Ζώδια : Απρίλιος 2022 – Έρωτες και πάθη

Η Αφροδίτη μετακινείται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει χαρά, ευτυχία και νέους έρωτες σε κάποιους από τα ζώδια. Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι ένας ρομαντικός μήνας, ο οποίος θα ευνοεί τις συναισθηματικές σχέσεις σχεδόν όλων του ζωδιακού, κάποιοι όμως θα είναι οι τυχεροί, που θα γνωρίσουν το άλλο τους μισό, την αδελφή ψυχή που έψαχναν τόσο καιρό.

Σκορπιοί

Η Αφροδίτη θα εισέλθει στις 05.04 στον 5ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με την δημιουργική σας έκφραση, τον έρωτα και τους απογόνους σας. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, σας περιμένει μέσα στον μήνα μια ερωτική γνωριμία, η οποία μπορεί να προέλθει μέσα από κοινούς γνωστούς ή να πραγματοποιηθεί κάπου στο δρόμο, σε μια έξοδο σας, σε ένα πάρτι ή μια εκδρομή, εν ολίγοις σε κάθε πιθανό ή απίθανο χώρο. Θα πρόκειται για μια γνωριμία που θα φέρει φως και χαρά στην ζωή σας, καθώς θα πρόκειται για ένα άτομο που θα σας αγαπά και θα σας φροντίζει. Ο νέος σας εραστής θα μοιράζεται μαζί σας κοινά ενδιαφέροντα, μπορεί να συμμετέχει μαζί σας σε μια κοινή επιχειρηματική επένδυση ή να συμπορεύεστε σε μια δημιουργική προσπάθεια.

Παρθένοι

Στον 7ο οίκο σας εισέρχεται η Αφροδίτη στις 05.04 για ένα μήνα, τον τομέα της ζωής σας, που εκτός από τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς, αφορά και την συμβίωση ή τον γάμο για το ζώδιο σας. Το ωροσκόπιο προλέγει ότι οι αδέσμευτοι έχουν πολλές ευκαιρίες και πιθανότητες να συναντήσουν μέσα στον Απρίλιο τον έρωτα της ζωής τους και να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση, που με τον καιρό θα εξελιχτεί σε μια συγκατοίκηση και αργότερα σε έναν γάμο. Και γενικότερα όμως η διέλευση αυτή θα σας φέρει αρκετή δημοφιλία και κοινωνικότητα, με πολλές καινούργιες κοινωνικές ή φιλικές γνωριμίες να πραγματοποιούνται το διάστημα αυτό. Εάν βρίσκεστε σε σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή από πλανητικής άποψης να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου, εάν επιθυμείτε κάτι τέτοιο.

Αιγόκερως

Για το ζώδιο σας δεν φέρνει τύχη στα ερωτικά σας τόσο η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τους Ιχθείς, όσο το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 18 Απριλίου. Πρόκειται για μια όψη που αναμένεται να φέρει μια απρόσμενη ερωτική γνωριμία με ένα άτομο, που ενδεχομένως να είναι ασυνήθιστο, με διαφορετική νοοτροπία, που θα σας εξιτάρει. Η γνωριμία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή να την προκαλέσει ένας φίλος, συγγενής ή γείτονας σας. Όπως και να έρθει ο νέος αυτός έρωτας, δεδομένο είναι ότι θα είστε ευτυχισμένοι, θα απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας μαζί του και θα πρόκειται για ένα άτομο που θα αγαπάτε να ταξιδεύετε μαζί του. Είναι δε πολύ πιθανό να υπάρξει σε κάποιο πρώιμο στάδιο της σχέσης σας η σύλληψη ενός παιδιού.

Ταύροι

Στα μέσα Απριλίου θα έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε ένα άτομο, με το οποίο θα θέλετε να γνωριστείτε καλύτερα, να συνάψετε μια ερωτική σχέση. Η γνωριμία ίσως να προέλθει μέσα από ένα χώρο που κινείστε και οι δύο, επαγγελματικό ή φιλικό, υπάρχει όμως και η πιθανότητα να γίνει μέσω διαδικτύου ή να πρόκειται για ένα πρόσωπο που μοιράζεστε κοινές απόψεις ή ιδεώδη. Δεδομένο είναι, ότι το διάστημα αυτό, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα έχετε αυξημένη δημοφιλία, θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και γοητευτικοί, και οι καλοί σας τρόποι, ο πράος χαρακτήρας σας και η επικοινωνιακή σας άνεση θα βοηθήσουν να προσελκύσετε αρκετούς θαυμαστές γύρω σας.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Απρίλιος 2024 – Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Ο Απρίλιος μας παροτρύνει να πάψουμε να είμαστε απλοί θεατές στο ταξίδι της ζωής και να πά…