Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή Χρονιά, φίλοι Ζυγοί! Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής ξεκινάει την χρονιά ανάδρομος, και αυτός στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 18 του μήνα που ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία του θα είναι δύσκολο για σας να μείνετε σπίτι, κάτι που θα προκαλέσει αρκετούς διαπληκτισμούς με το ταίρι σας. Μετά τις 20 του μήνα έρχονται με επίφαση στο προσκήνιο τα οικογενειακά ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα ή θα πρέπει να ασχοληθείτε με πιεστικά ζητήματα στέγασης. Ίσως να αλλάξετε κατοικία, κάποιοι ενδεχομένως να αγοράσετε το δικό σας σπίτι, ενώ αρκετοί θα αγοράσουν το διάστημα αυτό ηλεκτρονικό εξοπλισμό για το σπίτι τους.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο μετά τις 5 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον 10ο ηλιακό σας οίκο και σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για όσους από σας περιμένατε ανάδειξη και καταξίωση στην δουλειά σας. Είναι πιθανή μια απότομη απογείωση της καριέρας σας με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ζυγίστε προσεκτικά όμως τα υπέρ και τα κατά πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 θα φέρει μια χαρούμενη και θετική περίοδο για το ζώδιο σας. Οι συναναστροφές με φίλους και συγγενείς ευνοούνται, καθώς και η διασκέδαση. Μην κάνετε ωστόσο τίποτε υπό πίεση, παρά μόνο ότι επιθυμείτε πραγματικά, για να μπορέσετε να το απολαύσετε. Για τους αδέσμευτους είναι μια ρομαντική περίοδος με φλερτ και γνωριμίες, που μπορούν να έχουν θετική κατάληξη.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 3, 13, 18, 22, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 1, 11, 16, 24

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…