοινωνιακά δεν είστε στα πολύ δυνατά σας σήμερα και θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια και τις κινήσεις σας για να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θα επιθυμούσατε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο από μηχανής Θεός θα εμφανιστεί στο πρόσωπο ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον και θα σας δώσει χείρα βοηθείας την στιγμή που θα το έχετε ανάγκη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σελήνη σας καλεί σήμερα να μην χάνετε άλλο χρόνο και να δραστηριοποιηθείτε για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

ΤΡΙΤΗ 8.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και ανανεωθείτε μέσα από ξεκούραση, ψυχαγωγία ή διασκέδαση. Αν και αρχή της βδομάδας, η μέρα είναι εξαιρετική να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.5.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μυστικά ίσως να δουν το φως της μέρας! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σας φέρει σε δύσκολη θέση η αποκάλυψη τους…

ΠΕΜΠΤΗ 10.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικονομικά και περιουσιακά θέματα θα πρέπει να τα δρομολογήσετε. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται εξ ολοκλήρου στην λογική, για να αποφύγετε σημαντικά λάθη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι καιρός για ανανέωση και να δραστηριοποιηθείτε με νέα ορμή στην εκπλήρωση των στόχων σας, ώστε να καταφέρετε να κάνετε σημάδια προόδου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα οικογενειακή η σημερινή, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Κάποια άτομο ωστόσο θα σας βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που καταπιέζατε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν επιδιώξετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας, δεν θα έχετε αφενός τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αφετέρου θα εκτεθείτε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ζωτική σας ενέργεια χτυπάει κόκκινο σήμερα! Ταυτόχρονα όμως ξεμπλοκάρει κάποια από τα επαγγελματικά σας πλάνα, δίνοντας τα μια σημαντική ώθηση.

ΤΡΙΤΗ 15.5.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Δεν χρειάζονται επιπόλαιες κινήσεις όταν πρόκειται για θέματα οικονομικής διαχείρισης. Η μέρα μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους ή βιαστικούς, με συνέπεια να κάνετε σημαντικά λάθη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πλανητική συγκυρία μπορεί να σας δείξει με λίγο σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες που δεν γνωρίζατε ή προτιμούσατε να παριστάνετε ότι αγνοείτε…

ΠΕΜΠΤΗ 17.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια επαγγελματική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπορεί να είναι σημαντική για την μελλοντική σας εξέλιξη. Μην την αφήνετε να πάει χαμένη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αναζητήσετε την χαρά και την χαλάρωση παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε για λίγο από θέματα καθημερινότητας και να ξελαμπικάρετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το καμπανάκι του κινδύνου για παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν στόχο να υπονομεύσουν τα πλάνα σας χτυπάει σήμερα. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως αποφεύγοντας να κοινοποιείτε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αισθηματική σας σχέση θα είναι αυτή που θα σας δώσει την ηρεμία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα στην καθημερινότητα σας. Επενδύστε στην αρμονία της σχέσης σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έρθει στο φως κάποιο παρασκήνιο που σας αφορά. Η αποκάλυψη θα σας ωθήσει να εκτιμήσετε εκ νέου την στάση και την δράση σας σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

ΤΡΙΤΗ 22.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αυτοπεποίθηση σας είναι τονωμένη, αυτό όμως ενέχει τον κίνδυνο να παρουσιάσετε τάσεις δογματισμού. Η εμμονή σας στις απόψεις σας μπορεί να βλάψει στις σχέσεις σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας και αισθάνεστε ευτυχείς. Κάποια άτομα όμως θα χρειαστούν έμπρακτα δείγματα της αγάπης σας και της στήριξη σας, και δεν θα πρέπει να τα απογοητεύσετε.

ΠΕΜΠΤΗ 24.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, γιατί η μέρα θα φέρει μια τάση για αλόγιστα έξοδα και καταναλωτικές δαπάνες που θα επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας …

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μην διασαλέψετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες, και κυρίως με άτομα επιρροής ή εξουσίας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως υπάρξουν πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν να αναπροσαρμόσετε την στάση σας και θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια ή τα συμφέροντα σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα. Καλό θα ήταν να προσέχετε τις αντιδράσεις σας για να μην αδικήσετε ούτε τον εαυτό σας, ούτε και το ταίρι σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε πολύ ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε υπερβολικοί, κάτι που θα βλάψει την εικόνα σας.

ΤΡΙΤΗ 29.5.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Ημέρα ραστώνης σήμερα και ιδανική για χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τις βραδινές ώρες. Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας…

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα παρουσιάζονται. Οι ικανότητες σας θα σας δώσουν το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας.

ΠΕΜΠΤΗ 31.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό προς τα πλήθη, μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…