ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείστε να δουλέψετε. Μια θετική αλλαγή βρίσκεται μπροστά σας. Κάποια πράγματα δεν σας βγαίνουν όμως όπως τα προγραμματίσατε και δεν σας χωρά ο τόπος. Χαλαρώστε και θα βρείτε τις λύσεις που ενδείκνυνται…

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις για το πώς να κινηθείτε σήμερα, αν και τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα! Κινηθείτε με βάση τη κοινή λογική και όλα θα πάνε καλά. Ευνοϊκές θα είναι οι απογευματινές ώρες της μέρας, κατά τις οποίες μπορείτε να βρείτε την ισορροπία, την ηρεμία και σημαντικές στιγμές χαλάρωσης με φιλικά πρόσωπα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μετά από μακρά κυοφορία, σήμερα είναι η μέρα των τελικών αποφάσεων για ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Θα ξελαφρώσετε επιτέλους, γνωρίζοντας τα επόμενα σας βήματα. Μια μικρή και επιπόλαια ένταση με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε ελεύθερο πεδίο στους άλλους.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Αφήστε κατά μέρος τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα σε θέματα που είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον σας. Είναι μια πολύ καλή μέρα τόσο για την πνευματική ανάπτυξη και τις σπουδές, όσο και για επαφές που μπορούν να φέρουν καινούργια επιχειρηματικά ανοίγματα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι απόλυτη ανάγκη να βάλετε κάποια τάξη στη ζωή σας! Πολλά πράγματα δεν σας ευχαριστούν και με χαρά τα αποβάλετε από το μυαλό σας, αλλά έτσι δε λύνετε κανένα πρόβλημα. Η στιγμή που θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας έφτασε. Εάν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας και η απόδοση σας βρίσκεται στα ύψη στον χώρο δουλειάς. Αυτό μπορεί να σας φέρει μπελάδες με τους συναδέλφους, αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε σημασία… Μια παλιά σας αγάπη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει την εμφάνιση της κάποια στιγμή σήμερα, γιατί χρειάζεται την βοήθεια σας. Ξεχάστε τις ενδεχόμενες πικρίες που έχετε και προσφέρετε χείρα βοηθείας.

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εργασιακή σας μέρα θα είναι αφόρητα βαρετή και ρουτινιάρικη, οι ερωτικές σας υποθέσεις όμως κινούνται μα την ταχύτητα του φωτός σήμερα! Το άγχος σας έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη προσωπική σας ζωή! Ίσως και να προχωρήσετε την σχέση σας στο επόμενο στάδιο…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικής φύσης θα είναι τα προβλήματα που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα! Το εισόδημα σας δεν είναι όσο τονωμένο υπολογίζατε και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται γεωμετρικά! Το ενδιαφέρον σας για το εξωτερικό αυξάνεται και ίσως να σκέφτεστε να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα, ενδεχομένως να ερευνάτε την πιθανότητα επαγγελματικών επαφών ή ακόμη και να αναζητάτε κάποιο ακίνητο για επένδυση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποβάλετε τις ψευδαισθήσεις από την ζωή σας και προσπαθήστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τόσο η προσωπική σας ζωή, όσο και η επαγγελματική σας, χρειάζονται υπεύθυνους χειρισμούς. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή αγορές αγαθών που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε, γιατί θα πετάξετε το χρήματα σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χαρακτηρίζεστε από αρνητικότητα σήμερα. Όλα και όλοι σας φταίνε, από τον σύντροφο έως τους συνεργάτες σας. Πρέπει να όμως να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς στην ζωή σας και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Εκτιμήσετε τα όσα σας έχει φέρει η ζωή και η τύχη και μην παίζετε τα κεκτημένα σας κορώνα-γράμματα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο παρορμητισμός σας είναι στα ύψη και μια θετική διάθεση με μια γλυκιά αναμονή για κάτι σημαντικό χαρακτηρίζει την μέρα σας. Και το σημαντικό αυτό ίσως εμφανιστεί προς το τέλος της μέρα… Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Κρατήσετε ζωντανά τα όνειρα και τις ελπίδες σας και θα μεγαλουργήσετε!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα οικονομικά σας, σας προκαλούν μεγάλο άγχος και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Σταματήστε να επικεντρώνεστε στο τι δεν έχετε στην ζωή και απολαύστε  όσα καλά αυτή σας χάρισε. Όλα θα γίνουν την ώρα τους, αρκεί να μην τα πιέζετε… Αναφορικά με την υγεία σας, η συχνή αδιαθεσία σας θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σας υγεία.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βελτιώνεται η πνευματική σας διαύγεια και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σας βασανίζουν. Η μέρα θα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται δε να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σας ταράξει λιγάκι…

