Η αριθμολογία της ερωτικής σας σχέσης!!!

Οι αριθμοί πάντα σχετίζονταν με τη καλή ή τη κακή τύχη. Μπορούν να μας πουν πολλά για το πεπρωμένο μας. Κάποιοι αριθμοί έχουν καλή ενέργεια και σχετίζονται με θετικά πράγματα, ενώ άλλοι αρνητική ενέργεια. Μάλιστα, επί αιώνες οι αριθμολόγοι που μελετάνε τη μυστικιστική σημασία των αριθμών, πιστεύουν ότι οι αριθμοί αποκαλύπτουν πολλά για τη μοίρα μας και τις προσωπικότητες μας. Επιπλέον μπορούν να μες δώσουν πολύτιμες πληροφορίες, βοηθώντας στην ερμηνεία των ονείρων. Σήμερα παρατηρείται ένα ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη χρήση της αριθμολογίας προκειμένου να γίνουν προβλέψεις, να εξηγηθούν συμπεριφορές και καταστάσεις.

Για να βρείτε τον αριθμό της σχέσης σας:


Βρείτε τον αριθμό που καθορίζει τη σχέση σας, προσθέτοντας την ημέρα, το μήνα και τη χρονιά της γέννησής σας με την ημέρα, το μήνα και τη χρονιά της γέννησης του συντρόφου σας, μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό. Ο αριθμός που θα προκύψει πρέπει να είναι από το 1-9.

Για παράδειγμα:

Αν τα γενέθλιά σας είναι στις 3 Αυγούστου 1981, και του συντρόφου σας στις 17 Σεπτεμβρίου 1979 ο προσωπικός αριθμός της σχέσης σας είναι το 1.

Δηλαδή θα κάνετε την εξής μαθηματική πράξη: (3+8+1+9+8+1+1+7+9+1+9+7+9=73,  7+3=10,  1+0=1).

Για παράδειγμα:

Η Αναστασία έχει γεννηθεί 1/12/1970 και ο Σπύρος έχει γεννηθεί 30/8/1965. Για να βρούμε τον αριθμό της σχέσης τους εργαζόμαστε ως εξής:

Προσθέτουμε όλα τα ψηφία και των δύο ημερομηνιών γεννήσεως: (1+1+2+1+9+7+0+3+0+8+1+9+6+5=53).

Το άθροισμα που προκύπτει είναι μεγαλύτερο του 9, για αυτό και στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο ψηφία του αποτελέσματος που προέκυψε: (5+3=8). Ο αριθμός της σχέσης της Αναστασίας και του Σπύρου είναι το 8.

Η ερμηνεία του αριθμού της προσωπικής σας σχέσης:

Ο αριθμός σχέσης 1:

Η πρώτη στιγμή επαφής ανάμεσα σας, σας έδωσε το αίσθημα να νιώσατε μία ακαταμάχητη έλξη και κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να αντισταθεί στα δυνατά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσά σας! Ο έρωτάς σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κεραυνοβόλος, παθιασμένος και εκρηκτικός! Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της σχέσης σας είναι η παρόρμηση, δηλαδή βιάζεστε και οι δύο από την πλευρά σας, η σχέση αυτή να έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μαζί μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες και η σχέση σας να είναι διαρκώς μία περιπέτεια που θα σας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις!

Ο ενθουσιασμός που διακρίνει και τους δύο μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες, γι’ αυτό θα χρειαστεί και από τις δύο πλευρές κάποιες στιγμές να συγκρατείστε και να αφήνετε το χρόνο να χαράξει την πορεία του δεσμού σας! Οι εγωισμοί και οι τάση που έχετε και οι δύο να επιβάλλεται ο ένας στον άλλον, μπορούν να δημιουργήσουν τριβές αλλά και έντονα καβγαδάκια!

Πρέπει να ζήσετε την κάθε στιγμή και αν είναι δυνατό να μην κάνετε μεγάλα και μακρόχρονα σχέδια που στηρίζονται στον ενθουσιασμό και αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς, για να διατηρηθεί η σχέση σας στο χρόνο!

