ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρώτη μέρα του μήνα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς. Οι κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σας χαρίζουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι προσανατολισμένη προς την οικογένεια. Περάστε χρόνο μαζί τους, επιδείξτε πνεύμα αλληλεγγύης και αποφύγετε διαπληκτισμούς που θα μπορούσαν να δυναμιτίσουν το κλίμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια γεμάτη και αποδοτική μέρα η σημερινή, με θέματα να προκύπτουν αλλά να βρίσκουν την λύση τους. Μπορεί να σας εκπλήξει μια παρουσία από τον συγγενικό σας κύκλο που δεν την περιμένατε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αβεβαιότητα δημιουργεί εκνευρισμό και έχετε έντονη την τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας. Αυτό όμως δεν μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Πρέπει να παλέψετε με σθένος και δύναμη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στον εργασιακό τομέα επικεντρώνεται η προσπάθεια σας και πιέζετε να προχωρήσουν κάποια εκκρεμή θέματα. Καλή η πρόθεση σας, μην παρατραβάτε όμως το σκοινί για να μην προκαλέσετε αντιδράσεις.

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, θα πρέπει όμως να τις αναγνωρίσετε και να τις εκμεταλλευτείτε. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε σε υπογραφές συμβάσεων ή συμβολαίων!

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί και ακριβείς στις επικοινωνίες σας, μια και καραδοκούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα αισθανθείτε την ανάγκη να κατεβάσετε λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας και το σπίτι ή με θέματα της οικογένειας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η συναισθηματική σας ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο. Σας χαρακτηρίζει μια παραπονιάρικη διάθεση και ίσως να θέσετε θέματα που σας απασχολούν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις!

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα γεμάτη ένταση τόσο στην δουλειά όσο και στα προσωπικά σας. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και διπλωματία για να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από τις καταστάσεις που θα προκύψουν…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να περάσετε μια χαλαρή μέρα, με το ταίρι σας ή μια καλή παρέα. Ως προς τους ελεύθερους, δεν αποκλείεται να προκύψει μια γνωριμία που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα ξεκινάει δυναμικά και σεις έχετε την διάθεση και την απαραίτητη ενέργεια να ασχοληθείτε και να επιλύσετε εκκρεμότητες. Προσοχή μόνο στην συμπεριφορά και τα λεγόμενα σας, γιατί δεν αποκλείονται οι παρεξηγήσεις…

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήνετε την μέρα να φύγει, προσπαθώντας να πείσετε τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας για τα προφανή. Η δράση είναι αυτή που θα σας φέρει τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο! Θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.                                  

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τις γνωστές μεθόδους δουλειάς και να αναζητήσετε νέες και πιο αποδοτικές. Μην αψηφάτε την αποτελεσματικότητα που μπορεί να έχει μια συνεργασία…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Μπορεί να κλείνει ένας κύκλος σήμερα ή να εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Από εσάς εξαρτάται και από τις αποφάσεις που θα πάρετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην ξανοίγεστε σε αχαλίνωτες καταναλωτικές δαπάνες, γιατί η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για αλόγιστα έξοδα. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις φροντίστε να είστε ευέλικτοι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεται λίγη προσοχής τις ενέργειες και τις κινήσεις σας για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Ιδανική είναι η μέρα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αρκεί βέβαια να είναι πραγματοποιήσιμα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια θέματα που σας απασχολούν στον εργασιακό τομέα, είναι καιρός να καταπιαστείτε μαζί τους και να προωθήσετε λύσεις. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για ένα επαγγελματικής φύσης ταξίδι!

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για να έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη ευστροφία και εφευρετικότητα σήμερα! Τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας σας θα γίνουν σύντομα αισθητά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον τομέα της καριέρας σας. Οι διαφαινόμενες αλλαγές όμως υποκινούνται από τρίτους, οπότε φροντίστε να παραμείνετε καβάλα στο κύμα, για να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις.

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην τα βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία! Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να βρείτε την λύση που προσφέρεται. Ίσως να παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στα θέματα που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Ένας φρέσκος αέρας διαφαίνεται να πνέει σήμερα! Ίσως διαμορφωθούν νέες ισορροπίες στον εργασιακό σας χώρο, με πολλές και σημαντικές αλλαγές να προδιαγράφονται στο άμεσο μέλλον.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Κουραστήκατε πολύ τον τελευταίο καιρό, αλλά οι κόποι σας έφτασε η στιγμή να επιβραβευτούν! Πολύ καλή η σημερινή μέρα να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο ή με οικογενειακές υποθέσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια γνωριμία που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιήσετε σήμερα μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη στα επαγγελματικά σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βάλτε λίγο φρένο στις απαιτήσεις σας, γιατί θα βρείτε σθεναρή αντίσταση από το περιβάλλον σας. Με διπλωματία και ευελιξία μπορείτε να φέρετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι από εκείνες τις μέρες που θέλετε να αποτραβηχτείτε και να ξεκουραστείτε ή να χαλαρώσετε. Εάν όμως επιλέξετε να αγνοήσετε την κακή σας διάθεση και βγείτε, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συνεπάρει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.             

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…