Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2020

Παρασκευή 1.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Δείξτε εξαιρετική προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας! Προσφέρει όμως η μέρα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις.

Σαββάτο 2.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση)

Το άγχος που σας είχε κυριεύσει σήμερα μπορεί να είναι δημιουργικό! Μην αφήνετε την μέρα να πάει χαμένη. Ποτέ δεν ξέρετε πότε οι ευκαιρίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας…

Κυριακή 3.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας σήμερα, είναι τα όπλα της επιτυχίας.  Έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στην επιδίωξη των επιδιώξεών σας.

Δευτέρα 4.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα.

Τρίτη 5.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο.

Τετάρτη 6.5.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Επικοινωνιακά δεν είστε στα πολύ δυνατά σας σήμερα και θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια και τις κινήσεις σας για να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θα επιθυμούσατε…

Πέμπτη 7.5.2020 (Πανσέληνος στον Σκορπιό)

Μια επαγγελματική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπορεί να είναι σημαντική για την μελλοντική σας εξέλιξη. Μην την αφήνετε να πάει χαμένη, γιατί τις εποχές που ζούμε, οι ευκαιρίες είναι δυσεύρετες.

Παρασκευή 8.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ημέρα ραστώνης σήμερα και ιδανική για χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας…

Σαββάτο 9.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Δύσκολη η μέρα και θέλει προσεκτικούς και καλά ζυγισμένους χειρισμούς! Προσέξτε τις κινήσεις σας και αφήστε τα δύσκολα για κάποια πιο ευνοϊκή μέρα.

Κυριακή 10.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Ημέρα περισυλλογής η σημερινή, αγαπητοί φίλοι! Θα πρέπει να συλλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε ή που να οδηγήσετε την ζωή σας και πως θα το πετύχετε αυτό. Μην βάζετε όμως πολύ υψηλούς στόχους και απογοητευθείτε…

Δευτέρα 11.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

(Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο – Ανάδρομος μέχρι τις 29.9.2020)

Μην αναβάλετε την δράση γιατί θα χάσετε μια καλή ευκαιρία να διευθετήσετε κάποια θέματα με ευνοϊκό τρόπο. Η κρίση σας λειτουργεί αποτελεσματικά και ο δρόμος που χαράξατε ορθός!

Τρίτη 12.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια κατά την σημερινή μέρα και επιδιώκετε πάση θυσία να δρομολογήσετε τα σχέδια σας. Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο… Στοχεύετε πολύ ψηλά και αν δεν κατεβάσετε τον πήχη δεν θα καταφέρετε και πολλά…

Τετάρτη 13.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

(Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους – Ανάδρομη μέχρι τις 25.6.2020)

Ο έλεγχος που  θα προσπαθήσετε να ασκήσετε στους γύρω σας σήμερα μπορεί να είναι ακραίος και ως εκ τούτου εκνευριστικός, με αποτέλεσμα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα προσδοκούσατε…

Πέμπτη 14.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

(Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 13.9.2020)

Είστε μάλλον εριστικοί και ανταγωνιστικοί, με συνέπεια να δυναμιτίζετε το εργασιακό κλίμα. Προσέξτε να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις από την υπερβολική σας σιγουριά.

Παρασκευή 15.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Φαίνεται ότι σήμερα εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε. Μην την απορρίπτεται παρόλα αυτά αβασάνιστα…

Σαββάτο 16.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μπορείτε να λύσετε σήμερα με διπλωματικό τρόπο όποια θέματα προκύψουν. Από την άλλη, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Καλλιεργήστε τις επαφές σας

Κυριακή 17.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντα σας. Να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και κυρίως για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί.

Δευτέρα 18.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Παίρνετε φωτιά σήμερα και δεν αφήνετε τίποτε να πέσει κάτω. Μην αντιδράτε αψυχολόγητα, γιατί κάποιοι μπορεί να σας προκαλούν εσκεμμένα…

Τρίτη 19.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ευαίσθητους και ίσως ευέξαπτους. Γίνεστε σκληροί με όσους προσπαθούν να καπηλευτούν τις προσπάθειες σας…

Τετάρτη 20.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Το παρασκήνιο ή τα μυστικά στον επαγγελματικό σας χώρο διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Την προσοχή σας τεταμένη για να αποφύγετε τυχόν παραπατήματα…

Πέμπτη 21.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Οικονομικής φύσης θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας κατά την σημερινή μέρα. Κλείστε όσες παλιές υποθέσεις μπορείτε για να απαλλαγείτε από τα άγχη.

Παρασκευή 22.5.2020 (Νέα Σελήνη στους Διδύμους)

Είστε παρορμητικοί και το ξέρετε. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ατίθασο χαρακτήρα σας θα έχετε πετύχει ένα σημαντικό βήμα προς την επιτυχία των επιδιώξεων σας.

Σάββατο 23.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Φροντίστε την υγεία σας, γιατί οι άμυνες σας ίσως να μην είναι ισχυρές. Ελλοχεύουν γρύπες ή κρυώματα που θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο.

Κυριακή 24.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα, μην το αφήνετε με την γνωστή αναβλητικότητα σας για αύριο. Ίσως να αφήσετε μια σημαντική ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δευτέρα 25.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία με πιεστικές προθεσμίες που έχετε αναλάβει.

Τρίτη 26.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σας σήμερα και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε…

Τετάρτη 27.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Τα επαγγελματικά σας προωθούνται! Μην θέτετε όμως στόχους για άμεση απόδοση των προσπαθειών σας, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους για να δώσουν τους καρπούς τους.

Πέμπτη 28.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα σήμερα και με ανασυγκροτημένη στρατηγική και δυναμισμό βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Παρασκευή 29.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Τείνετε χείρα φιλίας στους συναδέλφους, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές ή παρεξηγήσεις. Από κοινού μπορείτε να πετύχετε περισσότερα.

Σαββάτο 30.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Δεν θα ήταν κακό να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και κλείστε υποθέσεις που χρονίζουν.

Κυριακή 31.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…