Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα  φέρουν στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών θα σας πιέσουν αρκετά.

ΠΕΜΠΤΗ 2.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας απαιτούν προσοχή και πολύ περισσότερη αφωσίωση από εσάς. Μην ανησυχείτε, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι μελλοντικά προς όφελος σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει πιθανότητα, μια επαγγελματική σας σχέση να κλονιστεί σοβαρά σήμερα, ενώ η υπερβολική σωματική κούραση θα σας φέρει κακή  διάθεση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η πεσμένη ψυχολογία σας παίρνει τα πάνω της και πάλι, με τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται κάπως και τα αισθηματικά σας να μην σας πιέζουν, τουλάχιστον για την μέρα σημαντικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

ΤΡΙΤΗ 7.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 6/1/2019

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί κλίμα εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα

ΠΕΜΠΤΗ  9.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.8.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 18Ο41 ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε του τα αισθήματα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αγχώνεστε με τα οικονομικά σας. Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του σύντροφο σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε.

ΤΡΤΙΗ 14.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή στις ξαφνικές αποκαλύψεις! Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά  σας σχέδια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ψυχολογία σας φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν σταδιακά.

ΠΕΜΠΤΗ 16.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που θα σας αγχώσουν και θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας γεμίσει με ρομαντισμό. Αναζητήστε τη συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάτε και χαρείτε όμορφες στιγμές μαζί του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρίσκεστε σε μια διάθεση για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με οικογένεια και φίλους. Αποβάλλετε το άγχος και κλείστε τ’ αυτιά σας στην επίμονη γκρίνια του συντρόφου σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/7/2018

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε την επανάσταση σας, αποφεύγοντας όμως λογομαχίες. Τα άστρα δεν ευνοούν την υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Προσοχή στην αλληλογραφία σας

ΤΡΙΤΗ 21.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με άγχος.

ΠΕΜΠΤΗ 23.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί  κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.8.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα και συμβιβασμούς τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στα πισωγυρίσματα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΡΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/6

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον…

ΤΡΙΤΗ 28.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά! Προσοχή στις μετακινήσεις! Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

ΠΕΜΠΤΗ 30.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε μέσα στο άγχος γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να επιδεινώνετε τις καταστάσεις. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια χαραμάδα ανοίγεις τα επαγγελματικά σας, που θα αναπτερώσει το πεσμένο σας ηθικό και θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…