Ζυγός – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Το πέρασμα του Άρη από τον όγδοο οίκο στις 14 Φεβρουαρίου, θα σημάνει για τους Ζυγούς  κάποια γεγονότα, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφτούν, επειδή μπορεί να είναι από πολύ καλά μέχρι πολύ άσχημα τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

 

 

Ο Ουρανός κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 7ο οίκο. Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα κάνετε ξαφνικές αλλαγές, τον Φεβρουάριο, γι ‘αυτό είναι αναμενόμενο οι ερωτικές – συναισθηματικές σας σχέσεις να βελτιωθούν σταδιακά αλλά αισθητά. Η ζωή μέσα στο ζευγάρι θα είναι πιο συνεκτική και ικανοποιητική, και οι κοινές προσπάθειες του ζευγαριού να ξεπεράσουν κάποια ζητήματα, εάν υπάρχουν τέτοια, θα φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα μέσα στον μήνα. Παρόλα αυτά η διάθεση σας θα είναι λίγο πεσμένη και ίσως μελαγχολική αυτό το μήνα, αν και ο καιρός στην καρδιά του χειμώνα  συνηγορεί για το αντίθετο. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του οίκου σας του ζευγαριού, αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου  στον 8ο οίκο την14-02-2019 , οπότε θα δείξετε πρακτικότητα, υπομονή αλλά και πείσμα, μια διέλευση που έχει διπλή ανάγνωση: Ή θα βλέπετε τον αγαπημένο σας με σκεπτικισμό, περισσότερο μέσα από ένα οικονομικό πρίσμα, ή θα θέσετε επί τάπητος οικονομικής φύσης θέματα που ορθώνουν εμπόδια στη σχέση σας, που θα πρέπει να επιλύσετε! Από την άλλη πλευρά, η θέση της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης, με την διέλευση της στις 14 Φεβρουαρίου από τον 8ο οίκο υπόσχεται για τους Ζυγούς τύχη στην αγάπη μέσα από συλλογικές δραστηριότητες, κοινωνικές εκδηλώσεις και φιλικούς κύκλους. Όσοι είναι αδέσμευτοι λοιπόν, επωφεληθείτε!

 

 

Ζυγός του Αγίου Βαλεντίνου: Πριν επιλέξεις πως θα περάσετε μαζί το βράδυ των ερωτευμένων, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου δύο πραγματάκια για το αγαπημένο σου ζυγάκι. Αρχικά, του αρέσει να βρίσκεται σε ένα ήσυχο, ρομαντικό και αρμονικό περιβάλλον, που θα υπάρχουν ρομαντικές μελωδίες και πρωτότυπες λιχουδιές. Στη συνέχεια να θυμάσαι ότι του αρέσουν πολύ οι μουσικές παραστάσεις, το θέατρο και το σινεμά!  Επομένως έχεις πολλές επιλογές για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…