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολλά πράγματα δεν κινούνται σήμερα όπως θα επιθυμούσατε ή όπως τα προγραμματίσατε. Δεν χρειάζεται να πεισμώνετε, μέρα είναι και θα περάσει… Στον οικονομικό τομέα είστε επιρρεπείς στην σπατάλη! Φροντίστε να περιορίσετε την τάση σας για καταναλωτικές δαπάνες εν είδη ψυχοθεραπείας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υπεραισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας είναι αυτή που σας έκανε να φορτωθείτε ένα σωρό υποχρεώσεις, με συνέπεια να μπλοκάρετε. Χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να τα βγάλετε πέρα με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σας. Και αυτό ας γίνει μάθημα για σας, να μην αναλαμβάνετε δηλαδή περισσότερα από αυτά που μπορείτε να βγάλετε πέρα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια θετική αύρα σήμερα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνετε να σας χαλάσει τίποτε την θετική αυτή ατμόσφαιρα… Και λόγω της αύρας σας αυτής, η μέρα μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσουν να βγουν από το κουκούλι τους και να έρθουν σε επαφή με κόσμο. Ίσως ο νέος σας έρωτας να κρύβεται κάποιου στο φιλικό σας περιβάλλον.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας προωθούνται! Μην θέτετε όμως στόχους για άμεση απόδοση των προσπαθειών σας, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους για να δώσουν τους καρπούς τους. Μια μικρή αδράνεια ή η έλλειψη σαφών στόχων στον επαγγελματικό πεδίο ίσως να σας ταλαιπωρήσει. Η μέρα όμως προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαλαρώστε με φιλικές παρέες. Δεν θα ήταν σοφό να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα. Ξεμπλοκάρεστε συναισθηματικά και ανοίγετε την καρδιά σας. Η μέρα μπορεί να αποβεί μοιραία για επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρά τις εξαιρετικές σας συνδέσεις, την εύνοια και τις νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσετε την πεπατημένη, αποφεύγοντας νεωτερισμούς που μπορούν να σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις. Οι αλλαγές είναι στον αέρα, είτε είστε έτοιμοι για αυτές, είτε όχι. Τα καλά νέα είναι ότι οι τυχόν αλλαγές που αρχίσουν να διαφαίνονται από σήμερα θα αποδειχθούν για το καλό σας

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Άλλοι θα θέσουν τους κανόνες του παιχνιδιού σήμερα. Κανείς δεν θα αμφισβητήσει τη γοητεία σας, αλλά σχεδόν κανείς δεν θα δείξει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον για τη γνώμη σας. Η αβρότητα, η φιλικότητα, το ανοιχτό μυαλό και η γενναιοδωρία θα είναι τα ατού σας σε κάθε σημαντική συνάντηση σήμερα. Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτά. Χρειάζεται σοβαρότητα και αρκετή δουλειά!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα ήταν ευεργετικό για τους Ζυγούς να υπενθυμίσει κάποιος τους κανόνες και τις ηθικές παραμέτρους που σας έχουν γαλουχήσει από την παιδική ηλικία. Θα πρέπει να επιμείνουμε στις αρχές σας και να μην κάνετε πράγματα που θα τα μετανιώσετε. Το απόγευμα σίγουρα δεν προορίζεται για τυχόν νέες σημαντικές επιχειρήσεις. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν μικρό αποτέλεσμα!

