Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Ιούλιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Στις 23 του μήνα περνάει στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Μεταξύ 12 και 25 Ιουλίου συνιστάται να είστε πολύ πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, γιατί είναι πολύ πιθανές οι παρεξηγήσεις και οι διαφωνίες. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε σε ζητήματα καριέρας και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως να επιλεγείτε λόγω εμπειρίας για ένα επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο θα σας ανοίξει καινούργιες πόρτες. Κάποιο μεταξύ σας ίσως να αλλάξετε αφεντικό, άλλοι να αλλάξετε δουλειά, ενώ κάποιοι άλλοι επαγγελματικό προσανατολισμό. Τις τελευταίες μέρες του μήνα περνάει στον 7ο οίκο, προσπαθείτε πλέον να βρείτε υγιείς ισορροπίες στις σχέσεις σας ή μεταξύ επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο διέρχεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να παραστεί η ανάγκη να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα που ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Στις 23 Ιουλίου βρίσκεται ο πλανήτης σε στάση για να γυρίσει για τις επόμενες πέντε βδομάδες ανάδρομος και αρχίζουν στο εξής να εμφανίζονται προβλήματα στις σχέσεις. Οι προστριβές, οι παρεξηγήσεις και οι έριδες θα είναι πολλές, κάντε όμως υπομονή για να μην επιτείνετε τα προβλήματα. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης καλό θα ήταν να αποφύγει κανείς να ξεκινήσει καινούργιες σχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, γιατί δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουν διάρκεια ή να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές ή επικερδείς.

Στις 3 Ιουλίου έχουμε την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, ομάδες και κοινωνία), που θα ωθήσει να στραφείτε σε οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Η προσωπική σας ζωή θα είναι αρμονική και η επικοινωνία σας με φίλου ή συνεργάτες ουσιαστική. Στις 17 Ιουλίου είναι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά) που θα στρέψει την προσοχή σας σε δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να πάρετε άδεια, να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα παιδιά σας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 5, 7, 12, 15

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 9, 23, 27, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…