Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χαρούμενο και Ευτυχισμένο το 2023, φίλοι Ιχθύες! Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιανουαρίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 11ο οίκο σας, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/1. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του μπορεί να είναι το κλίμα στην ομάδα εργασίας συγκρουσιακό ή να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας. Υποχωρήστε όπου μπορείτε για να μην εκτραχυνθούν οι καταστάσεις. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο εξομαλύνονται και πάλι οι σχέσεις σας, με τον Ερμή να έχει γυρίσει πιά ορθόδρομος. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους και καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε χρόνια προβλήματα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει στις 5 Ιανουαρίου στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο.

 Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου συνιστά να αφήσετε για λίγο την δουλειά στην άκρη και να χαρείτε την οικογένεια και τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές. Η σχέση με το ταίρι σας μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά, αρκεί να του αφιερώσετε χρόνο. Αναπτύξτε τα δημιουργικά σας ταλέντα, που θα ανοίξουν νέους δρόμους στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο για σας, καθώς θα επιβαρυνθείτε ψυχικά. Θα αισθανθείτε ότι οι δυνάμεις σας εξαντλούνται και θα χρειαστείτε επειγόντος ξεκούραση και ανανέωση.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 2, 6, 12, 16, 21, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 4, 10, 14, 19, 23, 27, 31

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…