Ζυγός- Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Ο Ήλιος θα περάσει στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σε σας και την προσωπικότητα σας, και είναι η περίοδος του χρόνου που θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Μπορείτε να μοιραστείτε με τους προϊσταμένους ή τα αφεντικά σας τους προβληματισμούς σας που αφορούν την δουλειά και να εισακουστείτε. Εάν νομίζετε ότι αδικείστε μισθολογικά, διεκδικήστε καλύτερες απολαβές. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 2ο οίκο σας (μετρητά, ακίνητα) και γυρίζει ανάδρομος μετά τα μέσα του μήνα, ανοίγοντας τον δρόμο για επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο, μέχρι τα μισά όμως του μήνα.

Οικονομικά το πρώτο μισό του Οκτώβρη θα είναι πολύ καλό, αν και θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ευκαιρίες που θα εκμεταλλευτείτε. Μετά τα μέσα ωστόσο χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση σας! Περιορίστε τις δαπάνες, πριν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να ξεμείνετε από μετρητά. Αποφύγετε επίσης να δανειστείτε χρήματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να τα επιστρέψετε εύκολα.

Στις αρχές Οκτωβρίου η Αφροδίτη μετακινείται στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, φοβίες και περιορισμοί) και κυριαρχούν τα φοβικά σύνδρομα στο μυαλό σας. Οι αποφάσεις σε ζητήματα αισθηματικής φύσης λαμβάνονται το διάστημα αυτό με το μυαλό και την λογική, και όχι με γνώμονα το συναίσθημα, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με αμφιβολίες, εάν είστε αρκετοί για τον σύντροφό σας, εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε σ αυτό που έχει ανάγκη. Με τον τρόπο αυτό θα σαμποτάρετε οι ίδιοι την σχέση σας.

Η θέση αυτή της Αφροδίτης συνδέεται συνήθως με την επανεμφάνιση παλαιών συντρόφων στην ζωή μας, και οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να έχουν ένα τέτοιο πισωγύρισμα. Είναι συνήθως σχέσεις που μας έχουν πληγώσει και μας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν και γι αυτό χρειάζεται πολύ προσοχή και σκέψη, πριν κάνετε βήματα επανασύνδεσης, για να μην βιώσετε μια από τα ίδια.

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…