Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Φεβρουάριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), όσο διαρκεί η διέλευση του μέσα από τον Υδροχόο, και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα. Μπορεί να σας φανούν τώρα κουραστικές οι καθημερινές δραστηριότητες και θέλετε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε. Γενικά θα έχετε την ακαταμάχητη επιθυμία να ενδώσετε στις αδυναμίες σας, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, ιδίως στην υγεία σας. Στις 19 του μήνα περνάει ο Ήλιος στους Ιχθείς και στον 6ο ηλιακό οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής θα διέρχεται μετά τις 5 Φεβρουαρίου τον 5ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει την τελευταία βδομάδα του μήνα στον 6ο οίκο. Το διάστημα μεταξύ 5 και 23/02 ενδεχομένως να υπάρξουν εμπνευσμένες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προόδου στην καριέρα σας. Το σημαντικότερο όμως είναι να αγαπάτε αυτό που κάνετε. Τα χόμπι σας αποκτούν με την διέλευση αυτή ιδιαίτερη βαρύτητα και θα μπορούσαν ίσως να αποτελέσουν μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος, γιατί είναι κάτι που αγαπάτε. Μετά τις 23/02 ξεκινάει μια πολυάσχολη περίοδος, με πολλές πρόσθετες υποχρεώσεις, πολλές επαφές αλλά και αυξημένα προβλήματα. Το πρώτο μισό του μήνα θα απαιτήσει πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας, μια και κρύβει πολλές παγίδες εξαπάτησης. Το δεύτερο μισό, με την διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου υπόσχεται πολύ καλύτερες συνθήκες για τα ταμεία σας. Αυξημένες εισπράξεις αναμένεται να έχουν όσοι ασχολούνται με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Προσοχή όμως στις αυξημένες καταναλωτικές δαπάνες που μπορεί να φέρει η διέλευση αυτή. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μέσα στον Φεβρουάριο, όσο θα διέρχεται το ζώδιο του Αιγόκερου, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Μετά τις 16/02 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τώρα τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι ελεύθεροι δε, θα βρείτε τον τρόπο να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε. 

 

Η Νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου αναμένεται να φέρει αρκετό ρομαντισμό, ερωτικές περιπέτειες αλλά και αυξημένη δημιουργικότητα. Ίσως να θέσετε ασυνήθιστους στόχους για τον εαυτό σας και να αναλάβετε έργα που αποκλίνουν από τα συνηθισμένα. Ορισμένοι μπορεί να αναζητήσετε εξεζητημένες ερωτικές περιπέτειες, ενώ άλλοι ίσως να μάθετε μετά από λίγες βδομάδες ότι θα γίνετε γονείς.

 

Η Πανσέληνος στις 24/02 στην Παρθένο θα σας αναγκάσει να ολοκληρώσετε επιτέλους ημιτελή έργα ή οτιδήποτε αφήνατε για αύριο. Κάποιοι κύκλοι θα πρέπει να κλείσουν, κάποια ζητήματα να επιλυθούν οριστικά. Μυστικά ίσως να έρθουν στην επιφάνεια και να σας αναγκάσουν να έρθετε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα.  

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Φεβρουάριο: 1, 10, 14, 18, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Φεβρουάριο: 8, 12, 16, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…