Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 

Προσοχή στις επενδύσεις σας θα χρειαστεί να δείξετε την σημερινή μέρα, για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση με την προσδοκία ότι αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον έσοδα.

 

 

Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 

Ίσως να πέσουν στην αντίληψη σας κάποιες κινήσεις στον εργασιακό σας χώρο που θα σας προβληματίσουν. Έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά, αποφύγετε όμως να αναμειχθείτε.

 

 

Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 

Αποβάλλετε κάθε συναίσθημα ζήλιας και ιδίως απέναντι στο ταίρι σας! Εκεί που θα πρέπει να ρίξετε την βαρύτητα σας είναι στο να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας και τις δουλειές σας!

 

 

Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 

Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας. Θα μπορούσατε να τα ελαχιστοποιήσετε εάν προσέχατε την δίαιτα σας και αν φροντίζατε για την ξεκούραση σας. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε…

 

 

Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 

Ανησυχίες για την υγεία σας θα σας ταλαιπωρήσουν, θα οφείλονται όμως περισσότερο στις ανασφάλειες σας παρά σε πραγματικά γεγονότα. Μην αφήνετε την ψυχολογία σας να κατρακυλάει με το παραμικρό…

 

 

Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Η ισορροπία σε σας, φίλοι Ζυγοί, αφορά την ποιότητα ζωής σας! Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας με το διατρέφεστε καλύτερα, να κοιμόσασθε περισσότερο και να αθλείστε όσο γίνεται περισσότερο.

 

 

Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τις κοπιαστικές προσπάθειες σας, φροντίστε όμως να μην εξανεμίσετε αμέσως τα οικονομικά οφέλη που έρχονται. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσετε να χτίσετε με την πάροδο του χρόνου ένα οικονομικά ασφαλές μέλλον.

 

Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Η σημερινή  μέρα μπορεί να σας βγάλει απίστευτα και απρόσμενα  συναισθήματα αγάπης και συμπόνιας, όχι μόνο αναφορικά με τον σύντροφό σας, αλλά και απέναντι στους συνεργάτες, συναδέλφους ή φίλους.

 

Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 

Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε έριδες και διαπληκτισμούς στον εργασιακό σας χώρο και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας να παράγετε μεγαλύτερη ποσότητα δουλειά από αυτή που αντικειμενικά μπορείτε γιατί θα εκτεθείτε

 

Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 

Ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγηση σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετή από την υπομονή και πειθώ σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά.

 

Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγηση σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετή από την υπομονή και πειθώ σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά.

 

Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Τα νέα μπορεί να είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά από τον επαγγελτικό σας τομέα, πολλά όμως θα πρέπει να γίνουν για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία. Δεν είναι εποχές για εφησυχασμούς…

 

Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 

Η επαγγελματική σας μέρα φαίνεται να κυλάει ομαλά, χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές, θα πρέπει όμως να βρείτε ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας. Μην σκοτίζεστε με υποθετικά συμβάντα και περιοριστείτε στα απτά και πραγματικά…

 

 

Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Κάποιο πρόβλημα στον χώρο της δουλειά σας φαίνεται να σας απασχολεί, χωρίς όμως να έχει να κάνει άμεσα με σας. Είστε άτομο όμως που χαίρει εκτίμησης για την ευτροφία του και θα κλιθείτε να βοηθήσετε στην επίλυση του.

 

 

Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Σήμερα οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες και ακραίες. Θα κλιθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην ανασφάλεια και την αυτοπεποίθηση και να καταφέρετε να φέρετε την μέρα σας σε πέρας.

 

Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 

Το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει σήμερα στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την καριέρα σας. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις για να προωθήσετε το έργο σας, εάν όμως δεν αισθάνεστε ασφαλείς, αναζητήστε την συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεστε.

 

 

Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 

Κάτι σας αποσπά την προσοχή και σας γυρίζει στο παρελθόν σας. Οι νοσταλγικές στιγμές σας κατακλύζουν και αισθάνεστε ότι τα καλύτερα τα έχετε αφήσει πίσω σας.

 

 

Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά και διεξοδικά με τα οικονομικά σας. Δείτε πόσα ακριβώς έσοδα έχετε, πόσες και ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας και πως θα μπορέσετε να καλύψετε τα ανοίγματα σας.

 

 

Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

 

Προσπαθήσετε να μην γίνετε επικριτικοί για τους γύρω σας. Είναι εύκολο να επικρίνετε τους χειρισμούς των άλλων, αναλογιστείτε όμως ότι η στάση σας δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσετε άτομα που σας αγαπούν.

 

Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Ένα βουνό σας φαίνονται οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην σας τρομάζει όμως και σας αδρανοποιεί. Ξεκινήστε από τα μικρά και εύκολα μέχρι να φτάσετε στην επίλυση των πιο μεγάλων σας οικονομικών προβλημάτων.

 

 

Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Οι συναισθηματικές σχέσεις στο επίκεντρο κατά την σημερινή μέρα! Κρατήστε την καλή σας διάθεση αλώβητη και μην παρασύρεστε σε λογομαχίες με το ταίρι σας για μικρά και ασήμαντα.

 

 

Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας.

 

Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά…

 

Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Φαίνεται ότι σήμερα εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε.

 

Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Κάποια μικρά σημάδια του οργανισμού σας υποδηλώνουν ότι θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το πολύτιμο αυτό αγαθό. Μην αψηφάτε τίποτε, γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας…

 

 

Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Αισθάνεστε πνευματικά αναγεννημένοι και οι φοβίες και οι ανησυχίες σας εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας… Απολαύστε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνετε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σας χαλάσουν την θετική διάθεση.

 

 

Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί.

 

 

Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα. Υπάρχει κούραση, στενοχώρια και αντιφατικές καταστάσεις…

 

 

Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 

Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε. Προτίμησε την αναμονή για μερικές μέρες, να δείτε προς τα πού πηγαίνει η κατάσταση και δράστε ανάλογα.

 

 

Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 

Εάν έχει προγραμματίσει για σήμερα μια σημαντική εργασία, όπως η αναζήτηση εργασίας, κάποιες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές, κλπ αποστασιοποιηθείτε από όλες τις πηγές άγχους για να έχετε κάποια πιθανότητα επιτυχίας στο εγχείρημα σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…