Ο αριθμός σχέσης 2:

Η σχέση σας με τον αριθμό 2 φανερώνει ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση και αρμονία μεταξύ σας! Στο ξεκίνημα της γνωριμίας σας υπάρχει ένας δισταγμός και μία καχυποψία και από τις δύο πλευρές. Δεν ανοίξατε από την αρχή όλα τα φύλλα της καρδιάς σας, αλλά η σχέση σας εξελίχθηκε σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς! Από την στιγμή που αποφασίσατε να ρίξετε τις άμυνες σας, υπήρξε ουσιαστικό συναισθηματικό δέσιμο, τρυφερότητα, στοργή αλλά και ονειρεμένος αισθησιασμός!

Η σχέση σας έχει προοπτικές και καλή εξέλιξη, αφού το σημαντικότερο στοιχείο ανάμεσά σας είναι η γαλήνη, η αρμονία και η συντροφικότητα! Εκτός από ερωτικοί σύντροφοι είσαστε και τα καλύτερα φιλαράκια που τα μοιράζεστε όλα και θέλετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο!

Το σημείο όμως που πρέπει να προσέξετε, είναι στην τάση που έχετε και οι δύο να κουκουλώνετε πολλές φορές τα προβλήματα που δημιουργούνται ανάμεσά σας, με αποτέλεσμα να μεγεθύνονται και να γίνονται αργότερα πολύ χειρότερα! Ωστόσο, ο συμβιβασμός και η υποχώρηση δεν είναι πάντα η λύση στα προβλήματα που προκύπτουν σε μία σχέση. Μιλήστε ανοιχτά, κάντε διάλογο για τα πάντα, χωρίς να έχετε το φόβο ότι μπορεί να χάσετε ο ένας τον άλλον!

Ο αριθμός σχέσης 3:

Ο αριθμός σχέσης 3 υποδηλώνει ότι η σχέση σας στηρίζεται στην επικοινωνία! Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας, νιώσατε μία ανεξήγητη οικειότητα και ο χρόνος που περνάτε μαζί κυλλά γρήγορα σαν το νερό, αφού πάντα έχετε κάτι καινούριο να μάθετε ο ένας από τον άλλον! Σας αρέσει να αφιερώνετε αρκετό χρόνο για να κουβεντιάζετε, να ανταλλάσετε απόψεις και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ο ένας ασκεί μεγάλη επιρροή στον άλλον! Αρκετές στιγμές νιώθετε πως μέσα από αυτή τη σχέση γίνεστε καλύτεροι!

Μέσα από την σχέση σας μπορεί να αλλάξετε τρόπο σκέψης ή και απόψεις για τη ζωή! Η διασκέδαση είναι σημαντικό συστατικό της σχέσης σας, έχετε κοινούς φίλους αλλά και έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και είστε αξιαγάπητοι παντού!

Για να μπορέσει η σχέση σας να έχει διάρκεια στο χρόνο, αρκεί και οι δύο πλευρές να σεβαστείτε την επιθυμία που έχετε και οι δύο για στιγμές ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Είναι πολύ σημαντικό να περνάτε και λίγο χρόνο μόνοι σας, για να ανανεώνεται ο δεσμός σας! Χρειάζεται προσοχή στις συγκρούσεις που μπορεί να προκύπτουν, είτε από αντίθετες απόψεις που μπορεί να υπάρχουν, είτε από την διάθεση που έχετε και οι δύο σας να επιβάλλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας!

Ο αριθμός σχέσης 4:

Ο αριθμός της σχέση σας φανερώνει πως αυτή η σχέση στηρίζεται σε κοινούς στόχους και όνειρα για τη ζωή! Από το ξεκίνημα της γνωριμίας σας, είδατε τη σχέση αυτή αρκετά σοβαρά και θελήσατε να βάλετε γερές βάσεις για να υπάρξει ανάμεσα σας μακρόχρονη πορεία! Η σταθερότητα και η ασφάλεια που αισθάνεστε και οι δύο να εισπράττετε από το δεσμό σας, είναι πολύ σημαντική και σας κάνει να μην μπορείτε ο ένας μακριά από τον άλλον!

