Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα στον Ιούλιο συνιστάται να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν σας φορτίζει με άγχος. Χόμπι, ψυχαγωγία, ταξίδια ή δραστηριότητες αναψυχής είναι ιδανικές για το ζώδιο σας. Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να φύγετε το διάστημα αυτό για διακοπές, αναζητήστε καινούργιες επαγγελματικές ιδέες, τουλάχιστον να ξεφύγετε από τα γνωστά και τετριμμένα. Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Ιούλιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), όσο διαρκεί η διέλευση του μέσα από τον Καρκίνο, και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα. Μπορεί να σας φανούν τώρα κουραστικές οι καθημερινές δραστηριότητες και θέλετε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε. Στις 22 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής κινείται μεταξύ 2 και 26 Ιουλίου στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να μετακινηθεί στο τέλος του μήνα στον 7ο οίκο και στην Παρθένο. Από την θέση του αυτή αγγίζει τα επαγγελματικά σας, όπου και θα υπάρξει αρκετή αναστάτωση. Για κάποιους μπορεί να φέρει η περίοδος αυτή  μια προαγωγή, για άλλους ένα νέο αντικείμενο εργασίας, για ορισμένους μια δεύτερη δουλειά μερικής απασχόλησης, ενώ για κάποιους μια αναπάντεχη απόλυση. Όποιο και να είναι το σενάριο που θα εξελιχθεί για τον καθένα, θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε νέες συνθήκες ή διαφορετικούς ρυθμούς. Όταν περάσει δε στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν έριδες με συνεργάτες, προϊσταμένους, συνεταίρους ή εμπορικούς εταίρους. Με το πέρασμα του Ποσειδώνα, του κυβερνήτη σας, στις 2 Ιουλίου στην ανάδρομη φάση του, παλιά προβλήματα οικονομικής φύσης επανέρχονται δριμύτερα. Παλιά χρέη θα πρέπει να αποπληρωθούν ή να εξοφληθούν συσσωρευμένοι ανεξόφλητοι λογαριασμοί. Οι συνθήκες απαιτούν από τους Ιχθείς να έχουν απόλυτα ακριβή αντίληψη των οικονομικών τους, ώστε να κάνουν την κατάλληλη διαχείριση.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Και η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο το Καρκίνου, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Μετά τις 11 του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας και οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να δείτε με διαφορετικό μάτι έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Οι δεσμευμένοι δε, θα είστε απασχολημένοι με τα καθημερινά καθήκοντα, και ίσως να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο από το συνηθισμένο το ταίρι σας.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο είναι εξαιρετικά ρομαντική για το ζώδιο σας. Όσοι αναζητούν την αδελφή ψυχή, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να την συναντήσουν. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν το διάστημα αυτό θα είναι ισχυρές και μακροχρόνιες. Ευεργετική επίδραση θα έχει το καινούργιο φεγγάρι και στην σχέση με τα παιδιά μας. Θα περνάμε περισσότερη ώρα μαζί τους και θα βελτιώσουμε την μεταξύ μας επικοινωνία.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει το τέλος σε κάποιες κοινωνικές ή φιλικές επαφές. Θα υπάρξουν όμως ορισμένες καινούργιες γνωριμίες που θα συμβούν ενδεχομένως σε ένα μη συμβατικό περιβάλλον. Οι σχέση μας με κάποιον στενό μας φίλο μπορεί να αρχίσει να μεταμορφώνεται, σε κάποιες περιπτώσεις με την ψύχρανση της σχέσης και την τελική απομάκρυνση, σε άλλες όμως με μια όλο και πιο ένθερμη επαφή.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 6, 15, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 4, 12, 22, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…