Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Προσοχή στις επενδύσεις σας θα χρειαστεί να δείξετε την σημερινή μέρα, για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση με την προσδοκία ότι αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον έσοδα.

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ίσως να πέσουν στην αντίληψη σας κάποιες κινήσεις στον εργασιακό σας χώρο που θα σας προβληματίσουν. Έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά, αποφύγετε όμως να αναμειχθείτε.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Αποβάλλετε κάθε συναίσθημα ζήλιας και ιδίως απέναντι στο ταίρι σας! Εκεί που θα πρέπει να ρίξετε την βαρύτητα σας είναι στο να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας και τις δουλειές σας!

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας. Θα μπορούσατε να τα ελαχιστοποιήσετε εάν προσέχατε την δίαιτα σας και αν φροντίζατε για την ξεκούραση σας. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε…

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ανησυχίες για την υγεία σας θα σας ταλαιπωρήσουν, θα οφείλονται όμως περισσότερο στις ανασφάλειες σας παρά σε πραγματικά γεγονότα. Μην αφήνετε την ψυχολογία σας να κατρακυλάει με το παραμικρό…

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η ισορροπία σε σας, φίλοι Ζυγοί, αφορά την ποιότητα ζωής σας! Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας με το διατρέφεστε καλύτερα, να κοιμόσασθε περισσότερο και να αθλείστε όσο γίνεται περισσότερο.

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τις κοπιαστικές προσπάθειες σας, φροντίστε όμως να μην εξανεμίσετε αμέσως τα οικονομικά οφέλη που έρχονται. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσετε να χτίσετε με την πάροδο του χρόνου ένα οικονομικά ασφαλές μέλλον.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η σημερινή  μέρα μπορεί να σας βγάλει απίστευτα και απρόσμενα  συναισθήματα αγάπης και συμπόνιας, όχι μόνο αναφορικά με τον σύντροφό σας, αλλά και απέναντι στους συνεργάτες, συναδέλφους ή φίλους.

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε έριδες και διαπληκτισμούς στον εργασιακό σας χώρο και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας να παράγετε μεγαλύτερη ποσότητα δουλειά από αυτή που αντικειμενικά μπορείτε γιατί θα εκτεθείτε

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγηση σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετή από την υπομονή και πειθώ σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η δουλειά θα σας φέρει πολύ άγχος σήμερα και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και επινοητικοί για να τα βγάλετε πέρα. Εν ανάγκη ζητήστε την βοήθεια συνεργατών σας.

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα νέα μπορεί να είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά από τον επαγγελτικό σας τομέα, πολλά όμως θα πρέπει να γίνουν για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία. Δεν είναι εποχές για εφησυχασμούς…

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η επαγγελματική σας μέρα φαίνεται να κυλάει ομαλά, χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές, θα πρέπει όμως να βρείτε ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας. Μην σκοτίζεστε με υποθετικά συμβάντα και περιοριστείτε στα απτά και πραγματικά…

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Κάποιο πρόβλημα στον χώρο της δουλειά σας φαίνεται να σας απασχολεί, χωρίς όμως να έχει να κάνει άμεσα με σας. Είστε άτομο όμως που χαίρει εκτίμησης για την ευτροφία του και θα κλιθείτε να βοηθήσετε στην επίλυση του.

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σήμερα οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες και ακραίες. Θα κλιθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην ανασφάλεια και την αυτοπεποίθηση και να καταφέρετε να φέρετε την μέρα σας σε πέρας.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει σήμερα στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την καριέρα σας. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις για να προωθήσετε το έργο σας, εάν όμως δεν αισθάνεστε ασφαλείς, αναζητήστε την συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεστε.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Κάτι σας αποσπά την προσοχή και σας γυρίζει στο παρελθόν σας. Οι νοσταλγικές στιγμές σας κατακλύζουν και αισθάνεστε ότι τα καλύτερα τα έχετε αφήσει πίσω σας.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά και διεξοδικά με τα οικονομικά σας. Δείτε πόσα ακριβώς έσοδα έχετε, πόσες και ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας και πως θα μπορέσετε να καλύψετε τα ανοίγματα σας.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Προσπαθήσετε να μην γίνετε επικριτικοί για τους γύρω σας. Είναι εύκολο να επικρίνετε τους χειρισμούς των άλλων, αναλογιστείτε όμως ότι η στάση σας δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσετε άτομα που σας αγαπούν.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ένα βουνό σας φαίνονται οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην σας τρομάζει όμως και σας αδρανοποιεί. Ξεκινήστε από τα μικρά και εύκολα μέχρι να φτάσετε στην επίλυση των πιο μεγάλων σας οικονομικών προβλημάτων.

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Οι συναισθηματικές σχέσεις στο επίκεντρο κατά την σημερινή μέρα! Κρατήστε την καλή σας διάθεση αλώβητη και μην παρασύρεστε σε λογομαχίες με το ταίρι σας για μικρά και ασήμαντα.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας.

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά…

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Φαίνεται ότι σήμερα εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κάποια μικρά σημάδια του οργανισμού σας υποδηλώνουν ότι θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το πολύτιμο αυτό αγαθό. Μην αψηφάτε τίποτε, γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας…

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αισθάνεστε πνευματικά αναγεννημένοι και οι φοβίες και οι ανησυχίες σας εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας… Απολαύστε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνετε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σας χαλάσουν την θετική διάθεση.

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί.

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα. Υπάρχει κούραση, στενοχώρια και αντιφατικές καταστάσεις…

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε. Προτίμησε την αναμονή για μερικές μέρες, να δείτε προς τα πού πηγαίνει η κατάσταση και δράστε ανάλογα.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…