Η σχέση με αριθμό 4 συχνά καταλήγει ακόμα και στο γάμο, αφού η επιθυμία που δημιουργείται με την ένωσή σας είναι η δημιουργία οικογένειας! Στη σχέση αυτή δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες ή παιχνιδάκια, αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάθε ζήτημα που προκύπτει ανάμεσά σας. Μπορεί να μην υπάρχει το τρελό πάθος ή ο απέραντος ερωτισμός και αρκετές στιγμές να μην μπορείτε να εκφράσετε με λόγια όσα αισθάνεστε, όμως η σχέση σας στηρίζεται στην βαθιά και ανιδιοτελή αγάπη!

Μην αφήσετε τα ταμπού, τις προκαταλήψεις αλλά και την σεμνοτυφία, να οδηγήσει τη σχέση σας στην ρουτίνα.

Ο αριθμός σχέσης 5:

Ο αριθμός της σχέσης σας φανερώνει την έντονη έλξη που δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή και οι εξέλιξη που υπήρξε ανάμεσά σας ήταν γρήγορη , χωρίς να έχετε σκεφτεί ή συζητήσει τι επιθυμεί ο ένας από τον άλλον! Η σχέση σας θα μπορούσε χαρακτηριστεί εκκεντρική, φιλελεύθερη αλλά και διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες.

Είναι πολύ πιθανό μεταξύ σας να υπάρχουν σημαντικές διαφορές, στην προσωπικότητα σας, στην ηλικία, στον τρόπο που μεγαλώσατε ή ακόμα μπορεί να υπάρχει ανάμεσά σας και χιλιομετρική απόσταση! Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν φαίνεται να σας πτοεί! Νιώθετε ότι μέσα από αυτό το δεσμό μπορείτε να εκφραστείτε και παίρνετε δύναμη και αισιοδοξία ο ένας από τον άλλον.

Τα συναισθήματά σας, μπορεί πολλές να σας παρασύρουν σε βαρύγδουπες ερωτικές δηλώσεις, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτά που αισθάνεστε! Άλλες πάλι στιγμές, η σχέση σας μπορεί να παίρνει την μορφή ελεύθερης σχέσης, αφού η ουσιαστική δέσμευση είναι κάτι που σας προξενεί φόβο αλλά και ανασφάλεια.

Ο αριθμός σχέσης 6:

Ο αριθμός της σχέση σας φανερώνει πως ο δεσμός αυτός στηρίζεται στην ζεστασιά, στην αρμονία και στην πλήρη ταύτιση απόψεων για τη ζωή! Τα συναισθήματα που δημιουργούνται στο ζευγάρι που έχει αριθμό σχέσης το 6, είναι βαθιά και ουσιαστικά και εισπράττεται ο ένας από τον άλλον τρυφερότητα και στοργή!

Κατά την διάρκεια της σχέσης σας μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, για να καταφέρετε να είστε μαζί. Ο αριθμός 6 υποδηλώνει ότι, για να δημιουργηθεί αλλά και για να διατηρηθεί ο δεσμός σας, πρέπει να γίνουν θυσίες και από τις δύο πλευρές! Αρκετές στιγμές δημιουργείται και από τις δύο πλευρές ο φόβος και η ανασφάλεια ότι η σχέση αυτή μπορεί να τελειώσει και σας πιάνει τρόμος, ακόμα και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει ο ένας τον άλλον.

Οι ζήλιες και οι ανασφάλειες μπορεί να προκαλούν αρκετά συχνά κάποιες τριβές ανάμεσά σας, γι’ αυτό και θα πρέπει να τις περιορίσετε! Μαζί μπορείτε να απολαύσετε κοινές δραστηριότητες και εξόδους για διασκέδαση και καλοπέραση, που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και θα σας βοηθούν να ξεχνιέστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας!

Ο αριθμός σχέσης 7:

Ο αριθμός της σχέση σας δείχνει ότι αυτή αναπτύχθηκε κατόπιν ώριμης σκέψης και ήταν μία συνειδητή απόφαση να είστε μαζί! Πρώτα γνωριστήκατε καλά, ανακαλύψατε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας και στην πορεία πήρατε την απόφαση να είσαστε μαζί. Από τα αρχικά στάδια της γνωριμίας σας, νιώσατε ότι υπάρχει ανάμεσά σας ένα ισχυρό δέσιμο!

