Ζώδια και δυσκολίες – Ιούνιος 2022

Δυστυχώς ο Ιούνιος έχει και αυτός ένα ικανό μερίδιο σε δύσκολες όψεις που εμπλέκουν τους Κρόνο (ανάδρομος), Ποσειδώνα (βαίνει προς στάση για να γυρίσει ανάδρομος) και Δία, οι οποίοι φέρνουν προκλήσεις, που για κάποια ζώδια ου ζωδιακού κύκλου θα είναι σημαντικές. Τα ζώδια αυτά είναι κυρίως ο Υδροχόος, η Παρθένος και ο Ζυγός, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε κάποιο από τα ζώδια αυτά.

Υδροχόοι

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ένας δύσκολος μήνας για το ζώδιο σας, κυρίως στον οικονομικό τομέα, καθώς είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες. Οι δυσκολίες αυτές μπορεί να προέρχονται από μια επένδυση σε ένα ασύμφορο έργο, που θα σας αναγκάσει να χάσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Ενδέχεται επίσης να χάσετε πολλά χρήματα μέσα στον μήνα, εάν ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια. Ένας εραστής ή μια ερωμένη μπορεί να σας στοιχίσει τώρα πανάκριβα, ενώ αυξημένες και απρόβλεπτες δαπάνες μπορεί να αντιμετωπίσετε για τα παιδιά σας. Τέλος, μπορεί να ξοδέψετε αλόγιστα χρήματα για διασκέδαση και προσωπική ευχαρίστηση, με κίνδυνο να εξανεμίσετε τις καταθέσεις σας. Για κάποιους του ζωδίου σας το χειρότερο από τα σενάρια θα είναι να κληθούν να αποπληρώσουν ένα χρέος τους ή να χάσουν την κατοικία τους λόγω χρεών. Και σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, καθώς είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να έρθετε σε σύγκρουση με συγγενείς ή να υπάρξουν προβλήματα στην οικογένεια. Και καθώς το φορτίο που θα κληθείτε να σηκώσετε τον Ιούνιο είναι μεγάλο, προσέξτε την υγεία σας, μια και υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να επιδεινωθεί.

Παρθένοι

Η κακή συγκυρία του μήνα λόγω των πλανητικών όψεων αναμένεται να επηρεάσει το ζώδιο σας στον τομέα της κοινωνικής και επαγγελματικής σας διάδρασης και της δημόσιας εικόνας σας. Σε προσωπικό-οικογενειακό επίπεδο, είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν σοβαρές προστριβές μεταξύ των γονέων σας και του συντρόφου σας, σε σημείο που να κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξη του γάμου ή της σχέσης σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα ήταν φρόνιμο να μην αναμειχθείτε μέσα στον Ιούνιο σε παιχνίδια εξουσίας, γιατί οι εξελίξεις θα είναι δυσμενείς για σας. Μια πιθανή σύγκρουση με το αφεντικό ή τον προϊστάμενο σας θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθείτε σε μειονεκτική θέση, ακόμη και αν έχετε δίκιο, ίσως και στην ανεργία. Σε κάποιους του ζωδίου σας μπορεί να τους επιβληθεί ένα επαγγελματικό ταξίδι, στο οποίο θα αντιμετωπίσουν πλειάδα προβλημάτων, με το ενδεχόμενο να παρουσιάζονται επιπροσθέτως προβλήματα υγείας να είναι μεγάλο. Προσοχή επίσης χρειάζεται στην οδική σας συμπεριφορά και όχι μόνο, γιατί καραδοκούν ατυχήματα, τα οποία θα έχουν σαν αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές. Εάν βρίσκεται σε εξέλιξη το διάστημα αυτό κάποια δικαστική σας διαμάχη, η έκβαση της δεν υπόσχεται αίσιο τέλος για τα συμφέροντα σας. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθετε σε ρήξη με φιλικά σας πρόσωπα. Εν κατακλείδι λοιπόν, δεν έχετε τύχη σε οποιαδήποτε συλλογική ή κοινωνική δραστηριότητα μέσα στον Ιούνιο.

Ζυγοί

Τα προβλήματα για το ζώδιο σας μέσα στον Ιούνιο επικεντρώνονται στην επαγγελματική σας ζωή, τουλάχιστον σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Τα καθημερινά καθήκοντα που θα σας ανατεθούν υπάρχει το ενδεχόμενο να έρχονται σε σύγκρουση με την κοσμοθεωρία σας, κάτι που θα σας πιέσει αφόρητα. Μπορεί να κατηγορηθείτε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ή ότι δεν τηρείτε κατά γράμμα τις οδηγίες της επιχείρησης στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε όχι μόνο να χάσετε την δουλειά σας, αλλά να βρεθείτε υπόλογοι σε κάποιες περιπτώσεις και ενώπιων της δικαιοσύνης. Κάποια άλλα πιθανά σενάρια είναι να χάσετε την θέση εργασίας σας σε μια επιχείρηση του εξωτερικού ή να αναγκαστείτε να μετακομίσετε σε διαφορετική περιοχή προς αναζήτηση εργασίας. Εάν είστε συγγραφείς, είναι αυξημένες οι πιθανότητες να αντιμετωπίσετε αξεπέραστα προβλήματα στην έκδοση ενός έργου σας. Και στην προσωπική σας ζωή όμως διατρέχετε αρκετούς κινδύνους. Κάποιοι μπορεί να χάσουν ένα προσφιλές τους πρόσωπο, ενώ για κάποιους άλλους να αντιμετωπίσει ένας απόγονος τους κάποιο κίνδυνο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με επικίνδυνες καταστάσεις λόγω των ερωτικών σας σχέσεων, ενώ δεν αποκλείονται προβλήματα και προστριβές με συνεταίρους, συνεργάτες ή συζύγους. Το ενδεχόμενο να καταλήξετε ορισμένοι σε διαζύγιο με έντονες δικαστικές διαμάχες είναι μεγάλο. Κάποιοι θα βρεθούν στην δύνη δημόσιων σκανδάλων, ενώ κάποιοι άλλοι θα αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα από μια δημόσια τοποθέτηση τους.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης στον Ζυγό (27 Αυγούστου – 12 Οκτωβρίου 2023)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης και της διεκδίκησης, μεταβαίνει στις 27 Αυγούστ…