Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Θα πρέπει να αποφεύγετε τους ανθρώπους που βρίσκετε δυσάρεστους ή σας φορτώνουν με αρνητική ενέργεια. Είναι λογικό για σας να επικεντρωθείτε στην υγεία σας, συμπεριλαμβανομένης της ψυχική σας ευεξίας, καθώς έχετε απόλυτη ανάγκη από θετικά πράγματα στη ζωή σας

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα θα είναι δύσκολο να ελέγξει μια κατάσταση και να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που θα επικρατούν. Οι προσπάθειές σας να σκεφτείτε λογικά δεν θα είναι πάντα επιτυχείς.

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μη βασίζεστε σε κανένα σήμερα, ούτε καν στη κρίση σας! Ακόμα και οι καλύτεροι φίλοι σας μετά βίας θα είναι ήρεμοι και αξιόπιστοι και τα γεγονότα μπορεί να αποδειχθούν απρόβλεπτα.

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οι καλλιτεχνικές ικανότητες σας ανθίζουν αυτή την Κυριακή. Μπορείτε να εμφανίσετε μια φυσική κλίση προς τη λογοτεχνία, την ποίηση, τη σκηνοθεσία και τις καλές τέχνες. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αν σκοπεύετε να πάρετε να ρισκάρετε και να παίξετε με την τύχη σας, καλό θα ήταν να το σκεφτείτε πολλές φορές, γιατί  μπορεί να βρεθείτε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση…

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Δεν είναι μια μέρα που μπορείτε να υπολογίζετε στην πλήρη επιτυχία. Προσπαθήστε να δράσετε δυναμικά και αντισυμβατικά!  Είστε προστατευμένοι από ενδεχόμενες ζημίες! Μην κοιτάτε πίσω και κάντε θαρραλέα βήματα.

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Μια χαλαρή μέρα με τους αγαπημένους σας μπορεί να αμαυρωθεί κάπως από απρόβλεπτα γεγονότα. Ωστόσο, κανείς δεν θα είναι σε θέση να καταστρέψει εντελώς τη μέρα σας…

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Προσπαθήστε να αποφύγετε να πάρετε απερίσκεπτες αποφάσεις υπό την επήρεια μιας ευμετάβλητης διάθεσης που θα έχετε κατά τη διάρκεια της μέρας. Στην δουλειά δεν χωράνε ιδεαλισμοί,  ούτε και συναισθηματισμοί…

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Αλληλεπίδραση με τους πιο κοντινούς αυτούς σας έχει τώρα μεγάλη σημασία. Προσπάθησε να έρθετε σε επαφή με τους γύρω σας, με φιλικά πρόσωπα που έχετε ψυχρανθεί, βάζοντας στο χρονοντούλαπο παλιές διαμάχες και παρεξηγήσεις.

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Αυτή είναι μια θετική μέρα για τη σταθεροποίηση του γάμου σας, για την αναζωογόνησης της ερωτικής ζωής σας αλλά και για νομικής φύσης διαβουλεύσεις.

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Μπορεί σήμερα να είστε αφηρημένοι, παράλογοι στις απαιτήσεις σας και ασυνεπείς χωρίς να το θέλετε. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη ταλαιπωρία στο σπίτι. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας…

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η σημερινές συνθήκες θα απαιτήσουν την αντοχή σας, εστίαση, ψυχραιμία, υπεύθυνη στάση και τη ευχέρεια να αφήσετε στην άκρη περιττά πράγματα για χάρη του τι είναι πραγματικά σημαντικό.

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θα είστε σήμερα  συναισθηματικοί και ευαίσθητοι σε ότι νέο και μοναδικό θα παρουσιαστεί στη ζωή σας. Ίσως όμως να κάνετε κάποιες δημιουργικές ανακαλύψεις ή να αποκτήσετε ένα περίεργο καινούργιο χόμπι.

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Νιώθετε ένα ερωτισμό και μια έλξη προ κάποιο πρόσωπο, που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, γιατί το πρόσωπο δεν είναι αυτό που φαντάζεστε. Ελέγξτε τον συναισθηματισμό σας, προσγειωθείτε στην πραγματικότητα…

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς όλο και κάτι καλό θα έρθει στη πόρτα σας…

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Το ταίρι σας αισθάνεται παραμελημένο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι καιρός να του αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα και από το βαρύ σας πρόγραμμα.

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε με απερίσκεπτες καταναλωτικές δαπάνες, γιατί θα τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα…

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μην δανείζετε χρήματα και μην κάνετε επενδύσεις. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν. Φυλάξτε λοιπόν τα νώτα σας!

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή, μέσα από την σπατάλη χρημάτων. Χώρια του ότι μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα…

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα άστρα συνθέτουν ένα ερωτικό σκηνικό σήμερα, δίνοντας σας ευκαιρίες για την βελτίωση του ερωτικού σας δεσμού στους δεσμευμένους ή στην δημιουργία μιας καινούργιας σχέσεις για τους αδέσμευτους.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση με ηρεμία, κατανόηση και αγάπη.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Αφοσιωθείτε σε μια ιδέα ή σε ένα σκοπό με όλη σας την ψυχή. Ακόμα και αν γίνει μέσα από την αυτοθυσία σας, να ξέρετε ότι θα υπάρξει σημαντικό όφελος.

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Εξωτερικά ερεθίσματα (ίσως από άτομα της πατρικής σας οικογένειας σας) χαλούν την ατμόσφαιρα τον γάμο, τη σχέση ή τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε κανέναν να σας χειραγωγεί…

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας σήμερα. Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Φανείτε ειλικρινές τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Μην αφήνετε τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος να δηλητηριάσουν την σχέση σας.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Κάποιο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και θα ταράξει τα νερά… Να κάνετε αργά βήματα και πάντα μετά από σκέψη, για να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η φαντασία σας είναι ζωηρή σήμερα και σας κάνει να ονειροπολείτε. Εκμεταλλευτείτε ωστόσο δημιουργικά την πλανητική αυτή συγκυρία, θολώνοντας τα νερά και επιβάλλοντας με διπλωματία τις απόψεις σας.

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σας, είτε, αν είστε μόνοι, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…