Ιχθείς – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ο Δίας, ο κυβερνήτης της καριέρας του ζωδίου σας, σε ανάδρομη κίνηση στον 11ο οίκο σας, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια επιβράδυνση στην επαγγελματική σας δραστηριότητα ή ότι θα αποκομίσετε περιορισμένα οφέλη από την άσκηση του επαγγέλματος σας το διάστημα αυτό. Συνιστάται όμως να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να επανεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τυχόν συνεταιρισμούς, να αναθεωρήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία, τον ιστότοπο που παρουσιάζετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίας σας ή τον τρόπο που διαφημίζεστε.

Μέσα στο Ιούλιο ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με ένα παλαιότερο δάνειο σας και να χρειαστεί να κάνετε μια ρύθμιση. Με τον Άρη στον 2ο οίκο σας τον τομέα των οικονομικών, να στηρίζει τις προσπάθειες σας μπορείτε να βασιστείτε στις δυνάμεις σας για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας από άλλες πηγές. Από τα μέσα του μήνα δε ίσως να λάβετε ένα χρηματικό ποσό που δεν το περιμένατε ή να κερδίσετε χρήματα με ένα απροσδόκητο τρόπο με τη βοήθεια συγγενών ή φίλων.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για την αισθηματική ζωή των δεσμευμένων μέσα στον Ιούλιο. Με τον Ερμή να διέρχεται μέσα από τον 4ο οίκο σας, έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας από καρδιάς! Υπάρχει το ενδεχόμενο το άλλο σας μισό να είναι πιο ευαίσθητο και ευάλωτο το διάστημα αυτό, οπότε να χρειάζεται την κατανόηση και την στήριξη σας. Με τον Άρη δε στο ζώδιο σας γίνεστε πιο σαγηνευτικοί και γοητευτικοί στα μάτια των άλλων και ιδίως του συντρόφου σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την ανάγκη τον μήνα αυτό να κάνουν μια ουσιαστική γνωριμία ερωτικής-συναισθηματικής φύσης, με άτομο που να αισθάνονται ότι μπορούν να βασιστούν επάνω του. Χρειάζεται όμως προσοχή, καθώς η Αφροδίτη προς το τέλος του μήνα 25.7, και οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα αυξάνουν τις πιθανότητες για παραπλανητικές σχέσεις ή σχέσεις που μπορεί να έχουν αρνητικό συναισθηματικό αντίκτυπο σε βάθος χρόνου.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…