Η Σελήνη σε αντίθεση δημιουργεί ένταση. Τα σκαμπανεβάσματα και οι τα απρόοπτα δεν λείπουν από τον εργασιακό σου τομέα και αυτό το επταήμερο, δεν είναι όμως σε ένταση τόσο σημαντικά που να προκαλέσουν πονοκεφάλους στην εργασία σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να σχεδιάσεις  τις μελλοντικές σου  κινήσεις στον τομέα της καριέρας σου  για να είσαι έτοιμη για δράση μόλις οι πλανητικές συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές.

Στον αισθηματικό τομέα το επταήμερο αυτό είναι μικτό. Αν είσαι σε σχέση έχεις την εύνοια των πλανητικών όψεων που σε επηρεάζουν, για να λύσεις κάποιες διαφορές ή παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου και να επαναφέρεις κλίμα ηρεμίας. Αν είσαι single το τρίγωνο της Αφροδίτης συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιο σου, αρκεί να αναπροσαρμόσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και να αλλάξεις καθημερινές συνήθειες επειδή αισθάνεσαι ότι οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …