Ζυγός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Το πρώτη και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στο 4ο σπίτι του ωροσκοπίου σας, όλες οι σκέψεις σας θα αφορούν το ταίρι σας, την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους. Θα συνεχίσετε να εκτελείτε τα καθήκοντα σας στην εργασία σας με ευσυνειδησία, αλλά χωρίς ενθουσιασμό. Είναι μια περίοδος που δεν χαρακτηρίζεται για τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα. Ευτυχώς για σας, κανείς δεν θα απαιτήσει περισσότερα, καθώς είναι οι αρχές του νέου έτους και θα σας δώσουν χρόνο να βρείτε τους ρυθμούς σας. Αλλά δεν πρέπει να καταχραστείτε το προνόμιο αυτό. Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου προσπαθήστε να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

Χάρη στην Αφροδίτη, που θα περάσει από τις 13 έως τις 31 Ιανουαρίου στον 6ο  αστρολογικό οίκο, το σπίτι της εργασίας, θα υπάρξουν καλές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Η διοίκηση θα αρχίσει να σας αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη συμπάθεια, να αναγνωρίζει τα προηγούμενα επιτεύγματά σας, να σας επαινεί και ίσως να σας ανταμείψει με μια αύξηση αμοιβών ή μια προαγωγή.

Η μετακίνηση του Ήλιου στο 5ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα επιτείνει την επιθυμία σας να δείξει την καλύτερη πλευρά σας, σας κάνει πιο φιλόδοξους και θαρραλέους. Μπορείτε τελικά να κυνηγήσετε τα όνειρά σας που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε. Μην αφήνετε τις φοβίες σας να ορθώσουν εμπόδια στο δρόμο σας.

Οικονομικά και νομικά προβλήματα που ίσως υπάρχουν, μπορούν αυτό τον μήνα να βρουν την λύση τους μέσα από μια προσεκτική διαπραγμάτευση και να σας απαλλάξουν με θετικό τρόπο από το βάρος που κουβαλάτε τον τελευταίο καιρό. Τα νέα ξεκινήματα θα φέρουν και οικονομική άνοδο, η οποία όμως δεν θα είναι αμέσως ορατή ή αισθητή. Σε βάθος χρόνου παρόλα αυτά θα πάρετε βαθιά ανάσα…

Μέχρι την 13η Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο 5ο σπίτι του ωροσκοπίου σας, έναν τομέα χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βγείτε με τον σύντροφο σας, με τον οποίο θα μοιράζεστε διακοπές και ταξιδιωτικές εμπειρίες. Αν είστε μόνοι και αναζητάτε την αγάπη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοινωνικοποιηθείτε! Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες για μια ρομαντική γνωριμία, εκεί όπου κυριαρχεί η χαλαρή ατμόσφαιρα, όπως είναι οι αίθουσες συναυλιών, τα θέατρα και τα  εστιατόρια. Ένας πιθανός σύντροφος μπορεί να βρεθεί σε δημιουργικές  ασχολίες, καθώς ο 5ος αστρολογικός οίκος είναι επίσης υπεύθυνος για τη δημιουργικότητα.

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ένα φευγαλέο φλερτ στην δουλειά με έναν συνάδελφο ή έναν συνεργάτη. Αυτό υποδεικνύεται από τη Αφροδίτη, η οποία, μετά τις 13 Ιανουαρίου, θα εγκατασταθεί στον 6ο  οίκο του ωροσκοπίου σας, το σπίτι της εργασίας.

Στις 25 και 26 Ιανουαρίου, όταν το φεγγάρι θα περνά από το ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να υπάρξουν προστριβές με τον σύντροφο σας λόγω κάποιων δράσεων που θέλετε να αναλάβετε. Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να τον πείσετε για την ορθότητα των απόψεων σας και άρα και πολύ μεγάλη υπομονή…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…