Ζώδια : Δεκέμβριος 2021 Ο φτερωτός Ερμής και οι ευκαιρίες καριέρας

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επιχειρηματικότητας, του εμπορίου και των επικοινωνιών μετακινείται στις 13 Δεκεμβρίου από τον ανέμελο Τοξότη στον εργασιομανή Αιγόκερω και μας προσφέρει μέσα στον μήνα σειρά όψεων που θα δώσουν ώθηση στις επαγγελματικές ασχολίες και την επιχειρηματικότητα ορισμένων ζωδίων. Ποιοι θα είναι ωστόσο οι ευνοημένοι του φτερωτού αγγελιοφόρου των θεών;

Σκορπιοί

Ο Ερμής σχηματίζει στις 11 Δεκεμβρίου ένα εξαιρετικό εξάγωνο με τον Δία, το οποίο θα φέρει τύχη σε ότι σχετίζεται με την επιχειρηματικότητα. Η όψη αυτή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τις επιχειρήσεις που  δραστηριοποιούνται στον τομέα των ακινήτων, για τις κατασκευαστικές εταιρίες, τις εταιρίες διεθνούς εμπορίου, εταιρίες εμπορίας επίπλων, φαρμάκων και εξοπλισμών ξενοδοχείων και χώρων εστίασης. Στις 20 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνάψετε μια κερδοφόρα συμφωνία ή να υπογράψετε μια σύμβαση που θα συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στην κερδοφορία της επιχείρηση σας. Στις 26 δε Δεκεμβρίου, και υπό την επιρροή του εξαγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, ευνοείστε να ξεκινήσετε νέα έργα ή να «βγάλετε στον αέρα» μια νέα διαφημιστική καμπάνια. Επιπλέον, στα τέλη του μήνα υπάρχει η πιθανότητα ενός επαγγελματικού ταξιδιού, το οποίο θα αποδειχτεί εξαιρετικά ευνοϊκό για τις δουλειές σας.

Τοξότης

Στα μέσα Δεκεμβρίου μπορείτε να έχετε επιτυχία στις επαγγελματικές ή επιχειρηματικές σας δραστηριότητες μέσα από ταξίδια, με πληροφορίες που θα φτάσουν στα χέρια σας ή από την δραστηριοποίηση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 20 Δεκεμβρίου ευνοεί την κερδοφορία των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον ιατρικό εξοπλισμό, την βιομηχανία της ομορφιάς αλλά και τα προϊόντα υγιεινής διατροφής. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 26.12 ευνοεί την εργασία από το σπίτι, καθώς και τις ασφαλιστικές εταιρίες ή τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Στα τέλη δε του μήνα προβλέπεται επιτυχία και επαγγελματική εύνοια σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, χρηματιστές ή όσους παράγουν τα δικά τους προϊόντα, ειδικά εάν έχουν σχέση με την παρασκευή τροφίμων, σαπουνιών ή την κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων ή μικροεπίπλων. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα που ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση και τις τέχνες γενικότερα.

Ιχθείς

        

Είναι πολύ πιθανό να έχετε μυστικούς θαυμαστές των επαγγελματικών σας προσπαθειών, οι οποίοι θα βοηθήσουν εν αγνοία σας να ανοίξουν νέους δρόμους για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Οι επιτυχία σας είναι σχεδόν βέβαιη μέσα στον μήνα, αρκεί να είστε φειδωλοί στους γύρω σας αναφορικά με τις πηγές ή το μέγεθος των εσόδων σας. Γιατροί, χημικοί, ναυτικοί και όσοι δραστηριοποιούνται σε δημιουργικά επαγγέλματα θα απολαύσουν την μεγαλύτερη εύνοια το διάστημα αυτό, καθώς και όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό, τις μεταφράσεις και τα φαρμακευτικά προϊόντα. Το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη θα ευνοήσει όσους ασχολούνται με κοινωνικές δράσεις ή προσφέρουν κοινωνική εργασία, με την προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με συλλογικά έργα. Στις 26.12 σχηματίζει ο Ερμής ένα ευεργετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ ακολουθούν καταπόδας οι σύνοδοι του με Αφροδίτη και Πλούτωνα. Με τις όψεις αυτές θα μπορείτε να βασιστείτε στην στήριξη ενός φιλικού σας προσώπου, σε μια συνεργασία ή σε μια οικονομική βοήθεια που θα σας λύσει τα χέρια.

Κριοί

Το εξάγωνο Ερμή-Δία της 11.12 δίνει φτερά στην δημιουργικότητα σας, μπορεί να έχετε την ευκαιρία ή την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι ή να δραστηριοποιηθείτε με επιτυχία επαγγελματικά στο εξωτερικό. Διαφορετικής εθνικότητας άτομα, διάσημα ή προβεβλημένα πρόσωπα ή ακόμη και άτομα που δραστηριοποιούνται πολιτικά μπορούν να στηρίξουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο ενδεχομένως να δημιουργήσετε μια επιχείρηση με χρήματα των γονιών σας ή να πάρετε την αποκλειστική αντιπροσωπεία κάποιου προϊόντος. Το διάστημα αυτό ευνοεί την επιχειρηματικότητα αλλά και την ενασχόληση σας με την πληροφορική. Το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη δε, θα ξεκινήσει με μια απρόσμενη οικονομική επιτυχία! Τις μέρες αυτές θα πρέπει να δείξετε ανοχή, επιμονή και αντοχή, να γίνετε εσείς ο ακρογωνιαίος λίθος και το στήριγμα σε μια ομαδική δράση και θα αποκομίσετε σημαντικά οικονομικά οφέλη, ενδεχομένως και ένα μπόνους υπό μορφή μετοχών. Με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 26.12 θα έχετε κάποιους μυστικούς προστάτες, που θα φροντίσουν να προωθήσουν το έργο σας. Στα τέλη του μήνα αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρετε μια προαγωγή στην δουλειά σας, να προσληφθείτε σε μια δημόσια επιχείρηση ή να σας ανατεθεί η διοίκηση μιας επιχείρησης.

Ταύροι

Υπό την επιρροή του εξαγώνου Ερμή-Δία θα έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε μια επιχειρηματική προσπάθεια, ειδικά εάν επικεντρώσετε την δράση σας στο πως να δημιουργήσετε κέρδη από συνέργειες, να προσελκύσετε επενδυτές στην επιχείρηση σας, εάν ασχοληθείτε με την συμβουλευτική, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν την κρίση που βιώνουμε, ή εάν δανειοδοτήσετε οι ίδιοι κάποιες επιχειρηματικές προτάσεις τρίτων. Το διάστημα αυτό, όσο πιο σκληρά δουλεύετε, τόσο θετικότερο θα είναι το αποτέλεσμα. Θα είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε σταδιακά τα κεφάλαια της επιχείρησης σας ή να ασχοληθείτε με την διαχείριση των προβλημάτων που δημιουργεί η παρούσα κρίση στην δουλειά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου αναμένεται να φέρει νέες ευκαιρίες αλλά και φρέσκιες ιδέες και στρατηγικές για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα της 26.12 θα μπορείτε να βασιστείτε στην στήριξη των φίλων σας ή να κατακτήσετε μια επιτυχία μέσα από μια προσπάθεια, που θα έχει σχέση με το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή όμως στα τέλη του μήνα από συνεργάτες από το εξωτερικό!

Αλίντα Κανάκη  – Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Απρίλιος 2024 – Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Ο Απρίλιος μας παροτρύνει να πάψουμε να είμαστε απλοί θεατές στο ταξίδι της ζωής και να πά…