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ανάγκη σας για αρμονία και την ηρεμία γίνεται όλο και ισχυρότερη! Φροντίστε τον εαυτό σας με το να ενδώσετε σε ένοχες απολαύσεις… Όταν πειραματίζεται με την εμφάνισή σας, να είστε βέβαιοι ότι συμβουλεύεστε άτομα που έχουν επίγνωση και επαφή με την πραγματικότητα…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μυστικότητα, αναποφασιστικότητα και υπερβολική ευαισθησία χαρακτηρίζει τη μέρα σας και μπορούν να καταστρέψουν πολλά από αυτά που παλέψατε για καιρό να κατακτήσετε. Προσοχή λοιπόν! Μπορεί να προκύψουν σήμερα επείγουσες συνομιλίες, απρόβλεπτα ταξίδια ή αντισυμβατικές σκέψεις.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Να διαχειριστεί το χρόνο σας σοφά! Τότε θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε, ακόμα και το μεγαλύτερο όγκο εργασίας. Αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή για την οργάνωση της ζωής και του νοικοκυριού σας. Θα πρέπει να κάνετε ότι είναι απαραίτητο για να αποκατασταθεί η ειρήνη και αρμονία στο σπίτι και στην οικογένειά σας, ειδικά εάν αποζητάτε την αμοιβαία κατανόηση με ένα συγκεκριμένο άτομο (γονέας, σύζυγος ή μέλος της οικογένειας).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η καλή οργάνωση, το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η αντοχή θα παίξουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στις προσωπικές υποθέσεις κατά τη διάρκεια της μέρας.  Μπορείτε με σχετική ασφάλεια να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που προγραμματίσατε στην εργασία σας ή κάποιο άλλο τομέα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και να αντιμετωπίστε τις προκλήσεις της μέρας. Μπορείτε να εκπλαγείτε πόσο πολλοί άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να σας δώσουν χείρα βοηθείας. Όλη την ημέρα μπορεί να είστε κάτω από την ισχυρή επιρροή των εντυπώσεων που χάραξαν κάποια  πρόσφατα γεγονότα στην μνήμη σας.

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δύσκολα θα μπορέσετε να κάνετε το ταίρι σας να αλλάξει γνώμη πάνω σε ένα ζήτημα σήμερα, όσο και αν προσπαθήσετε. Αν ο σύντροφός σας δεν είναι ευχαριστημένος μαζί σας, μπορεί να μην σας το δείξει και να χρειαστεί να το εκμαιεύσετε. Ότι κι να κάνετε, θα πρέπει να επιστρατεύσετε ειδικές δεξιότητες για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα αυξάνεται σήμερα, ιδιαίτερα αν είστε Ζυγοί του Σεπτέμβριου! Ωστόσο έχετε μια προτίμηση στις επαφές που να αφορούν επιχειρήσεις ή δουλειές, παραγκωνίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν χρειάζεστε επειγόντως έναν εταίρο ή ένα συνεργάτη για μια εμπορική πράξη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή και το στοιχήματα της ημέρας για να ψάξετε και να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο. 

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για ψυχικές δραστηριότητες κάθε είδους. Το αναλυτικό μυαλό σας  έχει μια σχετική ευαισθησία στα νέα κελεύσματα, οι  συναισθηματικές  προκαταλήψεις σας όμως ορθώνουν εμπόδια στο δρόμο σας. Είναι επίσης μια ιδανική μέρα για την αγορά προϊόντων ομορφιάς, ρούχων και αρωμάτων, ειδικά εάν πρόκειται για είδη πολυτελείας .

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή προσπάθεια να δημιουργήσετε μια θετική αύρα στο σπίτι. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και καταπιαστείτε σοβαρά με την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων επικοινωνίας στο σπίτι και την οικογένεια. Η δουλειά άλλωστε δεν είναι το πάν και δεν εξαντλούνται στον επαγγελματικό χώρο οι υποχρεώσεις σας…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…