Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

  Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά σας είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σας σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας στις αρχές του μήνα, για να περάσει τις 13/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 11ο ηλιακό σας οίκο. Οι ενέργειες του θα είναι μάλλον ανάμικτες και το αντίκτυπο του στις δουλειές σας δεν θα είναι άξιο λόγου. Καλό είναι ωστόσο να ασχοληθείτε μέσα στον μήνα με την προσέλκυση  νέων συνεργατών, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, χορηγών ή επενδυτών στην επιχείρηση σας και την σύναψη των ανάλογων συμφωνιών. Μέσα στον μήνα οι συμφωνίες αυτές μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά πετυχημένες. Στο τέλος του μήνα καλό θα ήταν να κάνετε έναν έλεγχο πεπραγμένων και ένα μίνι απολογισμό, για να ξέρετε πως θα κινηθείτε στο μέλλον.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό τον μήνα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8 Δεκεμβρίου σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με ζητήματα οικογένειας ή μπορεί να περάσετε λόγω συνθηκών ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι (πχ. εργασία εξ αποστάσεως). Είναι ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 23 Δεκεμβρίου επηρεάζει τις σχέσεις με φιλικά πρόσωπα και τις κοινωνικές επαφές σας. Ίσως να κλείσει ο κύκλος σε μια φιλική σχέση, μια νέα φιλία να γεννηθεί, ενώ μπορεί να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε μια ομάδα, με τα άτομα της οποίας μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 5, 9, 14, 19, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 7, 12, 17, 21, 25, 31

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…