Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια χαρίζοντας αρμονία στο αισθηματικό τομέα  κατά τον μήνα Φεβρουάριο. Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια.

 

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου , φίλοι Ιχθείς, η σύνοδος του Δία, του  μέγα ευεργέτη του ζωδιακού, σας ευνοεί χαρίζοντας τύχη στον αισθηματικό τομέα σε συνεργασία με την  θέση της Αφροδίτης, τον πλανήτη της αγάπης και της αποπλάνησης, Οι θέσεις αυτές των πλανητών πυροδοτούν μια μεγάλη χρονική στιγμή για την αγάπη, τη διασκέδαση και τη αρμονική συνύπαρξη στη σχέση. Θα μπορούσε πραγματικά να είναι μια υπέροχη περίοδος στην ζωή ενός ζευγαριού, γιατί εκτός της Αφροδίτης, στον οίκο του ερωτισμού θα εισέρθουν σταδιακά και οι Άρης με την διέλευση του στις 14 Φεβρουαρίου , φέρνοντας μεγάλη ζωντάνια, επικοινωνιακή αρμονία και φωτεινότητα στο ταίρι σας με μόνη προϋπόθεση να κρατήσετε σε χαμηλό επίπεδο την δική σας εριστική διάθεση ! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δώσετε το φιλί της ζωής σε μια σχέση που την έχει πλήξει ο χρόνος και η ρουτίνα της καθημερινότητας, να της δώσετε μια νέα φρεσκάδα αλλά και προοπτική ζωής!  Ιδιαίτερα για  θέματα σεξ τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται πολύ καλά προς τα μέσα του μήνα και εξαιρετικά κατά το τρίτο δεκαήμερο! Για τους αδέσμευτους ο μήνας αυτός αποτελεί τη χρυσή τους ευκαιρία να γνωρίσουν το έτερο τους ήμισυ και να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, εάν αυτό ζητά η καρδιά τους… Αν όχι, η ζωή έχει πολλές άλλες χαρές να σας δώσει αυτό το μήνα! Γευτείτε τες!!!

 

 

Ιχθείς  του Αγίου Βαλεντίνου : Ρομαντικός, τρυφερός, με κλίση στις τέχνες και τη μουσική. Εισιτήρια για το αγαπημένο του συγκρότημα, μια παράσταση στο θέατρο ή ένα άρωμα, είναι νομίζω οι καλύτερες επιλογές για έναν άνδρα Ιχθύ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Δεν θέλει τίποτα παραπάνω αλλά και τίποτα λιγότερο για να τη θυμάται σε όλη του τη ζωή!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…