Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Θα επιλύσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα αυτό τον μήνα, και ίσως για τον σκοπό αυτό να χρειαστείτε κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τον σκοπό αυτό. Ορισμένοι ωστόσο ίσως να στραφείτε στην εκπαίδευση και στην βελτίωση των γνώσεων σας, ώστε να βελτιώσετε τις προοπτικές σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις σας με συνεργάτες ή και με τα αδέλφια σας μπορεί επίσης να έρθουν στο προσκήνιο. Θα επικοινωνείτε συχνότερα και ίσως να επιλυθεί ένα παλιό μεταξύ σας ζήτημα. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε μια συμφιλίωση. Την τελευταία βδομάδα του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Αιγόκερου, επιτείνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής περνάει την 1η Δεκεμβρίου στον 4οηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σας απασχολήσουν οι προετοιμασίες για τις γιορτές, τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η συμμετοχή σε εκδηλώσεις ή και επισκέψεις σε γονείς ή άλλα γηραιά συγγενικά πρόσωπα. Πληροφορίες για την καταγωγή της πατρική σας οικογένεια ίσως να έχουν μεγάλη σημασία για σας. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε επισκευές στο σπίτι σας, δεν έχετε πολύ χρόνο στην διάθεση σας, μια και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου και ξεκινούν καθυστερήσεις, εμπόδια, λάθη και παραλείψεις. Μετά τις 23 Δεκεμβρίου, επιστρέφει ο πλανήτης στον Τοξότη και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, δημιουργώντας προβλήματα στις επαφές σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη διέρχεται στις 4 του μήνα τον 2ο ηλιακό σας οίκο, στον καθαρά οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Εάν έχουν και οικονομική άνεση, δεν θα σας χαλάσει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα…

 Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ίσως να σας αναγκάσει να αλλάξετε κάποια σχέδια. Ένα σημαντικό πρόβλημα που σας απασχολεί δεν θα μπορέσετε να το λύσετε τώρα, καθώς θα λείπουν καίριας σημασίας πληροφορίες. Εάν σκοπεύετε όμως να μάθετε κάτι καινούργιο, η διαδικασία θα είναι επιτυχής. Σύντομα ταξίδια θα παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η Πανσέληνος στις 27 Δεκεμβρίου στον Καρκίνο, ενεργοποιεί τον 10ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της καριέρας, και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για επαγγελματικούς λόγους. Οι ικανότητες και ο επαγγελματισμός σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο:3, 7, 12, 15, 19

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο:20, 24, 27, 29

 

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό 2024!

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …