ΖΥΓΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Σε ζητήματα καριέρας και οικονομικών, το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου έχουν πολύ καλύτερες προοπτικές για το ζώδιο σας , φίλοι Ζυγοί! Μέχρι τις 14 του μήνα καλό θα ήταν να επεξεργαστείτε τις στρατηγικές σας στον τομέα της καριέρας, να τελειοποιήσετε τα πλάνα σας ώστε να εκμεταλλευτείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες και να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε.

 

Όσοι μεταξύ σας αναζητάτε εργασία ή είστε στην φάση διαπραγμάτευσης με συνεργάτες, συνεταίρους ή εργοδότες, ίσως να έχετε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας.  Ίσως να αντιμετωπίσετε επίσης ζητήματα ενσωμάτωσης σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον ή στο να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες εργασίας, καινούργιες μεθόδους ή νομικής φύσης περιορισμούς που θα πρέπει να αποδεχτείτε. Μετά τις 14 του μήνα οι συνεργασίες σας βελτιώνονται από άποψη κλίματος.

 

Προσέξτε να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, βασιζόμενοι μόνο στην δική σας οπτική, γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Προσέξτε επίσης τι λέτε στον χώρο εργασίας, καθώς και σε συνεντεύξεις για δουλειά. Μην παρασύρεστε και λέτε πράγματα που δεν ισχύουν, μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε και μην βιάζεστε να αποδεχτείτε προσφορές που εμφανώς είναι πολύ καλές για να είναι πραγματικές.

 

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές μέσα στον Σεπτέμβριο. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης των χρημάτων του ζωδίου σας, θα πραγματοποιεί διέλευση μέσα από τον 12ο οίκο σας, που προϊδεάζει για ανέλπιστη βοήθεια οικονομικής φύσης από κάπου. Εάν έρθει από την οικογένεια σας, θα συνοδεύεται από μια σειρά όρους και προϋποθέσεις, που μπορεί και να μην σας αρέσουν… Ζυγίστε τα πράγματα προσεκτικά! Επίσης αποφύγετε πάση θυσία οτιδήποτε δεν είναι απόλυτα νόμιμο!!!

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με μια στρατιά πλανητών (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Άρης) να διέρχονται από τον 12ο οίκο σας, που είναι συνδεδεμένος με μυστικούς εχθρούς, απομόνωση, δυσκολίες αλλά και πνευματικότητα και πνευματική αναγέννηση. Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι πλανήτες, πραγματοποιεί διέλευση στον 8ο οίκο σας (μυστικά, μεταμόρφωση και ρομαντικές σχέσεις) ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας του 5ου οίκου σας (έρωτας και σχέσεις), όπου και θα παραμείνει τα επόμενα αρκετά χρόνια!

 

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις διελεύσεις, η προσωπική σας ζωή δεν θα είναι πολύ εύκολη την περίοδο αυτή και θα σας στοιχειώνουν κάθε είδους φοβίες και αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Για να καταφέρετε να ισορροπήσετε, ίσως να είναι αναγκαίο να αποτραβηχτείτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να γειωθείτε συναισθηματικά, μετά από μια φάση εσωτερικής εξερεύνησης. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει πάψει πια εδώ και καιρό να είναι λειτουργική, εάν η σχέση σας είναι τοξική, έφτασε η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε!

 

Ο Άρης θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο σας, οπότε θα είναι σαν να μοιράζεστε την ίδια στέγη με τον εχθρό σας και όχι με τον σύντροφό σας! Από την άλλη, όταν μιλάμε για την ερωτική σας ζωή, έχετε την τάση να δραματοποιείτε τις καταστάσεις και να παίζετε ή το ρόλο του θύματος, ή τον ρόλο του θύτη. Αυτή η τάση σας μπορεί να φέρει επιπλοκές και εντάσεις προς το τέλος του μήνα.

 

Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε την διέλευση τους από το ζώδιο σας οι Ερμής και Αφροδίτη, και τους ακολουθεί ο Ήλιος στις 23.9! Οι διελεύσεις αυτές θα τονώσουν την προσωπική σας ακτινοβολία και γοητεία, επειδή όμως είστε απασχολημένοι με πολύ πιο εσωτερικές, πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις το διάστημα αυτό, μάλλον δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό, για όσους τουλάχιστον αναζητούν σύντροφο.

 

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

 

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Εργασία και υγεία .

 

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 24, 14.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…