Ιχθείς – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

  

Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις, με προβλήματα να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από την αρχή του μήνα μέχρι τις 20.11! Παρόλα αυτά υπάρχει η στήριξη από την Αφροδίτη και τον Δία μεταξύ 1 και 26.11, καθώς και από Ήλιου μετά τις 22 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να έχετε καλές προοπτικές στην καριέρα σας. Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης της εργασίας σας (10ος οίκος), και μετά τις 22.11 έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να αναδειχθείτε και να φανούν τα προσόντα σας. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου περνάει μέσα από τον 8ο οίκο σας ο Άρης και είναι καιρός να δράσετε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να απαλλαγείτε από παλιά χρέη! Για κάποιους από εσάς ίσως να ήρθε η χρονική στιγμή να κάνετε ριζικές αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να περιορίσετε τις σπατάλες και να αποταμιεύσετε για τις δύσκολες εποχές. Η λαχτάρα σας ωστόσο να αυξήσετε τα εισοδήματα σας μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό μετά τις 19.11 να αναλάβετε ρίσκα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα αναλαμβάνατε. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί μετά τις 23.11 υπάρχει έντονος ο κίνδυνος να χάσετε μεγάλα χρηματικά ποσά από συναλλαγές με το εξωτερικό ή εξ αιτίας νομικών επιπλοκών. Εάν καταφέρετε να ελέγξετε την παρόρμηση σας και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, θα καταφέρετε μέσα στον μήνα αυτό να σημειώσετε σημαντικά βήματα προόδου, τόσο στην καριέρα σας, όσο και στα οικονομικά σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά

 

Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα γεγονότα το μήνα αυτό, με  τον ανάδρομο Ερμή να δίνει το δικό του στίγμα. Όντας ο Ερμής ο κυβερνήτης σας των σχέσεων και του γάμου, η ανάδρομη πορεία του ευνοεί την αναθεώρηση των σχέσεων σας, την επανεξέταση της πρόθεσης σας να δεσμευτείτε με το άτομο που μοιράζεστε αυτή τη στιγμή τη ζωή σας ή των υποχρεώσεων σας που απορρέουν από τον γάμο σας. Για τους παντρεμένους ή σε μόνιμη σχέση, ο Νοέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας! Μπορεί η συναισθηματική σας ζωή να περάσει από το ένα άκρο στο άλλο, διανύοντας όλο το φάσμα των συναισθημάτων μέσα σε λίγες βδομάδες. Έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση ή τον γάμος σας και να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας, μπορεί όμως και να περάσετε από την αγάπη στην απόγνωση, και πάλι στην αγάπη. Η ερωτική σας έξαψη των ημερών, εάν δεν τεθεί υπό έλεγχο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, είτε προκαλώντας την αγανάκτηση του συντρόφου σας, είτε με τα νυχτοπερπατήματα σας και την αντίδραση που θα προκαλέσουν από τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ας είναι προσεκτικοί στις γνωριμίες που θα κάνουν πριν τις 20 Νοεμβρίου, καθώς το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν μια νέα σχέση με ένα άτομο που δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του ή από μια σχέση, ή με ένα άτομο που αποφεύγεις τις σοβαρές δεσμεύσεις και τις ευθύνες.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…