Αρκετές στιγμές νιώθετε ότι η σχέση σας είναι καρμική ή ότι έχετε συναντήσει την αδερφή ψυχή σας. Όταν είστε μαζί, μοιράζεστε σκέψεις και απόψεις για κάθε είδους ζήτημα και χάνεστε σε διαλόγους και σε πνευματικές αναζητήσεις. Μέσα από το δεσμό αυτό, αποκτάτε γνώση και εμπειρία, μεταδίδετε ο ένας στον άλλον μία νέα οπτική γωνία για τη ζωή. Λειτουργείτε με τηλεπάθεια, καταλαβαίνετε τι θέλει το ταίρι σας, προτού καν σας το ζητήσει ! Αρκετές στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας είναι ο έμπιστος άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή σας για να σας καθοδηγεί, για να σας συμβουλεύει και για να σας βάζει στον ίσιο δρόμο! Οι ώρες που περνάτε μαζί κυλούν γρήγορα, αφού πάντα έχετε κάτι νέο να μάθετε και κάτι καινούργιο να πείτε!

Όσο ισχυρό δέσιμο και να υπάρχει ανάμεσά σας, όσο σοβαρή να είναι η μορφή της σχέσης σας, έχετε και οι δύο την ανάγκη από στιγμές απομόνωσης και απομάκρυνσης ο ένας από τον άλλον. Οι προοπτικές και η εξέλιξη στη σχέση σας, εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο στους χειρισμούς σας.

Ο αριθμός σχέσης 8:

Ο αριθμός της σχέσης σας φανερώνει τη σεξουαλική έλξη και τον μαγνητισμό που υπάρχει ανάμεσά σας, αυτά που είναι δηλαδή τα ισχυρά όπλα της σχέσης σας! Το ερωτικό σκίρτημα και ο έντονος πόθος που νιώσατε από τα αρχικά στάδια της γνωριμίας, σας οδήγησαν να καταλάβετε ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.

Αναμφισβήτητα, αυτό που σας δένει είναι η σεξουαλική χημεία, όμως στην πορεία της σχέσης καταλαβαίνετε ότι έχετε κοινούς στόχους και κοινές φιλοδοξίες για τη ζωή! Πολύ πιθανό η γνωριμία σας να προέκυψε σε χώρο δουλειάς ή το επάγγελμά σας να σχετίζεται με κάποιο τρόπο! Ωστόσο είσαστε δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί με απόψεις που διίστανται, όμως στην περίπτωσή σας ισχύει πως τα ετερώνυμα έλκοντα!

Για να μπορέσετε να εναρμονιστείτε, θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και αυτό είναι το δύσκολο στάδιο που θα κρίνει την μονιμότητα του δεσμού σας! Κάποιες στιγμές ίσως να αισθανθείτε ότι μέσα από αυτή τη σχέση, στερείστε κάτι άλλο που θέλετε πολύ! Σας είναι δύσκολο να δεχτείτε τις ιδιορρυθμίες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας, όμως με τον καλό διάλογο και την σωστή επικοινωνία, όλα μπορούν να επιτευχθούν!

Ο αριθμός σχέσης 9:

Ο αριθμός της σχέσης σας φανερώνει πως τα συναισθήματα ανάμεσά σας είναι έντονα και σας παρασύρουν σε όνειρα για το μέλλον! Μοιράζεστε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές και αισθάνεστε ότι ζείτε τον απόλυτο έρωτα! Ο ένας μιλά στην καρδιά του άλλου και κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον! Η φαντασία σας καλπάζει και οι ερωτικές σας στιγμές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ονειρικές!

Η δυσκολία στη σχέση σας είναι ότι έχετε την τάση να απογοητεύεστε εύκολα από τα μικρά προβληματάκια, που μπορεί κατά καιρούς να δημιουργούνται ανάμεσά σας! Μία απλή, μικρή διαφωνία μπορεί παίρνει τεράστιες διαστάσεις και να πληγώνεστε, χωρίς να υπάρχει και σοβαρή αιτία! Πολλά από τα κοινά σχέδια που κάνετε για το μέλλον, μπορεί να μην είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα, γιατί υπάρχουν έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και εύκολα αλλάζετε απόψεις!

Αλίντα Κανάκη

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αριθμολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αριθμολογία και ο αριθμός του αυτοκινήτου σας

Με τη μέθοδο της αριθμολογίας μπορείτε να βρείτε και να κατανοήσετε τα πράγματα που σας πλ…