ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΠΕΜΠΤΗ 1.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας, γιατί μάλλον σήμερα θα ξεσπαθώσετε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς η ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΤΡΙΤΗ 6.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, ενώ προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή την ομορφιά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας, γραπτής ή προφορικής.

ΠΕΜΠΤΗ 8.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων δεν σας φοβίζει τίποτε. Για όσους ασκούν στρατιωτικά επαγγέλματα, σήμερα είναι η μέρα τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, για να έχετε κάποια ελπίδα επιτυχίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι σημερινές σας ασχολίες θα έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη, τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία. Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέματα σχετικά με πανεπιστήμια, δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φιλόδοξοι και πιστοί στους στόχους σας, σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις αλλά θέλετε και την ασφάλεια του γνώριμου. Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο επαφή ή επικοινωνία.

ΤΡΙΤΗ 13.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση φιλαργυρίας. Οι κινήσεις σας σήμερα θα έχουν θετικό οικονομικό αντίκτυπο, προσοχή όμως στις συνεργασίες σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, με σταθερότητα και συνέπεια δείχνετε μια πίστη στις σχέσεις σας.

ΠΕΜΠΤΗ 15.2.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 08Ο ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σήμερα σε θέματα αποκρυφισμού ή θρησκείας.  Θα έχετε την διάθεση να απομονωθείτε και να στοχαστείτε την πορεία σας μέσα στο χώρο και το χρόνο…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο ρομαντισμός που φέρνει η μέρα σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο. Είναι ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα άτομα που αγαπάτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου απίθανο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιο ισορροπημένο συναισθηματικά από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε σήμερα. Η κοινωνικότητα και η πνευματώδης ομιλία, σας δίνουν την απαραίτητη γοητεία. Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσετε καλύτερα σήμερα.

ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η οικογένεια σας αποτελεί σήμερα το σωσίβιο σας που μπορεί να σας βγάλει από τα δύσκολα, είτε από την άποψη της ψυχολογικής στήριξης, είτε με ένα πιο πρακτικό τρόπο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας. προσοχή στις επαγγελματικές σας επιλογές!

ΠΕΜΠΤΗ 22.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετική η μέρα σας για επίλυση τυχόν προβλημάτων υγείας που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα! Θετικές επιρροές υπάρχουν και στον τομέα της καριέρας σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο με αρκετά μεγάλες πιθανότητες επικερδών συμφωνιών. Προσοχή στην οδήγηση!

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται σήμερα επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά ή διδασκαλία.

ΤΡΙΤΗ 27.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια νέα γνωριμία μπορεί να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει ξέφρενα! Για τα παντρεμένα ζευγάρια,  θα υπάρξει μια ένταση στον γάμο, που όμως θα είναι παροδική.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2023

Σάββατο 01.04.2023 (Σελήνη στον Λέοντα– σε γέμιση) Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν …