Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Αυγούστου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 23/8 μετακινείται ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Και ο Ερμής θα διέρχεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, φέροντας πολλές εποικοδομητικές ιδέες, που θα προξενήσουν το ενδιαφέρον της διοίκησης. Στις αρχές του μήνα θα ασχοληθείτε με την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που έχουν σχέση με επιχειρηματικούς εταίρους ή αντισυμβαλλόμενους και θα έχετε καλές πιθανότητες να το πετύχετε. Μετά τις 23 Αυγούστου γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και όλα θα αρχίσουν να επιβραδύνουν. Είναι πιθανόν την τελευταία βδομάδα του μήνα να βιώσετε μια απογοήτευση από ένα στενό φιλικό πρόσωπο ή από το ταίρι σας. Το μυαλό σας θα είναι οπουδήποτε αλλού, εκτός από την δουλειά, επηρεάζοντας αρνητικά την απόδοση σας. Αποφύγετε επεκτατικές κινήσεις, νέες επιχειρηματικές συμφωνίες ή καινούργιους συνεταιρισμούς, εάν δεν έχετε ανάδρομο γενέθλιο Ερμή.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Και η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 6ο ηλιακό σας οίκο, μόνο που η διέλευση της θα διαρκέσει όλο τον μήνα και θα είναι ανάδρομη. Κάποιες σχέσεις που αρχικά σας φαινόταν εύκολες και χαλαρές, θα συνειδητοποιήσετε τώρα ότι απαιτούν πολύ κόπο, χρόνο και αφοσίωση. Και αυτό δεν θα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, ειδικά για όσους σκόπευαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να περάσουν στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα. Θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις τώρα. Διαφορετικά θα το κάνει το ταίρι σας, που θα διαισθανθεί τις αναστολές σας. Αρκετοί του ζωδίου σας πάντως, σύντομα θα απολαύσουν την ελευθερία τους και πάλι… Από άποψης οικονομικών, ο Αύγουστος θα είναι για πολλούς ένας αγχωτικός μήνας. Μπορεί να υπάρχει μείωση των απολαβών σας, και στην περίπτωση αυτή θα σας βοηθήσουν οι τυχόν αποταμιεύσεις να καλύψετε έστω και προσωρινά τις δαπάνες σας.

 

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, την 1η του μήνα στον Υδροχόο, ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, κρυμμένα, ψυχική υγεία). Εάν υπάρχει κάτι κρυμμένο στην ψυχή σας, είναι καλύτερα να το αφήσετε να βγει για να ελευθερωθείτε. Κάποια κόμπλεξ ή ανασφάλειες του παρελθόντος ίσως εμφανιστούν εκ νέου, απαλλαγείτε όμως από τα αρνητικά συναισθήματα και κλείστε οριστικά τα οδυνηρά κεφάλαια του παρελθόντος.

 

Η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου στον Λέοντα και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα υγείας που υποβόσκουν. Συμβουλευθείτε τον θεράποντα ιατρό σας, εάν παρατηρήσετε οτιδήποτε ύποπτο.  Φροντίστε την διατροφή και την άσκηση σας, για να διατηρηθείτε σε καλή φυσική κατάσταση. Με την Νέα Σελήνη μπορείτε να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο.

 

Η δεύτερη Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου είναι στο ζώδιο σας και προσφέρεται για αλλαγές συνηθειών και συμπεριφορών. Θα βλέπετε με διαφορετικά μάτια όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή σας. Επιτυχία μπορεί να υπάρξει στην υλοποίηση κάποιου έργου και η πιθανότητα να πετύχετε τους στόχους καριέρας είναι μεγάλη. Το διάστημα αυτό μπορείτε να απαλλαγείτε οριστικά από κάτι στην ζωή σας, μπορείτε όμως και να προσελκύσετε κάτι καινούργιο.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 3, 9, 13, 19, 23, 28   

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  1, 6, 11, 16, 21, 26, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…