Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Ο μήνας θα είναι αρκετά πετυχημένος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, οπότε δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Αντίθετα μάλιστα! Κάποιοι θα λάβετε κάτω από τις θετικές πλανητικές συγκυρίες μια προαγωγή, άλλοι μια αύξηση μισθολογική ή μια καινούργια και πιο υπεύθυνη θέση εργασίας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να συνάψετε το διάστημα αυτό μια πολλά υποσχόμενη καινούργια συνεργασία. Μετά τις 22 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμήςεισέρχεται την 1η Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, και υπό την επιρροή του ίσως να παρακινηθείτε να αλλάξετε δουλειά. Μπορεί να βρείτε μια καινούργια θέση με υψηλότερες απολαβές, μπορεί όμως και να σας προσεγγίσει ο ανταγωνισμός και να σας δελεάσει με την προσφορά του. Μετά τις 13 Δεκεμβρίου θα υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις των σχεδίων σας, ίσως και ακυρώσεις, μια και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ξεκινούν τα προβλήματα. Στις 23 δε Δεκεμβρίου, επιστρέφει μέχρι τα τέλη της χρονιάςανάδρομος στον Τοξότη και στον 10ο οίκο σας. Τα σχέδια σας ίσως να χρειαστεί να αλλάξουν το διάστημα αυτό και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

 Η Αφροδίτη διέρχεται μετά τις 4 Δεκεμβρίου και μέχρι τα τέλη του μήνα (29/12) το ζώδιο του Σκορπιού και τον 9ο ηλιακό οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια.

Η Νέα Σελήνηστις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σας οίκο, δίνει έμφαση στην καριέρα και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες ίσως να έρθουν με το καινούργιο φεγγάρι, που μπορεί να είναι μια νέα σύμβαση συνεργασίας, μια προαγωγή ή μια πρόταση για μια καλύτερη θέση εργασίας. Η θετική σας διάθεση ωστόσο ίσως χαλάσει από κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας.

Η Πανσέληνοςστις 27 Δεκεμβρίου στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) θα φέρει χαρά, διασκέδαση, φιλικές παρέες και ίσως μια καινούργια ερωτική γνωριμία. Κάποιοι δεσμευμένοι θα κάνουν το επόμενο εξελικτικό βήμα στην σχέση τους το διάστημα αυτό, άλλοι ωστόσο ίσως αποφασίσουν να πάρει ο καθένας πλέον τον δρόμο του.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 10, 14, 23, 28, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 12, 16, 21, 27

 

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό 2024!

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…