Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Μέχρι τις 23 Αυγούστου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Στις 23 του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και την τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς, να αποφεύγετε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, απορροφημένοι από τα αιώνια υπαρξιακά σας προβλήματα. Ο Ερμής θα περάσει όλο τον μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική κατάσταση), φέροντας στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες ή αποκαλύπτοντας μυστικά. Το διάστημα αυτό θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα, να διευθετήσετε υποθέσεις σας ή να ασχοληθείτε με τα ψυχολογικά σας, μακριά από τον κόσμο. Ίσως αποκαταστήσετε μέσα στο μήνα κάποιες παλιές επαφές, μέσα από τις οποίες ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά προ πολλού ξεχασμένα. Στις 23 του μήνα γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, οπότε θα πρέπει στο εξής να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Βέβαια δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τελείως την ταλαιπωρία και τις καθυστερήσεις, αλλά έχετε στο μεταξύ συνηθίσει στα καπρίτσια του Ερμή.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται όλο τον Αύγουστο στον 11ο ηλιακό σας οίκο, όντας ανάδρομη, σηματοδοτώντας μια κάπως δύσκολη περίοδο για την αισθηματική σας ζωή. Ίσως να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης με φιλικά πρόσωπα. Διαφωνίες, δυσαρέσκεια ή ανεκπλήρωτα όνειρα θα δημιουργήσουν μια μάλλον εκρηκτική ατμόσφαιρα με φίλους ή συνεργάτες, ίσως και μέσα στον γάμο σας. Κάποιοι ίσως να προχωρήσετε σε μια περιστασιακή ερωτική σχέση με φιλικό σας πρόσωπο, κάτι που θα μετανιώσετε λίγο αργότερα. Κάποιοι άλλοι δε, ίσως να βρεθούν υπό την υπνωτική επιρροή ενός φιλικού προσώπου και να προχωρήσουν σε ανάρμοστες πράξεις. Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο μήνας θα είναι τρικυμιώδης και καλό θα ήταν να προσέχετε την κάθε σας κίνηση, ειδικά εάν είστε παντρεμένοι ή σε μόνιμη σχέση, για να μην κλαίτε με μαύρο δάκρυ λίγο αργότερα.

Τον 5ο ηλιακό σας οίκο ενεργοποιεί η Πανσέληνος της 1 Αυγούστου στον Υδροχόο, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την δημιουργικότητα, τον έρωτα και τα παιδιά. Την περίοδο αυτή ίσως να υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε συμβάντα του παρελθόντος. Είναι για σας μια συναισθηματικά δύσκολη περίοδος, με πολλά ερωτήματα να ζητούν απαντήσεις. Κάποια πράγματα ωστόσο δεν εξαρτώνται από την βούληση σας και θα πάρουν τον δρόμο τους.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16/08 και στον 11ο ηλιακό σας οίκο σας ωθεί να εστιάσετε την προσοχή σας, σε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία σας με συνεργάτες, συνεταίρους ή συντρόφους. Προβλήματα θα υπάρξουν μεν, συγγενικά όμως πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να τα επιλύσετε. Είναι μια δημιουργική περίοδος, κατά την οποία θα μπορέστε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θέστε όμως ρεαλιστικούς στόχους!

Η Πανσέληνος της 31 Αυγούστου στους Ιχθείς, ενεργοποιεί τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υπηρεσίες, υγεία και εργασία). Έχετε το διάστημα αυτό εξαιρετικά πολύ άγχος και μεγάλες ανασφάλειες, τρέχετε να διαπραγματευθείτε, λες και δεν υπάρχει αύριο, ή σας φαίνονται όλα σας τα έργα ανάξια λόγου ή ημιτελή. Ορισμένοι μεταξύ σας αντίθετα ίσως πέσουν σε απάθεια το διάστημα αυτό και θα βυθιστούν στον εαυτό τους. Παλιά προβλήματα μπορεί να επανέλθουν, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια επερχόμενων προβλημάτων.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 6, 7, 18, 19, 23, 24

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  8, 9, 14, 15, 25, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…