Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες! Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν είναι απαραίτητη..

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Κρατήστε ισορροπίες στην δουλειά σας! Δίνετε πιο πολλά από όσα παίρνετε και αυτό βλάπτει τον ψυχισμό σας. Διπλωματία και διαπραγμάτευση είναι το κλειδί…

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Οι δεσμευμένοι ή σε γάμο προσέξτε τις παράλληλες σχέσεις. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος αποκαλύψεων και έντονων διαπληκτισμών, στην καλύτερη των περιπτώσεων…

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Αποφύγετε ενέργειες και αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν με ευθύνες αργότερα. Ο ρομαντισμός του συντρόφου σας θα σας απογειώσει σήμερα.

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Για σήμερα προτιμήστε να βάλετε λίγη τρέλα, έτσι θα απαλλαγείτε από το άγχος και θα δείτε καθαρά.

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.
Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.
Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση))

Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση…

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και ακολουθείστε τη διαίσθηση σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η ψυχική κούραση σας πιέζει πολύ.

Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η φαντασία σας ανεπτυγμένη σήμερα σας κάνει ονειροπόλους. Μπορείτε να μην λέτε πολλά και να διατηρείτε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους άλλους να μαντεύουν, θα τους οδηγήσετε όμως σε τόπους μαγικούς…

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε με περιττές δαπάνες καταναλωτικής φύσης.

Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το σημερινό πρωινό σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας.

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ισορροπήστε το συναισθηματικό πάρε – δώσε με τον σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μην του ασκείτε πίεση. Καταλάβετε και νιώστε τα βαθύτερα αισθήματα και τις ανάγκες του.

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σας είναι πολύ σημαντικές. Όλα μπορούν να αλλάξουν και να αλλάξουν γρήγορα.

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Βρείτε διεξόδους διαφυγής. Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, θα τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας.
Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από ένα άτομο που δεν σας έχει φερθεί και πολύ καλά κατά το παρελθόν. Διότι το δίς εξαμαρτείν…

Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Προσέξτε  την απώλεια χρημάτων ή τις εξαπατήσεις. Μην δανείσετε, γιατί μάλλον δεν θα ξαναδείτε τα χρήματά σας.

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Το πνεύμα σας θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο. Ευνοϊκή μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες.

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Μέσα από κανόνες που έχετε βαθιά μέσα σας, οι οποίοι καθορίζουν τα πιστεύω σας, σας καθοδηγούν για ριζικές αλλαγές στην ζωή σας όσο είναι ακόμα καιρός.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ευχάριστες συναντήσεις και φλερτ που θα σας «ανεβάσουν» χωρίς όμως ιδιαίτερο βάθος. Απολαύστε την ημέρα με τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Δώστε αγάπη και ζεστασιά στο ταίρι σας σήμερα. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό της ημέρας να κάνει την συμπεριφορά σας ακραία. Προσοχή στην οδήγηση !!!

Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και γενικότερα στις βόλτες σας θα χαλάσετε πολλά περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, έχοντας κατά νου το αύριο.

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με τον/την εκλεκτή της καρδιά σας. Νιώθει παραμελημένη/ος. Αψηφήστε την παρόρμηση να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τα αισθηματικά σας, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σας, είτε, αν είστε μόνοι, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις!!!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελή&…