Ζυγός – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Στους ελεύθερους/ες  του ζωδίου, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν πολύ σοβαρά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με την Πανσέληνο στις 21/3  με καλές προοπτικές για το μέλλον. Γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όσοι είστε σε μόνιμη σχέση, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα την περίοδο αυτή. Οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί και η ψυχολογία σας έχει επηρεαστεί σημαντικά. Η ζήλια και η κτητική συμπεριφορά σας επιδεινώνει τα πράγματα λίγο περισσότερο. Προσπαθήστε μέσα από διάλογο να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν, εάν η παρούσα σχέση σημαίνει κάτι για σας.

 

Όψεις  πλανητών :

 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια αποφύγετε το πείσμα, την κτητικότητα και την συμφεροντολογία στις σχέσεις σας. Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και δύναμη ευνοώντας τον τομέα των σχέσεων. Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (υπερβολική μοιρολατρία). Ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την 05-03-2019 , η πρακτικότητα, υπομονή αλλά και πείσμα έχουν τον πρώτο λόγο στον τομέα των σχέσεων.

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403!  για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…