ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για σας, αγαπητοί Ζυγοί, μια και δεν θα καταφέρετε αυτά που θέλετε και έχετε ανάγκη. Πιθανή μια νέα ερωτική περιπέτεια!

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για διάλογο και εύρεση λύσεων σε ζητήματα που σας απασχολούν. Δώστε χείρα βοηθείας σε άτομα που βρίσκονται κοντά σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εργασιακή σας μέρα θα σημαδευτεί από μια απρόσμενη επιτυχία. Πετυχημένο μπορεί να αποβεί και ένα επαγγελματικό ταξίδι!

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ανησυχία υπάρχει στον αέρα σήμερα και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία. Μετά το μεσημέρι θα σας δοθούν οι απαντήσεις που αναζητάτε. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να εστιάσετε στα μικρά και ασήμαντα και να χάσετε την συνολική εικόνα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για μυστικές συνομιλίες και υπόγειες διεργασίες! Προσοχή όμως θα χρειαστεί εάν χώσετε τη μύτη σας σε ξένες υποθέσεις, γιατί μπορεί να γίνετε μέρος του προβλήματος χωρίς να το καταλάβετε.

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για νεωτεριστικές δράσεις! Διαχειριστείτε τις δραστηριότητες σας με συντηρητικό πνεύμα και ακούστε τις φιλικές παραινέσεις με προσοχή!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για αλλαγές στην εμφάνιση σας! Θα σας ανανεώσουν αλλά θα προκαλέσουν και τα βλέμματα των γύρω σας, κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλά!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε τις δυνατότητες να πετύχετε πολλά πράγματα, αρκεί να ενεργοποιηθείτε. Οι φοβίες σας αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα και θα πρέπει να τις αποβάλετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Αποφύγετε τις βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις σήμερα που να έχουν σχέση με την δουλειά σας, τα οικονομικά και την περιουσία σας. Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το βλέμμα και η σκέψη σας είναι στραμμένη στο παρελθόν, στο σήμερα όμως γράφεται το μέλλον σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις τρέχουσες υποθέσεις!

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ταξίδια, επαφές, επικοινωνία είναι τα δυνατά σας σημεία σήμερα! Επωφεληθείτε των ευνοϊκών πλανητικών θέσεων να διευρύνετε τις επαφές σας και την πελατειακή σας βάση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετές η ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας και θα πρέπει να μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Με την έμφυτη διπλωματία σας και το λεπτό σας πνεύμα και χιούμορ μπορείτε να κάνετε τη διαφορά!

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι σας προβληματίζει και σκέφτεστε ότι πρέπει να το συζητήσετε με το ταίρι σας ή με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Ίσως όμως να μην σας αρέσει η αντίδραση του ή αυτά που θα ακούσετε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από τη μια θα γίνετε αποδέκτες ευνοϊκών σχολίων και συγχαρητηρίων σήμερα, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε πικρόχολα σχόλια από φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα…                         

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι θα σας αναστατώσει και θα σας χαλάσει την ηρεμία. Ίσως να πρόκειται για μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα ζηλοτυπίας με το ταίρι σας, ακόμη και κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ένταση που υπήρχες χθες φαίνεται να έχει εκτονωθεί, κυρίως λόγω των ψύχραιμων χειρισμών σας. Το έμφυτο διπλωματικό ταλέντο σας έφερε την ομαλότητα και την ηρεμία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αναποφασιστικότητα σας μπορεί να φέρει στα όρια τους συνεργάτες και συναδέλφους. Παρόλα αυτά, λόγω των πολλών άλλων θετικών σας στοιχείων είναι πρόθυμοι να σας το συγχωρήσουν.

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το λεπτό σας χιούμορ δύσκολα θα εκτιμηθεί, γι αυτό προσαρμοστείτε στις καταστάσεις! Διατηρήστε χαμηλό προφίλ, κυρίως με άτομα που έχουν εξουσία στο χώρο της δουλειά σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας θα είναι εξαιρετικά φορτωμένη από ευθύνες και υποχρεώσεις. Διατηρήστε την καλή σας ψυχολογία και αφοσιωθείτε στη δουλειά.

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενδεχομένως να πρέπει να κάνετε κάποιες επαφές με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε να είστε μετρημένοι και προσγειωμένοι, γιατί από την στάση σας εξαρτώνται πολλά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τις απόψεις του συντρόφου σας πάνω σε ένα ζήτημα, καιρός είναι να σταματήσετε την προσπάθεια και να συμβιβαστείτε με το δεδομένο αυτό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες εντάσεις ή μικρά προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, σήμερα μπορούν να επιλυθούν. Προσοχή όμως όταν συναλλάσσεστε με ανέντιμα άτομα!

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε να διατηρείτε καλό επίπεδο επαφών με άτομα που είναι σημαντικά για το επαγγελματικό σας μέλλον, ακόμη και αν δεν συμμερίζεστε απόλυτα τις απόψεις τους .

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει καινούργιες και καλύτερες συνθήκες δουλειάς! Φροντίστε να αδράξετε την ευκαιρία που παρουσιάζεται

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό σήμερα για σπουδές ή επιμόρφωση. Αφιερώστε χρόνο στην ενημέρωση σας πάνω στις καινοτόμες εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας και δεν θα χάσετε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικοινωνιακά είστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και η ευφράδεια σας μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες! Εκμεταλλευτείτε το!

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από την παρούσα κατάσταση που βιώνετε, επαγγελματική ή προσωπική και ονειρεύεστε αλλαγές, σήμερα μπορείτε να τις δρομολογήσετε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες επαφές σε μια κοινωνική συγκέντρωση θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για το άμεσο μέλλον! Μην απορρίπτετε αβασάνιστα προσκλήσεις, καθώς μπορεί να κλωτσήσετε ευκαιρίες!

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λάθη ή παραλήψεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας ταράξουν! Το απόγευμα επανέρχεται όμως η ηρεμία και μπορείτε να απολαύετε κάποιες χαλαρές στιγμές με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να καταφέρετε σημαντικά πράγματα! Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και επωφεληθείτε των ευκαιριών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…