Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας φαίνεται ότι τα επαγγελματικά σας καλύπτονται αυτή την περίοδο από ένα παχύ πέπλο και υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια. Κάποιοι ίσως να βγουν από τον λήθαργο τους ξαφνικά και εξαναγκαστούν σε δράση, κάτι που θα απευχόταν… Αποφύγετε ωστόσο βιαστικές κινήσεις και πρόχειρα συμπεράσματα. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, δείτε τα γεγονότα από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες και κάντε μετά τις κινήσεις σας. Είναι μια περίοδος που οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο καθαρά την συνολική εικόνα και να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θα πρέπει επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με αφεντικά ή προϊσταμένους, αλλά και με το Νόμο! Ίσως να χρειαστείτε τις συμβουλές και την καθοδήγηση ενός νομικού συμβούλου.

Από το μέτωπο των οικονομικών σας, εκείνο που είναι εμφανές, είναι ότι ξοδεύετε ανεξέλεγκτα για την διασκέδαση και την καλοπέραση σας. Δεν είναι καλό να σας κακομαθαίνετε που και που, αλλά κάντε το με κάποια αίσθηση του μέτρου, που αυτή την περίοδο φαίνεται να έχετε χάσει τελείως! Και επειδή θα  βρεθείτε, όπως πάτε, σε οικονομική στενότητα, ίσως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε οικονομικά μια δεξιότητα ή ένα χόμπι σας, κάτι που μπορεί να σας ανοίξει νέες πόρτες για το μέλλον.

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 5ος οίκος σας, της δημιουργικότητας και του έρωτα, είναι ήδη ενεργοποιημένος με την διέλευση του Άρη! Θα τον συνοδεύσουν ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου και ο Ήλιος μετά τις 21, απομακρύνοντας πολλές από τις ανασφάλειες σας. Η ικανότητα σας να γοητεύσετε τα άτομα γύρω σας θα είναι έντονη, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα άτομο που ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα τολμούσατε να ονειρευτείτε. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, οι διελεύσεις αυτές μπορεί να σας οπλίσουν με το κουράγιο να εκμυστηρευτείτε τα αισθήματα σας σε άτομο που σας ενδιαφέρει διακαώς ή που μόλις έχετε ξεκινήσει μια συναισθηματική σχέση μαζί του.

Και για τους δεσμευμένους είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος, με τρυφερά συναισθήματα και ποιητική διάθεση! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τις μακροχρόνιες υποσχέσεις που δίνετε, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, εισέρχεται σε ανάδρομη κίνηση στις 21 Ιουνίου και θα σας κάνει υπεραισιόδοξους στην καλύτερη των περιπτώσεων… Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα φέρει κάποια χρονική στιγμή σύγχυση αναφορικά με τα θέλω σας, με την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας, κάτι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους γύρω σας. Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους που αγαπάτε και αποφύγετε κατά το δυνατόν να τους μπερδέψετε ή να τους πληγώσετε με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 19, 21, 25, 26

Σημείωση-Συμβουλή: Προς τα τέλη του μήνα θα έχετε την τύχη να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, που για πολύ καιρό θεωρούσατε άπιαστο! Μην φοβάστε τον κίνδυνο και την διστάζετε να επενδύσετε σε κάποιο εγχείρημα, γιατί μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη!

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…