Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Στις 20 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ακόμη και αν δεν έχετε εμμονές με την τάξη και την καθαριότητα, το διάστημα αυτό μπορεί να αφιερώσετε χρόνο στο καθάρισμα ή στην τακτοποίηση του χώρου σας. Και ο Ερμής βρίσκεται μετά τις 3 Απριλίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο.  Από την θέση του αυτή φέρνει κάποιες ακραίες καταστάσεις στην ζωή σας και επηρεάζει ζητήματα χρημάτων και κληρονομικών. Στις 21.04 γυρίζει ωστόσο ανάδρομος, οπότε ανακόπτεται η δυναμική του στον τομέα που σας επηρεάζει. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται αρκετή προσοχή για αποφυγή λαθών και παραλείψεων και να είστε προετοιμασμένοι για αναβολές, ακυρώσεις ή και βλάβες χρηματολογικού εξοπλισμού.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη διέρχεται μέχρι τις 11 Απριλίου τον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Μετά τις 11 του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον 9ο οίκο, και φαίνεται να σας έλκει το διάστημα που ακολουθεί το άγνωστο αλλά και το εξωτικό. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας, από άλλες χώρες ή με διαφορετικές καταβολές φαντάζουν η τέλεια επιλογή στα μάτια σας.

 

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου είναι στο ζώδιο σας και είναι μια μοναδική ευκαιρία να αξιολογήσετε την μέχρι στιγμής πορεία σας μέσα από μια διαφορετική οπτική. Πολλοί μεταξύ σας θα σκεφτείτε να αλλάξετε κάτι στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Καθορίστε μόνοι σας τον δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε και μην περιμένετε βοήθεια ή καθοδήγηση από κανέναν. Είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε μόνοι σας.

 

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό στρέφει την προσοχή σας στις κάθε είδους σχέσεις σας. Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός θα είναι έντονος το διάστημα αυτό και ίσως να υπάρξουν διαπραγματεύσεις που δεν περιμένατε. Με πνεύμα συμβιβασμού και συνεργασίας αναζητήσετε ομοϊδεάτες, πρόθυμους να συμπορευτούν μαζί σας. Η επαγγελματική σας πορεία ωστόσο ίσως να αλλάξει το διάστημα που ακολουθεί.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  5, 10, 15, 19, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  8, 13, 21, 25

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…