Ζυγός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά

 

Το τετράγωνο του Ερμή, σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιο σας ,θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά, ταξίδια, συζητήσεις, συμφωνίες στον εργασιακό τομέα που καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε  υπογραφές από το τέλος της εβδομάδας και μετά.  Αυτές οι μέρες θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε κρυφούς σας εχθρούς και να μπορέσετε να προφυλαχτείτε καλύτερα από τις παγίδες που υπάρχουν στο δρόμο σας. Μην σκεφτείτε να τους προκαλέσετε για να αποκαλυφθούν από μόνοι τους!

 

Αισθηματικά

 

Ο Ουρανός από τον Ταύρο και τον 8ο οίκο σε πτώση δημιουργεί εμπόδια στον αισθηματικό τομέα ! Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα χρειαστεί να έχετε υπομονή, γιατί θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες, που αν τις χειριστείτε καλά, θα έχετε αίσιο τέλος και δεν θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφο σας, γιατί δεν θα σας βγάλει πουθενά και φροντίστε να του αφιερώνετε περισσότερο χρόνο, γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθει παραμελημένος λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων. Όσοι είστε single και αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, γιατί πολλές φορές θα βρεθείτε σε δίλλημα με την αντίθεση του Άρη στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. 

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργικότητας, της εκπαίδευσης, πτυχίων και των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας και των επαγγελματικών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …