Ζώδια : Οι τυχερές μέρες του Μαρτίου 2022

Δεν είναι πολλές οι μέρες μέσα στον Μάρτιο που ενδείκνυνται για σημαντικά εγχειρήματα και υπόσχονται μεγάλες επιτυχίες, υπάρχουν ωστόσο κάποιες. Το γεγονός και μόνο ωστόσο, ότι δεν έχει ανάδρομους πλανήτες να επιβραδύνουν τις εξελίξεις ή ότι δεν φιλοξενεί εκλείψεις, τον καθιστά αυτόματα έναν θετικό μήνα.

Η πρώτη θετική μέρα του μήνα είναι στις 13.03, με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο ακριβείας με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, καθώς και σε αποκλίνουσα σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Καθώς το ζώδιο των Ιχθύων είναι στενά συνδεδεμένο με το παρασκήνιο και το μυστήριο, το μυστήριο της μέρας θα μας οδηγήσει σε κάθαρση, μέσα από την κατανόηση του. Όσα περισσότερα προσφέρουμε ανιδιοτελώς στους γύρω μας σήμερα, τόσο περισσότερα θα μας επιστρέψει το Σύμπαν σαν ανταμοιβή.

Το στέλιουμ αυτό, η μικρή δηλαδή πλανητική συγκέντρωση στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει καλή τύχη σε δημιουργικές προσπάθειες, θα ευνοήσει καινούργια έργα, καθώς και τον τομέα της εκπαίδευσης και την επαγγελματική ενασχόληση με την διδασκαλία. Οι πλανητικές αυτές ευθυγραμμίσεις θα έχουν ευνοϊκή επιρροή επάνω μας, καθώς πολλοί θα γίνουν πιο ευαίσθητοι, ειλικρινείς και ευγενικοί μεταξύ τους. Οι όψεις με Δία και Ποσειδώνα προσφέρονται για επέκταση των οριζόντων, πνευματικών ή ψυχικών, ενώ το θρησκευτικό συναίσθημα μπορεί να μας οδηγήσει ακόμη και σε μοναδικές μυστικιστικές εμπειρίες.

Σε οικονομικό επίπεδο θα είναι πολλοί οι ευνοημένοι της μέρας. Κάποιοι θα κερδίσουν χρήματα ενδεχομένως και με λίγο πλάγιες μεθόδους, ενώ ιδιαίτερα επιτυχείς θα είναι η άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος, τους οποίους προστατεύει ο Ποσειδώνας. Ζωγράφοι, μουσικοί, ποιητές, λογοτέχνες, φωτογράφοι ή ηθοποιοί μπορούν την μέρα αυτή να διακριθούν! Η δε θετική όψη μεταξύ Ήλιου-Σελήνης εγγυάται για καλή έκβαση σχεδόν σε όλα τα εγχειρήματα. Απρόσμενη τύχη αναμένεται να φέρει και η αρμονική όψη Ήλιου-Ουρανού. Ας τολμήσουμε λοιπόν. Ευνοημένοι των όψεων της μέρας είναι κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του τελευταίου δεκαημέρου των ζωδίων.

Στις 18 Μαρτίου, την μέρα της Πανσελήνου στην Παρθένο, έχουμε μια σε γενικές γραμμές αρμονική μέρα που βασιλεύει η ισορροπία και η δικαιοσύνη! Είναι μια μέρα που θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τις εσωτερικές μας ισορροπίες και να τηρήσουμε το μέτρο σε ότι κάνουμε. Η ζωτική ενέργεια του καθενός μας θα εκτιναχθεί, κάτι που θα αποβεί εξαιρετικά ευεργετικό για τους δημιουργικούς και πνευματικούς ανθρώπους γύρω μας.

Οι ικανότητες και τα ταλέντα που διαθέτει ο καθένας μας, σήμερα θα μπορέσουν να αναδειχθούν και να ξεχωρίσουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας με σχετική ευκολία κατά την διάρκεια της μέρας και να πετύχουμε σημαντικούς για μας στόχους. Ακόμη και όσιοι από μας δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν στην ζωή τους, σήμερα θα πιεστούν να ακολουθήσουν μια κατεύθυνση, η οποία θα τους οδηγήσει σε μια συνολική αναβάθμιση στην ζωή τους.

Οι έρωτες και τα ρομαντικά ραντεβού ευνοούνται επίσης, καθώς τα πάντα είναι ήρεμα και αρμονικά γύρω μας. Οι Ήλιος, Ποσειδώνας, Δίας και Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων, με τον Άρη και την Αφροδίτη να ενισχύονται από το στέλιουμ αυτό, θα φέρουν μεγάλη τύχη σε συναισθηματικά ζητήματα κατά την διάρκεια τουλάχιστον της μέρας. Εάν έχετε ονειρευτεί το ιδανικό ταίρι σε πνευματική αρμονία με σας, τώρα μπορείτε να εκπληρώσετε την επιθυμία σας. Αφροδίτη και Άρης στον Υδροχόο μπορούν να σας φέρουν μια νέα αγάπη ή να βοηθήσουν τους δεσμευμένους να αναγεννηθούν συναισθηματικά.

Πέρα από τις συναισθηματικές επιτυχίες, η μέρα μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις λόγω του εξαγώνου Ερμή-Ουρανού, με νέες γνωριμίες και ευχάριστες συναντήσεις. Η δε όψη τριγώνου ΣελήνηςΠλούτωνα θα φέρει επιχειρηματική οξυδέρκεια και θα μας βοηθήσει να λύσουμε χρόνια προβλήματα συναισθηματικής φύσης. Η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο γ΄ δεκαήμερο.

Τέλος, η 30η Μαρτίου είναι μια μέρα πνευματικής ανάπτυξης. Μπορεί να διαγνώσει κανείς την αλήθεια και να αποκτήσει πνευματική γνώση. Για να πετύχει κανείς κατά την διάρκεια της μέρας αυτό που επιθυμεί, θα πρέπει να ελέγχει τα συναισθήματα του και να διατηρήσει μια θετική στάση ζωής. Θα αποδειχτεί η 30.03 μια εξαιρετική μέρα για αγοραπωλησίες ακινήτων, για επισκευές ή άλλες δουλειές στο σπίτι. Ας μην υπερβάλουμε όμως των δυνάμεων μας και καταπονηθούμε σωματικά.

Τύχη μπορεί να υπάρξει και στην προσωπική μας ζωή, καθώς οι ρομαντικές μας σχέσεις θα έχουν μια θετική μεταστροφή. Ένα ραντεβού με ένα αγαπημένο πρόσωπο θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε κρυμμένα συναισθήματα ή ιδιότητες του εαυτού σας που δεν γνωρίζαμε ότι διαθέτουμε. Η σύνοδος ΉλιουΧείρωνα που λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια της μέρας φέρνει καλή τύχη σε υλικά θέματα, ενώ το εξάγωνο ΉλιουΆρη θα μας βοηθήσει να λύσουμε τυχόν δυσεπίλυτα προβλήματα. Η σύνοδος ΕρμήΉλιου προσφέρεται να συντάξει και να υποβάλει κανείς έγγραφα που αδυνατούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι δε μια μέρα που θα φέρει ευχάριστες φιλικές συναναστροφές, νέες γνωριμίες και χαρούμενη επικοινωνία.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης στον Ζυγό (27 Αυγούστου – 12 Οκτωβρίου 2023)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης και της διεκδίκησης, μεταβαίνει στις 27 Αυγούστ…