Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψτε σπατάλες, μην κάνετε επενδύσεις και περιορίσετε τις απαιτήσεις των άλλων.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Μην αφήνετε να σας βγάζουν από τον στόχο σας τα παροδικά και επιφανειακά προβλήματα που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Και προπαντός μην εμπλέκεστε σε αψιμαχίες με συναδέλφους…

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας ανοίγματα σας προκαλούν άγχος για ακόμα μια ημέρα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιους να σας εξαπατήσουν. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ξαφνικές δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν το κλίμα αρνητικό και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκκριτική, τόσο στον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Έχετε πολύ καλές ιδέες και η δραστηριότητες σας βρίσκετε σε καλό δρόμο. Οι καινούργιες γνωριμίες και συμφωνίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα δεν ευνοούνται.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Σκέφτεστε νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνετε πράξη κάπως αργότερα. Απολαύστε προς το παρόν στιγμές ηρεμίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα…

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται λίγο πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν ανεκμετάλλευτες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τα άστρα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις! Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς.

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Ένας κυκεώνας αναβολών και εμποδίων σήμερα! Επικρατεί ένταση και θα δημιουργηθούν προβλήματα αναφορικά με τα σχέδια σας. Θα έχετε όμως τις ευκαιρίες σας λίγο αργότερα να επανορθώσετε…

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Τα οικονομικά σας παρ όλου που υπάρχουν εντάσεις, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να μαζευτείτε χωρίς να κάνετε αλόγιστες σπατάλες.

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στα αισθηματικά ζητήματα. Κάποια άτομα που θα σας πλησιάσουν, μπορεί να μην έχουν τις αγνές προθέσεις που φαντάζεστε…

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Ευνοούνται αγορές και εργασίες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ευχάριστες στιγμές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε!

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, αναζητήστε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Θα ήταν κρίμα , η απαισιοδοξία που νιώθετε να χαλάσει τις όμορφες ρομαντικές στιγμές που σας επιφυλάσσει η μέρα. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Οι βραδινές ώρες είναι λίγο επικίνδυνες για παρανοήσεις και διενέξεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Φροντίστε λίγο περισσότερο να είστε προσεκτικοί στις εκφράσεις σας.

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολές συναισθηματικής φύσης σήμερα, καθώς  ωραιοποιείτε καταστάσεις στο μυαλό σας! Προσγειωθείτε όμως γιατί κινδυνεύετε με ανώμαλη προσγείωση στο μέλλον…

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τρυφερά ερωτικά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και μια ενδεχόμενη επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα θα σας φέρουν έμπνευση και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις σήμερα, που όμως οφείλονται κυρίως στη δική σας συμπεριφορά.

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Τυχερή μέρα η σημερινή, ως αναφορά τα οικονομικά σας! Σας περιμένει προαγωγή και κοινωνική άνοδος. Ένα καινούργιο φλερτ θα φέρει αναταράξει τη ζωή σας.

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε αταξία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Προσέξτε την υγεία σας και φάρμακα πάρτε μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και φροντίστε για ξεκούραση.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Ξεκινήστε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει, και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον. Κινηθείτε λοιπόν με σύνεση.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δευτέρα 01.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση) Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο–Ανάδρ…