Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μπορεί  κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα  και η θετική σας συναισθηματική διάθεση φαίνεται πως θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες και τον ερωτικό τομέα. Ένας ερωτισμός θα πλανάται στην ατμόσφαιρα, ευνοϊκός και για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στις εντάσεις που μπορούν να ανατρέψουν το θετικό κλίμα.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σήμερα θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα, που μπορεί να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα φέρει αντιρρήσεις και θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στη σχέση σας. Το να προσπαθήσετε ν’ αποφύγετε κάτι ίσως να μην είναι οριστική λύση,

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας σε άτομα που μπορούν να σας βλάψουν και μην παραμελείτε την υγεία σας.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά και φορολογικά θέματα που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια χωρίς να ελέγξετε προσεκτικά και τον παραμικρό όρο. Τα άστρα ευνοούν μεν τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν συγχωρούν τα λάθη και τις παραλήψεις.

Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Προσοχή στα οικονομικά σας! Η διαχείριση σας δεν είναι η καλύτερη δυνατή και με τις γιορτές να πλησιάζουν, έχετε την τάση να ξοδεύετε αλόγιστα. Η νευρικότητα σας είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε σοβαρά με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας αποσυντονίσουν, φροντίστε όμως να βρείτε τρόπους να τα χειριστείτε αποτελεσματικά.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα, μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, για σας τους δεσμευμένους. Όσο για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία θα σας συναπάσει. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά θέματα.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί κάποια ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να έρχονται οι φοβίες σας στο προσκήνιο. Ευτυχώς που από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα θα εξελιχτούν πιο ομαλά και θα έχετε ένα ασφαλές λιμάνι να αντλήσετε δύναμη και κουράγιο.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε από τις καθυστερήσεις. Θα υπάρξουν και νέες, ίσως καλύτερες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συμφωνίες. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Πρέπει να δώσετε πάρα πολλή μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, καλύψτε σήμερα το χαμένο έδαφος, που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι χαλαρές και θα σας ισορροπήσουν.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας θέμα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ορισμένα ξαφνικά προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια θα επηρεάσουν αλυσιδωτά με αρνητικό τρόπο τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό και αφήστε τα δευτερεύοντα για αργότερα.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία. ‘Έχετε την τύχη με το μέρος σας, εάν δεν κάνετε λάθη στρατηγικής!

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Στα οικονομικά σας θα έχετε έντονο άγχος για υποχρεώσεις και προβληματικές καταστάσεις. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι λιγάκι απατηλή.

Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Οι κοινωνικές επαφές και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. Η καλή σας διάθεση θα έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο και στην συναισθηματική σας ζωή.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις σας. Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά προβλέπονται, εάν συνεχίσετε να αποφεύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ και χρειάζεται ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα, ώστε να ξέρει ο καθένας που βρίσκεται. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν επ0ίσης κάποιες καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν.
Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί ταξίδια και αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην απογοητεύεστε και αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές εμφανίσεις και την ψυχαγωγία σας.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η ένταση, το πείσμα και η αρνητικότητα σας θα δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις, που θα καταλήξουν σε ρίξεις με το σύντροφο σας. Οι αψυχολόγητες ενέργειες σας μπορούν να ανάψουν το φιτίλι που θα προκαλέσει έκρηξη…

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…