ΖΥΓΟΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/3 έως και 31/3/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Η εβδομάδα θα έχει αρκετά πάνω-κάτω και απρόοπτα στον τομέα της εργασίας σου, δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν θα υπάρχουν και προοπτικές. Θα πρέπει να δώσεις  τον καλύτερο σου εαυτό και να ενεργοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα για να δώσεις ένα νέο αέρα στην δουλειά σου. Τα εμπόδια και οι παρανοήσεις που είναι απόρροια του ανάδρομου Ερμή μην σε πτοούν γιατί είναι παροδικά. Οι  πρώτες μέρες της εβδομάδας, είναι αρκετά προστατευτικές για τα οικονομικά σου. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο σου χαρίζει ακόμη εύνοια και προστασία. Δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να επιδοθείς σε σπατάλες ή να αναλάβεις  παράλογα ρίσκα…

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς 26.3 μπορείς  να καταφέρεις  εξαιρετικά αποτελέσματα στον συναισθηματικό τομέα! Εάν η σχέση σου έχει βάθος και εύρος, οι πλανητικές συγκυρίες δεν μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα εμπόδια ανάμεσα σας. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αρκετά δύσκολα. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο  με τον Ουρανό 27.3  οι ρίξεις μπορεί να ξεπεράσουν το όριο της ασφαλούς επιστροφής… Ο Πλανήτης σου  η Αφροδίτη φροντίζει για την ανεβασμένη ερωτική σου διάθεση κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Αν είσαι single του ζωδιακού θα έχεις  καλές προοπτικές να βρεις το ερωτικό σου ταίρι σύντομα!

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

 Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.tlife.gr

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/11 έως 1/12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &Mu…