Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας, προσοχή όμως στις σπατάλες! Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Στις αρχές του μήνα φροντίστε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχετε. Την τελευταία βδομάδα που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Τοξότη, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις ή την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο και επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής συμπορεύεται για ένα διάστημα προς τα τέλη του μήνα με τον Ήλιο, διερχόμενος μετά τις 10 Νοεμβρίου και μέχρι τα τέλη του μήνα τον 3ο ηλιακό σας οίκο και δίνει την δυνατότητα στο ζώδιο σας να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η δίψα σας για γνώση θα είναι έντονη και κάποιοι του ζωδίου σας θα θελήσετε να βελτιώσετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητες σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Μετά την πρώτη βδομάδα του μήνα (στις 8/11) εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε τρέχοντα ζητήματα οικονομικής φύσης, αναπροσαρμόζοντας τις προτεραιότητες σας ως προς τις δαπάνες. Ίσως ωστόσο να εμφανιστούν το διάστημα αυτό και νέες πηγές εισοδήματος. Παρόλα αυτά, θα πρέπει τα έξοδα σας να είναι μετρημένα και να περιορίζονται στα απόλυτα απαραίτητα.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου και στον 9ο οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) μπορεί να φέρει εμπόδια στην εκπλήρωση των σχεδίων σας ή να εμπλακείτε σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Αυτό όμως δεν θα σας πτοήσει, ούτε θα καμφούν οι φιλοδοξίες σας. Προχωρήστε χωρίς δισταγμό στην πορεία που έχετε χαράξει, αρκεί να έχετε σαφή προσανατολισμό.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Νοέμβριο: 3, 17, 21, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Νοέμβριο:  9, 12, 16, 18

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…