Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που θα σας αγχώσουν και θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, έχετε την τάση να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων…

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Κάποιο άτομο της οικογενείας έχει ανάγκη της προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα.

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία στον δρόμο που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Χρειάζεστε συναισθηματική ξεκούραση σήμερα. Απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας και την ανάλαφρη επικοινωνία των ανθρώπων που σας αγαπούν.

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Λάθη του παρελθόντος στη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα. Τα άστρα σας χαρίζουν βοήθεια και συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον σας.

Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Η ημέρα  σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εξίσου καλά όσα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες.

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούργια γνωριμία θα κάνει τη μέρα γόνιμη και πολύ ενδιαφέρουσα. Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα σήμερα.

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Εάν «ψάχνεστε» ακόμη, καλό θα ήταν να κατασταλάξετε πρώτα μέσα σας και μετά να ανοίξετε τα φτερά σας στο υπέροχο ταξίδι του έρωτα…

Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως αναφορικά τις απόψεις πολύ έχετε εσείς για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο.

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Εργασιομανία και σήμερα!!! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα απασχοληθείτε με δουλειές στο σπίτι. Σίγουρα είστε πολύ κουρασμένοι αλλά η δημιουργική σας έμπνευση δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε…

Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Την σκυτάλη των δύσκολων συναισθημάτων των προηγούμενων ημερών, παίρνουν σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία. Δείτε την θετική πλευρά όταν δεν μπορείτε να βρείτε άμεσα διέξοδο.

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μη νομίζετε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σας. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σας ανθρώπους.

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η σημερινή ημέρα φέρνει έναν ιδιαίτερα έντονο εκνευρισμό και πολλές δυσκολίες στις αισθηματικές σας σχέσεις. Μην επιτίθεστε και δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν…

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά και όλα σας τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή μελέτη.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Βγείτε με φίλους αν σας δοθεί η ευκαιρία ή καλέστε τους στο σπίτι και κάντε ένα μικρό πάρτι. Η διασκέδαση θα είναι δεδομένη!

Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Πιθανότατα να έχετε μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σας. Μην τα χαλάσετε πριν καν τα βάλετε στην τσέπη σας.

Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Φερθείτε με διπλωματία και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και συναισθηματικά μπερδέματα εν όψει.

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Έρχεται σε ισορροπία ο συναισθηματικός σας κόσμος και οι απατήσεις σας από τον σύντροφο σας γίνονται πιο ρεαλιστικές. Τώρα μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις στο δεσμό σας!

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Ευκαιρίες σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα, αρκεί να τολμήσετε και να βγάλετε τις παρωπίδες. Κρυφές ερωτικές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν αν δεν είστε προσεκτικοί .

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα θα σας φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας που θα πρέπει με προσοχή να ξεπεράσετε.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσέξτε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Δεν σας κάνουν καλό.

Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Εσωστρέφεια και μυστικά σας διχάζουν σήμερα! Πιθανόν να προκύψει η ευκαιρία για ένα μυστικό ταξιδάκι παρέα με τον μυστικό σας σύντροφο….

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ενδοσκόπηση. Μην πιέζεστε να κάνετε επιλογές. Απλά ηρεμήστε, προσγειωθείτε και να μην ενθουσιάζεστε εύκολα.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι οριστικές.

                                   

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…