Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 Η μέρα μπορεί να σας φέρει μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσετε να βγείτε από το κουκούλι σας και να έρθετε σε επαφή με κόσμο. Ίσως ο νέος σας έρωτας να κρύβετε κάποιου στο φιλικό σας περιβάλλον και δεν τον έχετε ανακαλύψει ακόμη…

 Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 Ίσως να θελήσετε να γνωρίσετε κάποιο άτομο καλύτερα πριν να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική σχέση. Μη πιέζετε όμως τα πράγματα και αφήστε τα να κυλήσουν ομαλά…

 Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 Είναι η μέρα περισυλλογής η σημερινή για σας, φίλοι μου. Θα πρέπει επιτέλους να κατασταλάξετε τι θέλετε από την ζωή σας, για να ξέρει και αυτή τι θα σας δώσει.

 Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 Όσοι από εσάς αντιμετωπίζουν χρόνια ζητήματα υγείας, καλό θα ήταν να αναζητήσουν μια δεύτερη γνώμη ή να αποταθούν ενδεχομένως σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας.

 Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες.

 Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές αναφορικά με τις επιδιώξεις σας στον εργασιακό τομέα. Μην στοχεύετε πολύ ψηλά γιατί η απογοήτευση θα σας καταβάλλει.

 Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Γίνεστε παρορμητικοί και θέτετε με αυτό τον τρόπο τα κεκτημένα σας σε κίνδυνο. Σκεφτείτε ψύχραιμα και ρεαλιστικά, πριν κάνετε οτιδήποτε. Δεν σας συμφέρει να τινάξετε τα πάντα στον αέρα, επειδή δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

 Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις η σημερινή. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιο άτομο εμπιστοσύνης που να είναι σχετικός με το θέμα, κάντε έρευνα σε βάθος και ενεργήστε με περίσκεψη…

 Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 Είναι ιδανική μέρα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σήμερα. Έχετε θετική διάθεση, πολύ ενέργεια και θα ήταν κρίμα να μην την εκμεταλλευόσασταν παραγωγικά.

 Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 Όσο και αν προσπαθείτε να είστε παντού καλοί και να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ένα δεν καταφέρετε να ισορροπήσετε εσείς και να είστε εσείς καλά, τίποτε το θεαματικό δεν μπορεί να γίνει.

 Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Θα πρέπει να κάνετε κάποια πολύ σημαντικά βήματα σήμερα στον τομέα της καριέρας σας. Σας αναστατώνει το γεγονός ότι θα πρέπει να κινηθείτε για να εξελιχθείτε, να θυμόσαστε όμως ότι, ότι είναι στάσιμο είναι νεκρό…

 Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Θα γίνετε αποδέκτες προκλήσεων σήμερα και θα μπείτε ίσως στον πειρασμό να απαντήσετε με το ίδιο νόμισμα. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα ταίριαζε με τον χαρακτήρα σας. Μείνετε στο ύψος σας και θα καταφέρετε να περάσετε το δικό σας…

 Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 Έχετε την αίσθηση σήμερα ότι η ευτυχία και η επιτυχία είναι για σας ένα όνειρο απατηλό… Προσπαθήστε να είστε θετική στην σκέψη και να μην θέτετε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε σήμερα και να σταματήσετε να περιμένετε να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους. Ιδέες έχετε, αρκεί να τις θέσετε άμεσα σε εφαρμογή, αντί να περιμένετε να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες.

 Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Πρέπει να πάρετε αποφάσεις γιατί έφτασε πια ο καιρός. Ίσως αυτές να αφορούν την καριέρα σας, ίσως και την προσωπική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κινηθείτε βάσει καλά υπολογισμένων κινήσεων…

 Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 Η μέρα ίσως να σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καριέρας, για την οποία δουλέψατε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό. Απολαύστε τις δάφνες σας, αλλά μην εφησυχάζετε.

 Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 Εάν η διαίσθηση σας, σας λέει ότι θα πρέπει να τερματίσετε μια επαγγελματική ή ερωτική σχέση, ίσως να είναι η σωστή χρονικά στιγμή να το κάνετε.

 Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Η μέρα σας μπορεί να χαρακτηριστεί από μια ανασυγκρότηση των δυνάμεων σας, σαν αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνατε με τον εαυτό σας. Διορθώνοντας τα κακώς κείμενα στην ζωή σας δίνετε μια νέα πνοή στο μέλλον σας.

 Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα που να αφορούν θέματα καριέρας και κυρίως επεκτάσεις ή νέες επενδύσεις. Θα χρειαστείτε πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που διαθέτετε για να έχετε την πλήρη εικόνα της κατάστασης.

Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Ίσως να χρειάζεστε κάποια αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον για να μπορέσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, ίσως σας επιτρέψουν σήμερα να το πραγματοποιήσετε.

 Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες.

 Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

 Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Ίσως να υπάρξουν σημαντικές αναταράξεις σήμερα στην προσωπική ζωή σας ή στο περιβάλλον σας! Αλλά και εσείς δεν αισθάνεστε ψυχικά και σωματικά πολύ καλά.          

 Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Έχετε τις μαύρες σας λόγω συναισθηματικών ανασφαλειών, αλλά εάν κλιστείτε στον εαυτό σας και απομονωθείτε από τον κόσμο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πέσετε σε κατάθλιψη…

 Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Αισθάνεστε λίγο καταβεβλημένοι από τις έγνοιες και τα άγχη του τελευταίου καιρού. Φροντίστε για ξεκούραση, ενώ μια μικρή βόλτα στην φύση θα τόνωνε την πεσμένη σας ψυχολογία.

 Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Θα προσελκύσετε την προσοχή επάνω σας και θα έχετε πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων. Κάντε την επιλογή σας ανάλογα με τις αντικειμενικές σας ανάγκες και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό, γιατί θα το μετανιώσετε πριν καν ξημερώσει…

 Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει.

 Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε! Ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σας γίνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

 Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

 Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 Είναι σημαντικό να πιστεύετε στην επιτυχία και να μην αμφιταλαντεύεστε ή δειλιάζετε μπροστά σε προσωρινές δυσκολίες. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες διαφωνίες και διαπληκτισμοί με ανθρώπους που θεωρούνται σύμμαχοι σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…